Bildirim
Anker Soundcore Pro +25w Premium 233₺ YANIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çin’den nasıl gelecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve koşarak uzaklaştı korona
Kupon bulup daha uyguna çekebilirsin. En azından garantisi faturası vardır, taksit imkanı vardır, iade etme durumun vardır urun.n11.comAnker Soundcore Pro 25w Bluetooth Hoparlör - n11.comhttps://urun.n11.com/hoparlor/anker-soundcore-pro-25w-bluetooth-hoparlor-P209314125
-
Gelmesine geliyor hocam ama değmez bu fiyataquote:
Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf
Çin’den nasıl gelecek? -
Buradaki urun normal Pro modeli, kronik batarya problemi cikma olasiligi var. Aliexpress'teki Pro+ . Kronik problemin cozulmus guncellenmis modeli.quote:
Orijinalden alıntı: Sistem Bilgisayar
Kupon bulup daha uyguna çekebilirsin. En azından garantisi faturası vardır, taksit imkanı vardır, iade etme durumun vardır
https://urun.n11.com/hoparlor/anker-soundcore-pro-25w-bluetooth-hoparlor-P209314125 -
15/50 mağaza kuponu kullanmışsın, herkesde yok o malesef :) -
15 dolar aliexpress 15 dolar da magaza kuponu bunlari nereden bulalim :)
15 mağazayı buldukta 15 aliexpressi nasıl alırız söyle bizde alalım :) -
Vergisi ne olacak.ne kadar olacak. Geçen 9 usdlik dvd-ssd-pata aldım. Türkiyede olmadığı için. Ona bile 25 tl vergi ödedim.
yanıyorsa niye alalım evidemi yakalım -
MAY10UD
MAY15UD
MAY20AD
hepsi çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 28 Nisan 2020; 13:45:41 > -
5 türk almış. gördüklerim arasıda tabi. hepsi aman ne güzel yazmış. düzgün bir, vergi yorumu yok. ayıp yani. -
Hocam MAY20AD kuponuyla 311 Liraya kadar düşüyor. Mağaza kuponunu nasıl aldınız. Bilgi verirseniz biz de faydalanalım. -
200 kusure bizde indirsekte alsak bi tane aliexpress kuponu nasıl temin ettiniz -
Haber verdiğin için teşekkür ederim.Ben 288 e kadar düşürebildim daha fazlada kurcalamadan aldım.Değeri düşük yazmasını rica ettim.Bakalım ne kadar vergi çıkacak.
Edit : İyi ki almışım kuponu kaldırmışlar. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj747 -- 2 Mayıs 2020; 14:39:0 > -
100 tl lik ürün için bildiğiniz kupon kodu var mı acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: gvnalcn
100 tl lik ürün için bildiğiniz kupon kodu var mı acaba -
15 mayısta ben de 263 liraya almıştım bu ürünü ama hala takip bilgisi yok. Sizde durumlar ne?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- imei kapanma süresi sorgulama
- alibaba"dan tek ürün almak
- amazon yurtdışı alışveriş
- arnavutluk teknoloji mağazaları
- taobao türkiye
- amazondan nasıl alışveriş yapılır
- temu gümrük vergisi
- temu alışveriş sınırı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X