Şimdi Ara

Anlayanlar!! DPF İptal mi edilmiş temizlenmiş mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acipinsan

Fabrika verisi 95HP olan aracı 145 bin KM'de hata payıyla 97HP gössterir mi? Tork da 40NM daha fazla cikmis fabrika verisime gore.

Alıntıları Göster

Dyno verileri bakıp inanıyorsanız vay halinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeriscan

Ben egzosu kestirip filtre kısmını komple söktürdüm. Boş hazne olarak tekrar takıldı. Baktığın zaman her şey aynen duruyor ama içi boş.

Eğer içi benim gibi boşaltılıp tekrar yerine takılmışsa bunu anlamak çok kolay. Motor soğukken ilk çalıştırdığınızda koku geliyorsa filtre falan yok demektir
    Bizim araç kapalı garajda ve ilk çalıştırıldığında garajda kötü bi koku oluyor valla. Benimkininde içi boş kesin. Zaten egzoz kromaj pırlanta gibi parlaması gerekirken hep simsiyah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acipinsan

Egzozcu: 150TL

Rejenerasyon+ariza silme: 150TL

Tamirci: 400TL(sökme takma için)

rejenerasyon ve arıza silme: 150 lira ha. vay be çok zahmetli iş tabi.

ben senin arabana bedavaya yapardım kardeşim soğuk bir maden suyu ısmarlardın ödeşirdik. 150 lira nedir be? akşama kadar sırtında dünyaları taşıyan hamallar bile o parayı alamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

rejenerasyon ve arıza silme: 150 lira ha. vay be çok zahmetli iş tabi.

ben senin arabana bedavaya yapardım kardeşim soğuk bir maden suyu ısmarlardın ödeşirdik. 150 lira nedir be? akşama kadar sırtında dünyaları taşıyan hamallar bile o parayı alamıyor.

Alıntıları Göster

Hamallar 20 bin lira dükkan kirası ödemiyor kanka. Ondandır.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Kapalı garaj çok tehlikeli. Aracı ilk çalıştırdıktan sonra uzun süre durmayın zehirlenip ölenler var bu yüzden haberlerde de çıkmıştı.

Bende dpf varken ne zaman çalıştırırsam çalıştırayım koku yoktu. Fark ediyor gerçekten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkeriscan

Kapalı garaj çok tehlikeli. Aracı ilk çalıştırdıktan sonra uzun süre durmayın zehirlenip ölenler var bu yüzden haberlerde de çıkmıştı.

Bende dpf varken ne zaman çalıştırırsam çalıştırayım koku yoktu. Fark ediyor gerçekten.
    Çalıştırmadan önce garajın kapısını açıyorum hocam. Eskiden açmıyodum arabayı alalı zaten 1 yıl oldu daha. Sonbahar kış ilkbaharda açmıyordum şimdi garajın anahtarınıda eve çıkarıyorum arabayı çalıştırmadan önce kapısını açıyorum.

Sonra ayakkabıyı bağla koltuğa otur telefonu cüzdanı koy emniyet kemerini tak 1.5 dakika geçiyor zaten sonra çıkıyorum garajdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Hamallar 20 bin lira dükkan kirası ödemiyor kanka. Ondandır.

Alıntıları Göster

Sen o zaman dükkana adım atandan hoş geldin ücreti, çay su içenden de yüksek ücretleri alıyorsundur. Ne de olsa dükkan kirası veriyosun değil mi kanka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

Sen o zaman dükkana adım atandan hoş geldin ücreti, çay su içenden de yüksek ücretleri alıyorsundur. Ne de olsa dükkan kirası veriyosun değil mi kanka?

Alıntıları Göster

Ne alaka şimdi. Boş yorum atmışsın. Sanayide bizde istiyoruz 50 lira iş yaptıralım. Tanıdıklarımız var adam 25000 kira ödüyor. ayda 3 4 motor yenilesen bu parayı toparlayamazsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.