Şimdi Ara

Annem ağlıyor...SON DURUM:Gitmeme yasak geldi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekvador

quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Ağlarsa anan ağlar geri kablosuz ağlar

Ağlarsa anan ağlar, gerisi ninja kaplumbağalar.

Abbbbbooooovvv KAÇIIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chef of the box

keşke annem olsa da arkamdan ağlasa

:( üzgünüm dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son durum ile ilgili bişeyler paylaşmak istedim.
    EDİT:Bu sabah evde baya konuştuk babamla asla kocaeline gidemezsin dedi.
    Bende yarın ankara'dan kaydımı alacağım.Sanırım yarın akşam artık evim diye bişey olmayacak ama herşeyi göze aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Merhaba arkadaşlar
    Kısaca durumu anlatayım ben Ankara'da ailemin yanında okuyorum.Şimdi Kocaelini kazandım ailem gitmemi istemiyor.
    Kaç gğndür evde negatif hava hakim
    Yaş 20
    Bende yarın Ankara'dan kaydımı alacağım.Sanırım yarın akşam artık evim diye bişey olmayacak ama herşeyi göze aldım.

Nasıl saçma iş ya nereyi kazandınsa gideceksin varmı boyle saçma birşey nasıl aile bunlar evden dışarıda salmıyorlar mı . Hep peşindelermi askere de mi göndermeyecekler.
  • benimkielrde izmirde okuycaksın üniversiteyi diyo hatta ara sıra bu yüzden ufak çaplı kavgalar çıkıyo.Ama ankara veya istanbulda bir yer kazanırsam isterlerse reddetsinler beni basıp gidicem yeter la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

benimkielrde izmirde okuycaksın üniversiteyi diyo hatta ara sıra bu yüzden ufak çaplı kavgalar çıkıyo.Ama ankara veya istanbulda bir yer kazanırsam isterlerse reddetsinler beni basıp gidicem yeter la

İstanbul neysede ne ankarası bea izmir varken kro şehri ankarayamı gelicen
  • Bugün o kapıdan çıkmassan hayatıın sonuna kadar hep pişman bir biçimde yaşıyacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

benimkielrde izmirde okuycaksın üniversiteyi diyo hatta ara sıra bu yüzden ufak çaplı kavgalar çıkıyo.Ama ankara veya istanbulda bir yer kazanırsam isterlerse reddetsinler beni basıp gidicem yeter la

İstanbul neysede ne ankarası bea izmir varken kro şehri ankarayamı gelicen

Odtü yü çok istiyorum hocam , ondan ankara.Odtü olmazsa ankarada okumam zaten ya istanbul ya eskişehir yazarım
  • gerekçelerini söyler misin ?
  • Ankara'da ne okuyorsun Kocaeli'nde ne kazandın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

gerekçelerini söyler misin ?

Yapamazmışım.Benim tek çocuk olmamda bunda baya etken ama 20 yaşındayım arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ankara'da ne okuyorsun Kocaeli'nde ne kazandın peki

Jeolojiden>metalurji
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheMüb

gerekçelerini söyler misin ?

Yapamazmışım.Benim tek çocuk olmamda bunda baya etken ama 20 yaşındayım arkadaş...

Neyini yapamayacak mışın , evlenmeyecen mi kendin hayatın olmayacak mı.Seninkiler paranoya yapıyor.Valla üzülecekler şimdi ama benim dileğim de gitmen yönünde.Alışmaları gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

İlk günlerde olur ama zamanla alışır ailen bu arada hayirli olsun hangi bölümü kazandin ?

Metalurji

Ben de KOÜ Metalurji'ye girdim. Kocaeli'de oturuyorum. Bizimkiler de İstanbul'u kazanamadım diye ilk başlarda bi küsmüşlerdi.
  • birkaç yıllığına git hocam ne olacak, düzenli olarak ziyaret ettiğin sürece aileni de mutlu edersin hem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar son durum ile ilgili bişeyler paylaşmak istedim.
    Bende yarın ankara'dan kaydımı alacağım.Sanırım yarın akşam artık evim diye bişey olmayacak ama herşeyi göze aldım.

Hocam ne olursa olsun aileni arkana almak iyi fikir olmayabilir. En basitinden baban da inat edip maddi yardım göndermezse hayatın işkence olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

birkaç yıllığına git hocam ne olacak, düzenli olarak ziyaret ettiğin sürece aileni de mutlu edersin hem.

İŞte hocam bunu anlatamıyorum,bu mesajı yazarken bile şuanda kavga ediyoruz.
  • uzak olsun böyle aile
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

quote:

Arkadaşlar son durum ile ilgili bişeyler paylaşmak istedim.

Hocam ne olursa olsun aileni arkana almak iyi fikir olmayabilir. En basitinden baban da inat edip maddi yardım göndermezse hayatın işkence olur

Valla şuanişin açıkcası tek korkum o pek birikmiş de yok açıkcası elimdeki para ile en fazla 1 ay geçinirim.Kocaelinde çabk iş bulabilir miyim ki?
  • Nasıl böyle düşünürler anlamıyorum. Evladının eğitimi için gitmesi gerekiyor. Onun yerine okumayıp işsiz güçsüz sizin yanınızda mı yaşasın? Komik..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.