ARKADAŞLAR SADECE UYDU YAYINI İZLEMEK İÇİN 1.750 CİVARINDA BU PARAYA ALINACAK PİYASADAKİ EN İYİ 46 ''LCD TV Yİ ALMAK İSTİYORUM.ÖNERİLERİNİZ IŞIĞINDA HEMEN SİPARİŞİNİ VERECEĞİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
LG 47LV4500
plazma daha mantıklı olur sadece uydu için
LG 50PT250
Panasonic TX-P50C3E
Samsung PS-51D490
1300-1500tl arası bunlar
Panasonic P42GW30 alabilirsiniz ya da indirim zamanını bekleyip 1800~1900 TL civarında P46GW30 alabilirsiniz, plazmadır, iyidir
Ayni sekilde anneme plasma aldim, sd yayin seyreder , dt hdbox bagli, cok memnunuz.
hangi marka aldınız?
Samsung 51D490 3D Plazma ya da LG 50PT351 alabılırsınız.her ıkısıde yenı nesıl plazma oldugundan alınılaabılır cıhazlardır.Benım acızane tavsıyem Samsung olur.3D olmasından dolayı bır adım onde tercıh sebebıdır.fıyatlar 1500-1750 aralığında
quote:
Orijinalden alıntı: zucker06
ARKADAŞLAR SADECE UYDU YAYINI İZLEMEK İÇİN 1.750 CİVARINDA BU PARAYA ALINACAK PİYASADAKİ EN İYİ 46 ''LCD TV Yİ ALMAK İSTİYORUM.ÖNERİLERİNİZ IŞIĞINDA HEMEN SİPARİŞİNİ VERECEĞİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Satın almayı planladığın ürüne firmaların en iyi fiyatı vermelerini istiyosan bir site var. Google'da urun_iste diye yaz. En üstte çıkan siteye gir. Firmalar sana en iyi fiyatı, en hızlı şekilde versinler.
quote:
Orijinalden alıntı: zucker06
hangi marka aldınız?
Ben 3 yil once almistim. , bu gun alsam panasonic 50'' P50ut30e darty kampanyadan 1850 gibi alirdim.
50ut30e neoplasma değil sıkıntı olabilir ikincisi 3d gözlük kutudan çıkmıyor..
philips 42 pfl 5405 al dostum bak rahatına full hd :) ben aldım çok memnunum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme