Arkadaşlar iyi günler, 13 yıllık bir arkadaşlığım vardı. 2010'dan beri süren. Bu herif R6 oynarken anneme küfür etti, bilmiyorum hangi kafa ile etti. Daha sonra 1 hafta sonra benimle konuşmak istemiş. 6 kişi konuştuk falan adam ciddi ciddi annene sövmedim diyor özür dilemiyor. Ben bunun sövdüğü esnada oyun ekran kaydı alıyordum youtube için. O an için denk geldi. Ama ben bu kaydı gördükçe sinir olduğum için sildim. Keşke silmeseydim. Bugün geri getiremedim. Ne kadar uğraştıysam videoyu bulamadım. Bulsaydım tepkilerini çok merak ediyordum. Neyse işte çocuk ciddi anlamda yalan ile bu işten kurtuldu arkadaşlar. Daha da kötüsü diğer yanımdaki 2 kişi de bana karşı adam küfür etmedi diyor. Ciddi ciddi ya benim arkadaş çevrem GRİZEKALI yada adamlar unutmuş o günde olanları. İlgilenenler için alt kısıma konuşmaları bırakıyorum arkadaşlar. Ne olursanız olun dikkatli olun. Kanıt gibi şeyleri silmeyin. Ufacık SS bile haklı/haksız durumunu değiştirebilir. ----- oyunda öldü bizim takımdaki yabancı adama laf attı başka bir arkadaş oynuyodu sus dedim orpu çocuğu dedi sikime takmadım daha sonra son raund işte bu beyler takım oyunu kazanıyoz dedi ben de ne oldu az önce ağlıyodun dedim ama gülüyom falan böyle anlaması lazım olum sus skerim seni orspu çocuğu ciddi diyom dedi anlamadım o sıra kime diyon dedim sana dedi ben de her öldüğünde zırlıyon hep böylesin dedim zırlarım sanane dedi ben de toxic oluyon o zaman dedim iyi kanka toxic oluyosam oluyomdur bir daha girmeyiz dedi çıktı gitti oyundan sesliden |
Bildirim