Şimdi Ara

Annual Subscribe Kampanyası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, mount açıkçası o kadar umrumda değil, ama free Diablo 3 olayı çok cazip geliyor. Nihayetinde bu oyun release edildiğinde nereden baksanız 80 Tl'den aşağı satılmaz. Ha, alınır falan ama, bi defada vermek girer. WoW'a gelince.. Şimdi ben bu oyunu öyle ya da böyle, bu sene (eğitim yılı diyelim) zaten oynuycam. Yazın belki oynamam, bir de sene içerisinde belki çok yoğun dönemlerde azaltırım. Ama tutup da 1 ay hiç oynamama durumu olmaz herhalde. Pandaria olayına gelince, her ne kadar başkalarının yorumlarından etkilensem de, benim oyunu oynayıp oynamama durumum oyunu beğenip beğenmeme değil, günlük hayatımın daha renkli olup olmamasına bağlı. Biraz garip gelebilir, ama şu durumda monotonluk içerisinde ilaç gibi gidiyor oyun. O yüzden yeni expansiondan zaten büyük beklentilerim yok, oyunu bu yüzden bırakmam bir yıl dolmadan bıraksam da. Uzun lafın kısası, hem Diablo serisinin eski takipçisi olmasam da yeni oyuna heves ediyorum, hem de tutup da bi sene geçtiğinde geri dönüp baktığımda "ulan zaten oynuyorum o zamandan beri hâlâ, keşke alsaymışım" demek istemiyorum. Öte yandan taahhütlü telefon alır gibi bağlanmak istemiyorum. Sırf parasını zaten veriyorum diye, ya da en azından, bir sene bitene kadar vermeliyim, diye düşünerek oynayacak aşamaya gelir miyim, bilmiyorum. Bi' de bu adamların game time satma kaygısı olmasa, böyle bi' kampanya yapmaya ihtiyaç duymaya itecek olumsuzluklar olmasa, beleş Diablo 3 dağıtmazlardı herhalde. Kafam iyice karıştı, biliyorum biraz abartıyorum ama siz ne önerirsiniz merak ettim. Gerçekten avantajlı mıdır, nasıl bi oyuncu için güzel bir kampanyadır, sizin durumunuz nedir bu anlamda, almayı düşünüyor musunuz? Cevaplar ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 21 Temmuz 2012; 15:04:30 >

• Ya zaten oynicam diyorsun.Ekstra bir ücret yok.Kaldı ki Diablo III çıktığı anda alabilmek çok hoş.Sitesinden almaya kalksak 40 Euro civarında olucak belki daha fazla.Güncel döviz kuruyla baya pahalı geliyor.
    Ben al derim.
  • wowdan kopamam diyen için çok iyi ama şüpheleri olan yeni expansion beklentilerimi ya karşılamazsa diyen için risk var çünkü pandaları da alman şart gibi birşey oluyor yani para olarak bayağı bir yük altına giriyorsun. mesela ben diablo çok sararsa wowun yüzüne bakmam kişisine göre değişir.
  • Aslında harbiden şanslıyım oyuna çıktığı zamanda başlamadığıma, bazı açılardan. Hani şimdi ben classicten beri oynasam, wotlk ile dk, cata ile worgen, goblin falan açsam, contentleri temizlesem, belki "eeh askerim ha, sıktı artık" diyebileceğim bi' an gelme ihtimali çok yüksek olurdu. Lâkin ben 5.0'da bile yeni race ve class açmıycam. Benim için yeni classlar zaten vardı ki. Meselâ worgen druid benim için pandaren monktan daha cazip. Insan druid lan, hehe. Şaka bi' yana, night elf hunter ile devam ederim en az 9-10k achi point edinip belli bi doygunluğa ulaşana kadar. Sonra belki bi' melee class açarım, çünkü minimum range olayı melee classlar için çözüm. Köşe bucak kaçan asdler hâlâ sinir bozucu olucak charge tarzı birşey olmadığı için. Kimbilir 10k+ achiye geldiğimde pvpde de zaten belli bir yetkinliğe gelmiş olurum, yeni char hiç açmam bile. O değil de günlük okuma kuralımı düzene soksam ne güzel olur lan. Aynı zamanda günlük tekrarlar falan. Oyunu suçluluk hissetmeden oynamak. Zaten öyle ya da böyle o bilgisayarın başına oturcam, bari kafam rahat olurdu. Bunlardan size ne, di mi? Ben sesli düşünüyodum zaten.

• Şöyle de bişi var Hirbag (off, yeşilçamdaki favori kötü adamım. insaflı tetikçi. lol) yukarıda yazacaktım unuttum, şimdi her ne kadar eski değilim, ne güzel diye kendimi avutsam da, aslında oyunda ezici bir tecrübe edinmiş sayısız insana karşın daha temel şeyleri öğrenen, uygulamada ustalaşmaya(!) çalışan bi newbie olmak çok rahatsız edici bir durum. Her ne kadar Diablo'nun da eski manyakları çok fazla olsa da, o tamamen yeni bir tarzda, yeni oynayışla gelecek. (ki wowu ilk çıktığında oynayan herkes zaten warcraftı biliyor muydu ki baştan beri?) Sayısız insan ile sıfırdan başlamak kessinlikle harika. Oyun release olmadan kitaplarını okumuş, hatta belki 1-2'nin campaignlerini de bitirmiş olurum. Böylece lore'a da çok yabancı kalmam. Şimdiden class, setup, built tartışan manyaklar var, doğrudur. Ama zaten amaç, en çok bilmek, en önde gitmek değil. Sadece WoW'daki "geri, geç kalmışlık" hissi olmasın yeter.

• Diablo 3 aylik ucret almiyor dimi
  • benim anlamadığım şu şimdi biz bu annual passa confirm dersek bizden anında 12 ayın parasını mı çekicek?şuan benden aylık para çekior bu 12 ay boyunca aynı şekilde dewam mı edecek? 6 yıldır hiç kapatmadım accountumu bi anda 12 ayın parasını çekmiyorsa free diablo + beta + mount karlı gbi benim için...??
  • Türkiye'de yaşayan bir insan olarak taahhütlü her türlü mevzuya karşı kılım ve güvenmiyorum. Kimden olursa olsun beni belirli bir süreye bağlayan kampanyaya soğuk bakıyorm. Zorla diablo 3 aldırcak. Çıksın, bakarım incelerim kafama göre gider alırım.
    Niye balıklama atlayımki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Türkiye'de yaşayan bir insan olarak taahhütlü her türlü mevzuya karşı kılım ve güvenmiyorum. Kimden olursa olsun beni belirli bir süreye bağlayan kampanyaya soğuk bakıyorm. Zorla diablo 3 aldırcak. Çıksın, bakarım incelerim kafama göre gider alırım.
    Niye balıklama atlayımki.

Bazı noktalarda haklısın. Ancak Blizzard amcanın farkında olmadan bi yerden haşırt diye geçirme durumu olmaz gibi geliyor. 1 yıl açık kalacak bi sanal kart mı yapsam acaba? Yarın bigün iptal etmeye kalkınca hepsini çeker falan. Diablo 3'ü kesin oynarım oynamasına da.. Neyse ben zaten alıcam sanırım. Akşam bilgisayardan girip ödeme şekliyle ilgili bilgi alırım battle.net forumlarından.

• Bu mountu almak için ne yapmak gerekiyor
  • Dusundum ve annual almamaya karar verdim. Zaten prepaid almak battlenetten almaktan daha karli. 12 ay prepaid alirsam zaten diablo 3 un parasi cikiyor. O zaman ister alirim ister almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Dusundum ve annual almamaya karar verdim. Zaten prepaid almak battlenetten almaktan daha karli. 12 ay prepaid alirsam zaten diablo 3 un parasi cikiyor. O zaman ister alirim ister almam

yalnız 12 ay alınca indirim olması lazım.
  • şimdi benim anlamadığım bir şey var onu soracağım;
    ben 12 ay taahüt verdiğimde parayı 12 ye bölecek ve karttan her ay çekecek. peki ben 12 aylık hepsini mi borçlanıyorum yoksa her ay yeniden mi borçlanıyorum? bunu sorma sebebim ben limiti düşük bir ek kartla internetten alışveriş yapıyorum. eğer taksit usulü ise benim kartın limiti yetmeyecek. ama her ay tek tek borçlanıyorsam alabileceğim. yardımcı olacak var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uA]Gokhius

şimdi benim anlamadığım bir şey var onu soracağım;
    ben 12 ay taahüt verdiğimde parayı 12 ye bölecek ve karttan her ay çekecek. peki ben 12 aylık hepsini mi borçlanıyorum yoksa her ay yeniden mi borçlanıyorum? bunu sorma sebebim ben limiti düşük bir ek kartla internetten alışveriş yapıyorum. eğer taksit usulü ise benim kartın limiti yetmeyecek. ama her ay tek tek borçlanıyorsam alabileceğim. yardımcı olacak var mı bu konuda?

Her zaman ki gibi aylık ödemeye devam ediceksin,12 aylık ücreti çekmiyor senden taahhüt kelimesini öğrenin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Dusundum ve annual almamaya karar verdim. Zaten prepaid almak battlenetten almaktan daha karli. 12 ay prepaid alirsam zaten diablo 3 un parasi cikiyor. O zaman ister alirim ister almam

12 aylık alınca indirim yok. 2 kere 6 aylık alabilirsin. aylıgı 30liraya gelir. prepaid alsam 25lira aylık. 12 ayda yapar 60lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: [uA]Gokhius

şimdi benim anlamadığım bir şey var onu soracağım;

Her zaman ki gibi aylık ödemeye devam ediceksin,12 aylık ücreti çekmiyor senden taahhüt kelimesini öğrenin artık.

cevap verdiğin için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

12 aylık alınca indirim yok. 2 kere 6 aylık alabilirsin. aylıgı 30liraya gelir. prepaid alsam 25lira aylık. 12 ayda yapar 60lira.

60 liraya da Diablo 3 alırsın di mi?

• +Yeni expansion'a Beta test garantisi veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

quote:

quote:

60 liraya da Diablo 3 alırsın di mi?

hayır almazsın tabi. söylemek istediğimi illa ki aptala anlatır gibi mi anlatayım.

diablo 100 lira civarı olur. 60 liraya alamazsın. ama kendini bir sene hiç bir yere bağlamazsın. ola ki oyunu bırakmak zorunda kaldım, neden her ay wowa para vereyim

• Arkadaşım hem yukarıda "zaten o fark ile Diablo 3 alınır" diyip ilkokul işlemleriyle ispatlamaya çalışıyosun, alttaki yorumunda da dediğinin tutmadığını kabul edip "söylemek istediğin"in bağlanmamak, bırakınca boşa para vermemek gibi nedenler olduğunu ifade ediyorsun.

Yukarıda hesap kitap meselesinden olumsuz baktığını ifade edip de altta "hee, zaten yetmiyomuş aradaki fark, ben zaten bağlanmak istemiyodum ondan almıycan" diye çeviriyosun.

Sonra da "aptala anlatır gibi mi" diye trip atıyosun.
    Ne diyeyim bilemedim, tartışamam şimdi forum forum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.