Şimdi Ara

ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ansys'te mesh yaparken use adaptive size dediğimde ve element size kullandığımda farenin yanında çıkan imleçte bi sorun çıkıyor, sorun imlecin tekrar tekrar çizilmesi ve önceki imleçlerin silinmemesi, yani demek istediğim farenin yanındaki artı şeklindeki şey durmadan ekrana çiziliyor ve ekranı kaplıyor, sadece ekrana tıklarsam kayboluyor, programı kapayıp açtım düzelmiyor, o imleçte sorun var.
    Diğer sorun ise düğüm noktalarını yakala komutuna tıklayınca ben tıklamasam dahi faremin üzerinden geçtiği tüm düğüm noktalarını yakalıyor.
    Dediğim olaylar daha önceden yoktu, bir anda başladı. 19.2 sürümü yüklüydü 2020 R1 sürümüne yüklselttim değişmedi. Grafik kartı ve sistem günceldir, pc'de yenidir. (öğrenmek için crackli kullanıyorum) Öğrenme hevesimde kalmadı, yok mudur çaresi? ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]ansys grafik sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan enes -- 1 Mayıs 2020; 15:28:41 >

• Sorunu çözdüm, çözmek için =>
    Nvidia denetim masasını açın eğer bunu kullanıyorsanız, daha sonra 3D ayarların yönetilmesini açın oradaki genel ayarlarda tercih edilen grafik işlemciyi yüksek performanslı olarak değiştirip bir deneyin.
    Güç yönetimi modu = Maksimum performansı tercih et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.