Şimdi Ara

antalya/Afyon/Niğde root, rom atan sağlam telefoncu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir CM10 yüklemeyi düşünüyorum. Cesaret edemedim 10 lira gibi bir fiyat olacağını düşünüyorum. Ve riske değmeyecek bir para olduğu için de bu işi telefoncuya yaptırmayı düşünüyorum.

• Up Up Up!
  • up
  • http://www.youtube.com/watch?v=I3Ge60FeVn0 bu videoyu izleyerek istediğin rom, kernel vs şeyleri yüklersin. En kötü ihtimal brick olduğunda flashtool ile yeniden yüklersin yazılımı olur biter.
  • Bu videoyu izlemiştim dostum zaten root bulamadım. Niğde'ye döndüm. Burada varsa eğer bildiğiniz yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabundo

Bu videoyu izlemiştim dostum zaten root bulamadım. Niğde'ye döndüm. Burada varsa eğer bildiğiniz yardımlarınızı bekliyorum.

Biz forumdakiler size burdan yardımcı olabiliriz.

Cihazınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabundo

Uzun süredir CM10 yüklemeyi düşünüyorum. Cesaret edemedim 10 lira gibi bir fiyat olacağını düşünüyorum. Ve riske değmeyecek bir para olduğu için de bu işi telefoncuya yaptırmayı düşünüyorum.

Dostum cesaret edemeyecek bişey yok inan buna ben bile bilmiyordum şimdi cayır cayır room kerneldi vs atıyorum ve ögreneli 4 ay anca olmuştur Root atmak için tek tuşla programlar var gugıl amcaya arattırıp bulabilir ama marka yaz kesin olarak Örnek; Sony tek tuşla root gibi kesin çözümler var

• Niğde de kesin yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Framaroot ile tek tıkla root edebilirsiniz.Cihazınızın modeline göre burada rom konusunda yardımcı olabilecek birileri elbet vardır.

• 1 yada 2 mart gibi afyona geleceğim. Hallederdim ben ama internet sıkıntı biraz
    Telefonunuzun modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dancdevil

1 yada 2 mart gibi afyona geleceğim. Hallederdim ben ama internet sıkıntı biraz
    Telefonunuzun modeli nedir?

Üzgünüm ki 1 2 martta Niğde'de olacağım başka geleceğiniz net tarih var mı seçim günü gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Framaroot ile tek tıkla root edebilirsiniz.Cihazınızın modeline göre burada rom konusunda yardımcı olabilecek birileri elbet vardır.

Baktım Framaroot Xperia Sola için yok galiba?
  • Telefoncuya rom attırmak nedir Nereye gidiyor bu android kitlesi
  • Afyonda ben yapabilirim. Öğrenciyim.

• Niğdede öğrenciyim daha önce yapmışlığım var eğer istersen beraber uğraşırız yaparız hem sende öğrenmiş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Niğdede öğrenciyim daha önce yapmışlığım var eğer istersen beraber uğraşırız yaparız hem sende öğrenmiş olursun

Dostum PM attım sana.
  • herkese iyi gunler galaxy tab3 t110 ıcın root atacam ama bir turlu olmadı bir defa brıc oldu grantıden geldı daha once yapan var mı acaba yardım edebılır mı
  • uaokan U kullanıcısına yanıt
    Hocam samsung tablet bölümüne bak sen orda yardımcı olabilirler.
  • tesekkurler cok sagolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.