Şimdi Ara

ANTALYA'yı bilen ve Gezi Turu önerisi yardım!!! İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle bir rota çizdim araç mevcuttur. Özellikle rotadaki amacım Kelebekler vadisini görmek , ölüdeniz , ölüdeniz de yamaç paraşütü yapmak ve ağırlık olarak da kültür turizmi yapmak. Bu rota biraz uzun geldi açıkcası toplamda süre olarak 3 gece 4 gün. Yanımda kız arkadaşım ve kız kardeşi olacağı ve bir yerde kalmak mecbursak nerede en ucuza kalabiliriz (otel,pansiyon bana kilitlenecek ) önerilere de açığım şuraya gitme gereksiz veya yamaç paraşütü yapacaksan şurada yap şurası pahalı vs gibisinden şimdiden teşekkürler.

• hocam alanya varken antalyada ne işin var
  • Hocam aslında Arefe + bayramın ilk 2 günü Alanya'da arkadaşın yanında kalacağım 3.günü Antalya merkeze geçeceğim. 3 günde rahat rahat şöyle bir rota çizmiştim gezeriz , bakarız , denize gireriz diye hiç katmadım burayı açıkcası madem değindin atayım burayıda bilmem sen ne dersin.

• Okitov kullanıcısına yanıt
    damlataş mağarası ufak biraz hocam bence dim mağarasına çıkın orası baya büyük ve harika bi manzarası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

damlataş mağarası ufak biraz hocam bence dim mağarasına çıkın orası baya büyük ve harika bi manzarası var

Eyvallah hocam ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

quote:

Eyvallah hocam ekledim

Öyle gezelim gezerken yer buluruz kalırız işi olmuyor hocam.Rezil olursunuz.Benden tavsiye.Gecelik 600 700 lira da atariz sıkıntı yok diyosaniz ayri

• Okitov kullanıcısına yanıt
    Alanya ile ilgili merakettiklerini yazabilirsin hocam

• Korkuteli yolunu sil direkt kemer başla olympos adrasan devam et Fethiye ye git ölüdeniz filan. Adrasan dan tekne turu yada Fethiye üçağız dan tekne turu yapabilirsin. Uygun kalacak yer zor bulursun. Araba da kalırsınız yada yanına küçük çadır al. Arkadaşların arabada kendin çadırda kalırsın. 2 gün yat turu yapsan bir gün kemer yolunda oyalansan etti 3 bir de fazladan Fethiye kaş diyelim 4 üste çıkmana gerek yok yani.

• Antalya merkezde yaşıyorum. Merkeze uğramanıza gerek yok hocam
  • quote:

Alanya ile ilgili merakettiklerini yazabilirsin hocam

Eyvallah hocam sağolasın arkadaş oralı zaten bir şey olursa gene sorarım.

quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

Korkuteli yolunu sil direkt kemer başla olympos adrasan devam et Fethiye ye git ölüdeniz filan. Adrasan dan tekne turu yada Fethiye üçağız dan tekne turu yapabilirsin. Uygun kalacak yer zor bulursun. Araba da kalırsınız yada yanına küçük çadır al. Arkadaşların arabada kendin çadırda kalırsın. 2 gün yat turu yapsan bir gün kemer yolunda oyalansan etti 3 bir de fazladan Fethiye kaş diyelim 4 üste çıkmana gerek yok yani.

anladım hocam sağolasın peki o yolu kullanma diyorsun en son fethiye den sonra dönüş için gene sahil yolu mu daha cazip

quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

Antalya merkezde yaşıyorum. Merkeze uğramanıza gerek yok hocam

1 gün orda kalmam lazım hocam zorunlu aile durumları bir de perge , düden şelalesi , sandland görmeden gitmim diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.