Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkcellde 500 sms paketim var ama kaç sms kaldığını göremiyor program. Bunu düzeltirseniz sevinirim.
  • oznklckp O kullanıcısına yanıt
    konu ile ilgili biraz daha bilgi lazım.
    hattınız faturalı mı faturasız mı? sorunu kolayca çözmek için hesap bilgilerinizi vermeniz gerekir (hele ki hattınızı faturasız ise). Bana PM atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

konu ile ilgili biraz daha bilgi lazım.
    hattınız faturalı mı faturasız mı? sorunu kolayca çözmek için hesap bilgilerinizi vermeniz gerekir (hele ki hattınızı faturasız ise). Bana PM atabilirsiniz.

hattım faturalı. Hesap bilgilerimi vermek istemiyorum.
  • oznklckp O kullanıcısına yanıt
    O zaman bilgi amaçlı olarak turkcell mobil sitesinden mesajlarınıza dair bir görüntü paylaşın ve programdaki sayaçlardan da bir görüntü. Yani kısacası mümkün olduğu kadar detaylı anlatım yapın.
    Ancak hesap bilgileri vermediğiniz için sorunu hızlı çözeceğimize söz veremem. Benzer şikayetli ve hesap verecek arkadaşları beklemek zorunda kalabiliriz.
  • Program cok güzel düşünülmüş ve avea faturali hattimda sorunsuz calisti. widgette anlamadigim kalan dk net bilgisinin altinda 0/0 yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    chronos ellerin dert görmesin hemen deniyorum valla sende olmasan ne yaparız biz iş yoğun diye diye iyice salladım buraları ben ama bunları hep genelsekreter başlattı adam buharlaştı gitti yok ortada
    Türkçe değil ayarlar ingilizce. ayrica bilgilerin altindaki 0/0 nedir acaba

• Modül ayarları türkçe AVEA'da ama zaten modül ayarı azdır. Programın kendisini de ben türkçeleştirmeye başladım dolayısıyla bu konuda endişeniz olmasın. Türçe versiyon ilerdeki güncellemelerle gelecek.

Şimdi gelelim 0/0 sorunuza. Bu değişim göstergeleridir, toplam 4 taneye kadar atayabilirsiniz günlük/haftalık/aylık/yıllık değişim olarak, hatta değişimleri değişik reklere boyayabilirsiniz. Varsayılan ayarlarda günlük ve aylık gösterim açık
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan Sebo, verdiğin xx07 hat üzerinde sorunsuz çalışıyor. Diğer hatlarda denemen lazım. Bir sorun olursa prosedürü biliyon ;)
  • quote:

Güle güle kullan Sebo, verdiğin xx07 hat üzerinde sorunsuz çalışıyor. Diğer hatlarda denemen lazım. Bir sorun olursa prosedürü biliyon ;)

tamamdır verdiğim hatta çalışıyorsa öbürlerinde de sorun olmaz olursa zaten haberleşiriz sen dert etme birazdan deneyeceğim bugün pestilim çıktı hala dinlenemedim
    yani ne amacla kullanacagim biraz acar misin. mesela netin altinda simdi -78/-78 yazdı.

• valla bence yazdıklarım gayet açıık oldu :)
    ordaki sayaçlardan biri bugün itibariyle günlük ve diğeri de aylık değişimi gösterecek. istatistik veri.
    yani bugün 78 mb ve yine bugün itibariyle bu ay 78mb harcadınız. yarın sayaçlardan biri (varsayılan ayarları değiştirmediyseniz sağdaki olması lazım) sıfırlanıp yeni günün istatistiğini sayacak diğeri ise ayda bir sıfırlanır.
    gelişmiş istatistiği ise programdan hesap üstüne basıp görebilirisiniz. veya history kısmından tüm istatistiğe ulaşabilirsiniz.
  • Hocam ben yapmayı denedim ama yapamadım. Aveayım Bende Providersten aveaya tıklayıca yazılar türkçe. Kullanıcı adı kısmına Telefon numaramı mı yazmam gerekiyor? Bir de ben avea online işlemlere girerken hep *952# ile giriyordum. Yani belirli bir şifrem yok. Şifre kısmına ne gireceğim?

Kullanıcı Adı kısmına numaramı, şifre kısmına da *952# den aldığım şifreyi girdim. Hat türü tickliydi altında da faturasız yazıyordu ellemedim. Primary counter'i bakiye yaptım. Geri tuşuna tıklayıp yes de dedim. Sonra çıkan yerde Enter login! yazıyor.
  • Hepsini doğru yaptınız (kullanıcı adı numaranızdır ve şifre kısmına da *952# ile alacağınızı şifreyi gireceksiniz) ama sanırım arada bir karışıklık oldu. Baştan yapsanız daha düzgün olur, enter login tekrar çıkmaz.
    Hala sorun yaşarsanız resimle beraber buraya yazın, yardımcı olmaya çalışayım
  • Vodafone kullanan arkadaşlar için; marketteki resmi self servis uygulamasında bu widget zaten mevcut.

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi)
  • quote:

Hepsini doğru yaptınız (kullanıcı adı numaranızdır ve şifre kısmına da *952# ile alacağınızı şifreyi gireceksiniz) ama sanırım arada bir karışıklık oldu. Baştan yapsanız daha düzgün olur, enter login tekrar çıkmaz.
    Hala sorun yaşarsanız resimle beraber buraya yazın, yardımcı olmaya çalışayım

Hocam nasıl olduysa oldu şimdi Ama burada internet paketi gözükmüyor. Ama bu kadarı için de teşekkür ederim

• tüm sayaçların görünmesi lazım, öncelikle bir SS rica edeceğim sayaçların durumunu gösteren
    veya direk hesap bilgilerinizi PM atın.
  • clearsky C kullanıcısına yanıt
    Değerli bir paylaşım ve bilgilendirme için teşekkür ederiz. Hatta markette sadece vodafone değil, turkcell ve avea resmi programları da mevcuttur.
    Peki şimdi söyleyin lütfen paylaştığınız widget şu widgete ne kadar benziyor ve içerdikleri bilgiler ne kadar farklı?

Bir de verdiğiniz widgetle şunları yapabilirmisiniz?
    quote:

- ailenizden veya yakınlarınızdan birkaç kişinin hesabını programa tanıtıp, güncel olarak tüm hesapları tek yerden kontrol edebilirsiniz.
    - programda halihazırda 600'den fazla provider var. skype veya paypal hesaplarınız da takip edebilirsiniz.
    - istediğiniz opeartörden herhangi bir hesabı takip edebilirsiniz.

Yapabiliyorsanız kendinize ayrı bir konu açıp kendi widgetinizin tanıtımını yapabilirsiniz hatta ben bile denemeye razıyım ve niye yepyeni bir şey yapmakla uğraşayım o zaman :)

• quote:

tüm sayaçların görünmesi lazım, öncelikle bir SS rica edeceğim sayaçların durumunu gösteren
    veya direk hesap bilgilerinizi PM atın.

Görünen bu :

Bu da ayarlar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 19 Kasım 2013; 21:51:27 >

• Hattınız faturasız doğru mu?
    bir de sayaca basıp (hani auto görünenler) değer seçme pencerisinden görüntü lazım.
    hesap detayınızı vermek istemiyorsunuz herhalde (çok daha kolay olurdu, çünkü hesabınızdaki internet verileri görmem lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 19 Kasım 2013; 21:56:24 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.