Şimdi Ara

Aoc 24g2u ölü piksel 1599 lira... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı firmalar kendi arkalarından ölü piksel sınırı koymuş. Neymiş efendim en az 5 olacakmış. Hastir ulen. Parayı alırken 5 kuruş eksik alıyor musun?
    Bazı yerlerinden element uydurmuşlar.
    Ölü piksel çıkan monitör bildiğin ayıplı üründür yok 1 çıkmış yok 5 çıkmış hiçbir fark yok.
    Millete normal birşey miş gibi yedirmeye çalışıyorlar. Hastirin oradan.
    ÖLÜ PİKSEL AYIPLI BİR MALDIR. İADESİ VE DEĞİŞİMİ YAPILMAZSA TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölçüler doğru, bence gereğinden fazla sağlam, 30kg vardır, ofis masası olduğundan heralde.

• Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt

Servis onaylamadiysa tüketici hakem heyeti değişimi onaylardi.Servisin kendisi bir rakam uydurmuş bunu servis politikamız diye uyduruyor.

• Ölü pixelli 1600 Tl olmuş iyimiş :D Ölü pixelsiz geçen sene 999TL den almıştık :D

• 4 5 ay öncesine kadar 1750 civarıydı hey gidi
    Ölü pikselli monitör de almazsınız heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihsanmx kullanıcısına yanıt

https://m.trendyol.com/brsmobilya/calisma-masasi-ev-ofis-bilgisayar-masasi-atlantik-cam-p-43356799

bende bu var hiç memnun değilim, zaten ucuza 1 ay önce 100 liraya almıştım. Ayakları üzerine ahşap kestireyim, mantıklı bir çözüm olabilir.

• xymox kullanıcısına yanıt
    Şimdi 1999 liraya alın hadi, bulun da alın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cep telefonu kamerasından nasıl gözüktüğü çok önemli degil, dediğimi hiç okumamışsın anlaşılan, monitöre bakmazken dahi varlığı beni rahatsız eder diyorum, bana kamera ile fotoğraf atıp görüyor musun diyorsun, evet görüyorum rdr2 ve gta arasında sırıtıyor suratıma suratıma bak nası da çürük monitörüm ben diye.

• Şimdi niye yok acaba

Aoc 24g2u ölü piksel 1599 lira...

Sizinle yok yere kavga çıkarmaya çalışmıyorum, ölü pikselle birebir aynı duran bir sürü toz zerresi oluyor zaten ekranda. Bu ufacık şeyleri sürekli silip temizleyecek kadar takıntılı olmayan ve zengin olmayan birinin fazladan 500 lira vermesini mantıklı bulmuyorum diyorum.

Ölü piksel dosya klasörü yazısında ü'nün altındaydı.

• Kaçıranlar buna bakabilir hem 34 inç hemde 2560*1080 p hemde 75 hz
    amazon
    LG 34WL500-B 21:9 UltraWide Full HD IPS LED Monitör 34 inç
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07WVCT167/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_6bzOFbD7266BD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 3 Kasım 2020; 20:18:17 >

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

beyaz ölü pixeli beyaz backgroundda verecek kadar algı yapmazsın diye düşündüm de yanılmışım, en güzel monitör senin kardeşim senin fikrin sabit değişmez güle güle kullan

• Siyah ölü piksel o, beyaz değil.

• Aoc 24g2u ölü piksel 1599 lira...

Tartışma başka bir boyuta evrildi şuan, merakımdan soruyorum, burada siyah ölü pixel mi var?

• Ben yaklaştırdığımda öyle görünmüyor ve fotoğrafta olduğundan daha geniş duruyor. Aoc 24g2u ölü piksel 1599 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 3 Kasım 2020; 21:3:48 >
  • Bu tam ölü pixel sayılmaz bile, veya talihli bir pixel hatası diyelim. Ekranın ortasında kabak gibi çimen yeşili veya bembeyaz olanlar da var, görmezden gelmek elde değil öyle olanları

• Bu monitör daha önceden konuşuldu zaten, hatta telegram grubu bile oluşturulmuştu bunun için. Geçen blackfriday'de 999TL'e bir alışveriş sitesinde satılmıştı.

Sonra alanların %80lik bir kısmı iade etti, kimisi uğraşmamak için, kimisi de ölü pikselden gerçekten rahatsız olmadığı için iade etmedi. Zaten ürünlerin hemen hepsinde ölü piksel vardı. 3-4 kere iade edip tekrar ölü pikselli ürün alanlar bile oldu. Bunlar telegram grubunda haftalarca konuşulmuştu.

Sonra anlaşıldı ki, ürün çin'de üretilen, kalite kontrol testlerinden doğru dürüst geçememiş, panda panel üretimi olan bir panel olduğu ortaya çıktı.

Bunlar sayfalarca konuşuldu, tartışıldı. Şimdi aynı tartışmaları tekrarlamanıza gerek yok.

Bu monitörü Kasım 2020 itibarı ile almayı düşünenler ölü piksel çıkma olasılığını düşünerek alsınlar. "Beni ölü piksel rahatsız etmiyor" diyorsanız bizi ilgilendirmez. Biz bilgilendirmiş olalım, kararı siz verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 3 Kasım 2020; 22:26:9 >

• ışık sızması durumu nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

ışık sızması durumu nasıl?

Işık sızması ve bulutlanmayı göremeyenler bütün suçu piksele atıyor

1 - Işık sızması

2 - Bulutlanma

3 - Piksel hatası

hepsi de ayıplı üründür

• Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var, ölü pikseli olan monitörü servise göndereceğim, servis raporunda para iadesi çıkarsa ne yapmalıyım. Monitörü o zaman ki kur vs iyi fiyata almıştım. Değişim daha çok işime gelir.

• crawlers kullanıcısına yanıt

Pardon geçen seneki black fridayde telegram grubunda haftalarca konuşulan şey hakkında fikrimiz olmadığı için. Adam güncel kurdan sıcak fırsat açmış, üzerine konuştuk. Doğru bildiğin veya yanlış gördüğün birşey varsa belirt, yoksa cidden boş yapma, kimsenin 1 sene önce konuşulan konuları veya ölücü gruplarını takip etme zorunluluğu yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.