Şimdi Ara

AÖF 3 DERSTEN KALANLAR, SON SINIFTA TEK DERSTEN KALANLAR! BURAYA! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
24.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeliha88

bunu siz nerden biliyorsunuz ...

Bu nasıl bir cevaptır ? Başımıza geldi oradan biliyoruz?
  • birisi lütfen şu soruma cevap versin ...aöf ve tecil ile ilgili ...çok önemli.

http://forum.donanimhaber.com/m_43561394/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafia311 -- 6 Ekim 2010; 12:51:44 >
  • ben bu konuda tam emin değilim yinede saol cvp verdiğin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeliha88

ben bu konuda tam emin değilim yinede saol cvp verdiğin için

emin ol diye cevap vermiş işte arkadaş. 1. sınıftan kaldığın 3 dersi alacaksın. 2. sınıfa geçiş hakkın yok.
  • vay başıma gelen .yeni harçlar bizi bekliyor offff
  • Harc marc gozumde degıl deslerkı tek derse 1000 tl ıstıyoruz hıc dusunmem verırım cunkı o parayı bır seneyı gerı alamıyorum tek ders sınavı yapsınlar verırım ıstenen harcı cok param oldugu ıcın degıl bır seneem kaybolmasın dıye verecegım 1000 tl kaybedecegım belkı 15000 tl
  • Tek dersten bende kaldım.Bu nasıl yol arkadaş
  • ne yapcaz ya biz şimdi ? yaw 1 soruyla kalınır mı arakadaş ? 2 ders olsa 2 ye geçicektim !
  • İt gibi çalıştım anasını satayım.O kadar sorusunu çözdük.Yok arkadaş bende harbi harbi kafa yok.
  • Arkadaşlar ben az önce sordum 3 dersten kalanlar için bu sene af yok dediler.tandoğan aöf bürosuna
  • 3 dersden kaldım 1 tanesi alttan kalan af çıksa bile geçemem değilmi?
  • Arkadaşlar dilekçede e-imzaya yer verilir mi bilemicem ama kaç kişi mağdur bu konuda sayımızı göstermek için e-imza toplanıyor katılabilirsiniz.

http://www.aof3derstenkaldim.tk//
  • valla allah kolaylık versin... ben bu sene baslıcam 2 yıllık bitirdim 3 sınıftan başlıyacam ins kalmadan gecerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezko

Arkadaşlar dilekçede e-imzaya yer verilir mi bilemicem ama kaç kişi mağdur bu konuda sayımızı göstermek için e-imza toplanıyor katılabilirsiniz.

http://www.aof3derstenkaldim.tk//

işe yarayabilirmi ki?
  • bende 3 dersten kaldım ama biri bir alt sınıfın dersi beni de ekleyebilirsiniz
  • malesef 3 dersten kaldık ve bir taneside birinci sınıfın dersı matematik zaten matematiği verebilseydim 3. sınıfta olacaktım ama malesef tekrar ikinci sınıfta olucam listenize benide ekleyebilirsiniz.
  • Ya ben tek dersten sınıf gecme degıl mezun olamadım bır soru yuzunden bır soru daha olsa 50 ıle mezun olacam sımdı bır soru bır ders yuzunden bır yıldaha bekle cıldıracam yapsalar tek dersten sınavda bıttırsek su bı boka yaramayan ama alacaz dıye bır yerımızı yırttıgımız kagıt parcasını sadece askerde ıse yarıyor gerısı fasa fıso kı askerlıgıde seneye kadar tek tıp yaparlar o dakıkadan sonra alsınlar dıplomayı soksunlar bı taraflarına
  • hocam 2005 te af çıkmış sonuçta gerekli mevkilere başvurunca sayıda belli olunca niye olmasın bence olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Ya ben tek dersten sınıf gecme degıl mezun olamadım bır soru yuzunden bır soru daha olsa 50 ıle mezun olacam sımdı bır soru bır ders yuzunden bır yıldaha bekle cıldıracam yapsalar tek dersten sınavda bıttırsek su bı boka yaramayan ama alacaz dıye bır yerımızı yırttıgımız kagıt parcasını sadece askerde ıse yarıyor gerısı fasa fıso kı askerlıgıde seneye kadar tek tıp yaparlar o dakıkadan sonra alsınlar dıplomayı soksunlar bı taraflarına

bende senin gibi tek dersten kaldım,malesef 9-10 ay daha diploma için bekleyeceğiz ve sabretmek de gerçekten zor,askerlik olayı kolay kolay gerçekleşmez merak etme hatta kısa dönemin 4 aya indirilmesi bile gündeme gelebilir,tek derse asılıcaz mecburen.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.