Şimdi Ara

Aopen h500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en kısa sürede alacağım inş. Siz ne diyorsunuz? Ben kasaya 100 110 $ vermek istmeyorum. E6750 işlemci ve 8600 GT sonic+ ekran kartını taşıyacak psu ya sahip midir? Üzerindeki 350W gerçek değeri midir? Bi de anlamadım Peak yazıyor? o ne anlama geliyor

• Tipi güzel ama Aopen e güvenilir mi? Asus kadar kaliteli midir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclon87

Tipi güzel ama Aopen e güvenilir mi? Asus kadar kaliteli midir?

Aopen markası özellikle Kasa üretiminde yok yol katetmiş kaliteli ürünler üreten bir markadır. Üzerindeki PSu nun gerçekk 350 Watt olacağına eminim; ancak bahsettiğiniz sisteme az geleceğini garanti ederim
  • peak demek anlık olarak (en iyi ihitmal 10sn.) süresince güç kaynağının verebileceği tepe değerdir.
    Örneğin hoparlörlerde de PMPO diye yazan hoparlörün dağılıp patlamadan önce anlık olarak verebileceği max. değer genelde dandik hoparlörlerin üzerine yazılır. kaliteli hoparlörler RMS yani ortalama değeri yazar keza kaliteli güç kaynakları da nominal gücü. genelde nominal güç tepe değerin %80-90'ı arasındadır. Tahminim o da aslında 300W civarında bir PSU olsa gerek.
  • Asus TA 5A1 e ne diyorsunuz? Aslında her ihtimale karşı Centrion 534+ almak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.