Şimdi Ara

Apartmanda beslemelik havlamayan köpek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, apartmanda beslemelik havlamayan köpek türlerinden bahseder misiniz

• Forum ölmüş arkadaş.
  • Havlamayan kipek istiyorsaniz dunyada bir tane var o irkin adida basenji. Gercekten havlamiyor. Gordummu sahit oldummu hayir.

Apartman dairesinde kopek bakacaksaniz enerji seviyesi dusuk olan irklar tercih edilmelidir ayrica golden retriever labrador cinsi kopeklerde ev hayatina uygundur ama enerji seviyeleri yuksektir. Kopeklerin gunluk enerji ihtiyaclarini gidermeniz lazim ki buda gunluk 1.5 -2 saat lik bi yuruyuse tekabul eder.

Havlama meselesi egitimlede cozulebilir.

Rottweiler cinsi kopek baktim uzun bi sure ve kendi cabalarimla yarim saat bir saatte havlama sorununu cozdum ben.

Onemli olan sey burda egitimdir. Kopeklerinizin enerjilerini bosalttiktan sonra duzenli bi hayati olmasi icin cabalamaniz gerek. Daha sonrada egitimle cozulecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havlamayan köpek olmaz gibi birşey siz nasıl konusmadan duramıyorsanız elbet köpek havlar bu onların en doğal olayları. Ha az havlayan çok havlayan diye ayrılabilir.
  • Dogo Arjantino pek havlamaz diyorlar biraz araştır bu cinsi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Forum ölmüş arkadaş.
    Hocam çok fazla dışarıda gezip oynayacak vaktimiz olacağını sanmıyorum, çok fazla da anlamıyorum eğitimlerden vesairelerden, o yüzden şu enerji seviyesi düşük türlere bir göz atayım, hiç havlamayan değil de az havlayan da olur yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

Dogo Arjantino pek havlamaz diyorlar biraz araştır bu cinsi
    hocam o da tipsiz birşey, bir de pitbull gibi tehlike arz ediyor diye biliyorum
  • İnternetten köpekleri enerji ihtiyacına göre sıralayın, en düşük enerji ihtiyacı olarak belirtilen köpek türlerine bakabilirsiniz, sabah ve akşam günde 1-1.30 saat yürütmeniz gerekir yinede, hayvanın enerjisini alır, tuvalet ihtiyacını karşılar, aç bırakmazsanız havlaması sadece duyduğu hayvan seslerine ve eve gelen yabancılara olacaktır onu da eğitim ile kolayca halledersiniz.

• Köpek aldınız mı hocam, ne yaptınız? Ben de apartmanda beslemek için arıyorum ve Pug alıcak gibiyim.
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Almadım hocam, sizin dediginiz fransız buldog galiba. Bir akrabamda var, hem ufak hem de havlamadigi icin almis ama tipi bana gore degil. Sanirim bir gun kopek alirsam presa canario alacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Almadım hocam, sizin dediginiz fransız buldog galiba. Bir akrabamda var, hem ufak hem de havlamadigi icin almis ama tipi bana gore degil. Sanirim bir gun kopek alirsam presa canario alacagim
    Yok hocam ikisi farklı köpekler, pug daha tatlı bence fransız buldoglarından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Valla ikisi de pek dikkatimi cekmedi acikcasi

• Merhabalar arkadaşlar, köpeklerle ilgili birçok konuyu detayına kadar araştırmış biri olarak bu duruma açıklık getirmek istiyorum. Öncelikle köpeklerde havlama durumunu çözebilecek eğitimler var fakat doğrudan genler de bu durumu etkiliyor. Örneğin kıvırcık tüyleriyle herkesi kendine hayran bırakan Toy Poodle'lar çoğu zaman sakin bir ırk. Tabi her süs köpeği böyle değil. King Charles mesela o da bir süs köpeği ama çok daha agresif olabiliyor Toy Poodle'a kıyasla. Konuyla ilgili daha fazla bilgi için; https://loyalfriend.com.tr/kopek-cinsleri/toy-poodle//

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.