Şimdi Ara

APP PLAKADAN CEZA YİYORDUM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
19.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plakadan cezamı yazılırmış ya yazıklar olsun şu ülkedeki saçma kurallara
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Bizim devlet olmadık şeyden para keser, kesilecek yerden kesmez.
    App plaka mı istiyon, "yatır haracını, tak plakanı",
    Cam filmi mi, hay hay. "Yatır haracı, yapıştır filmi"
    dese çok mu olur???

Not: Tabii ki belli kurallar çerçevesinde. Bunun dışında kafasına göre iş yapanlara merhamet etme...

Onlar hesabı sizden daha iyi yapmış hocam..

Haracı bir sefer değil her sefer alıyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaka app olunca ne oluyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz
    Onlar hesabı sizden daha iyi yapmış hocam..

Haracı bir sefer değil her sefer alıyorlar..

Sizin dediğinizde doğru...
  • onu bunu bırakında ben app leri nasıl sökerim tamponlara zarar vermeden .)
    deli gibi yapışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

onu bunu bırakında ben app leri nasıl sökerim tamponlara zarar vermeden .)
    deli gibi yapışmış

Misina veya tel...
    Kaportacılarda genelde iki tarafı tutamaklı tel şeklinde de bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Görevini yapan insan uyuz mu oluyor? Bir de onların bakış açısından dinlemek lazım bu tip olayları. Haklıysanız hakkınızı arayın arkadaşım,yasalar,yönetmelikler belli buna aykırı yaptığın her davranışta yaptırımla karşılaşman normal.

hocam yasalar gereği 2 numara filme kadar izin var arka camlara adamın birisi haberler çıkmıştı torpitodo da mahkeme kararıyla dolaşıyormuş polis çevirmiş kararı göstermiş ama yine de cezayı kesmişler buna ne demeli o zaman
  • Plaka arabanin sanidir. Plaka gosterir arabayi. 2012 model Mercedes S350 alip sahsina plaka almadiysan adina, soyadina veya sirketine cop o araba. App plaka ve sahsina ait olacak plaka dedigin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımıza böyle bir iş gelmesin @RutkayErg
  • Standart dışı plakalar akan trafikte okunamıyor...Çünkü harf ve rakamlar birbirinin içine geçmiş oluyor...Sakıncalı bir durum...
  • Geçen gün ben de ceza yedim 77 lirayı galiba. Birde plakaları kırıp attı orijinaller yanımdaydı taktım. Şimdi yenisini yaptıracağım.

• Konu komedi bazı yorumlar onlardan komedi...
    Mühürsüz plaka için polis sizi durdurur haklıdır cezası vardır... Gerçek Plakanın bagajda olması camın önünde olması hiçbir anlam ifade etmez... Ve ayrıca Polisin hadi tak ceza yazmayayım demesi çok saçma şahit olsam direkt o polisi şikayet ederim görevi dışına çıktığı için... Yakaladıysan cezasını kesip plaka o an sökülemiyorsa yada orjinali o an yoksa bağlama kararı vermesi lazım.. 1 hafta içinde değiştirip trafik şubeye götürüp bağlama kararını kaldırtırsınız... Ve ayrıca cam filmi olsun bu tür bir durum olsun polis o mala zarar veremez yani filmi alıp falçata çizemez plakayı alıp kıramaz cezanı yazar bağlama ihtarını verir sen söktürüp gidersin şubeye kaldırırsın kararı...
  • Peki neden önde plakası olmayan spor araçlara bir şey denilmiyor? Ki bence de plaka görüntünün içine ediyor....
  • Barzoluk turnusolü.
  • App yaptıracak arkadaşlar arkadaş haklı direk ceza yazıyorlar biz şöyle bi çözüm bulduk buna 1 milyoncudan aldığımız 1 milyonluk siyah ojeyi plakanın üstünden düzgünce geçiyoruz kalın kalın alın size mühürlü app plakaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Konu komedi bazı yorumlar onlardan komedi...
    Mühürsüz plaka için polis sizi durdurur haklıdır cezası vardır... Gerçek Plakanın bagajda olması camın önünde olması hiçbir anlam ifade etmez... Ve ayrıca Polisin hadi tak ceza yazmayayım demesi çok saçma şahit olsam direkt o polisi şikayet ederim görevi dışına çıktığı için... Yakaladıysan cezasını kesip plaka o an sökülemiyorsa yada orjinali o an yoksa bağlama kararı vermesi lazım.. 1 hafta içinde değiştirip trafik şubeye götürüp bağlama kararını kaldırtırsınız... Ve ayrıca cam filmi olsun bu tür bir durum olsun polis o mala zarar veremez yani filmi alıp falçata çizemez plakayı alıp kıramaz cezanı yazar bağlama ihtarını verir sen söktürüp gidersin şubeye kaldırırsın kararı...

Hocam keşke herkes sizin gibi baksa kanunlara... Millete sorsan polis kafasına göre saçma sapan kurallar uydurup uyguluyor.

• Cok saçma sapan baskılara ben de karşıyım ama Beşiktaş baskıya niye laf söylüyorsunuz? Plaka baskısı aracın görünümünü cok değiştirir. Gayet guzel gözüküyor, kimseye bir zararı yok, okunmama gibi bir sıkıntısı yok. Hatta standart bu olmalı..

APP PLAKADAN CEZA YİYORDUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 9 Mayıs 2013; 21:47:20 >
  • Yasak. Memur görevini yapmaya çalışmış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Cok saçma sapan baskılara ben de karşıyım ama Beşiktaş baskıya niye laf söylüyorsunuz? Plaka baskısı aracın görünümünü cok değiştirir. Gayet guzel gözüküyor, kimseye bir zararı yok, okunmama gibi bir sıkıntısı yok. Hatta standart bu olmalı..

APP PLAKADAN CEZA YİYORDUM.

Kesinlikle çok hoş duruyor ama plakadan çok harf önemli , buda civic var 07 AFS 52 çok iyi duruyor orjinal plaka ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Konu komedi bazı yorumlar onlardan komedi...

Hocam keşke herkes sizin gibi baksa kanunlara... Millete sorsan polis kafasına göre saçma sapan kurallar uydurup uyguluyor.

Dostum anlatamazsın bazı şeyleri halen güzel duruyor hoş duruyor diyorlar.... Bunda bazı polislerinde suçu var göz yummakda bunlara sebep veriyor adam her daim sis farı açıyor, 3 numara film kaplatıyor hatta ön cama bile film çekenler var, stopları kaplıyor, saçma sapan farlarla dolaşıyor bazı polisler önemsemiyor çevirdiklerinde de ceza yazmayıp aklı sıra nasihat verip yolluyor, zaten o kafadaki adamlar nasihatdan anlamayacakları için arada burada da konu açıp polisi kafaladım ceza yazmadılar diyorlar...
    Polis sürekli çevirecek ihlallere ceza yacazak ek prosedürleri uygulayacakki trafiği hava atma yada gösteriş yeri sananlar yola gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.