Şimdi Ara

APP PLAKADAN CEZA YİYORDUM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
19.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Konu komedi bazı yorumlar onlardan komedi...
    Mühürsüz plaka için polis sizi durdurur haklıdır cezası vardır... Gerçek Plakanın bagajda olması camın önünde olması hiçbir anlam ifade etmez... Ve ayrıca Polisin hadi tak ceza yazmayayım demesi çok saçma şahit olsam direkt o polisi şikayet ederim görevi dışına çıktığı için... Yakaladıysan cezasını kesip plaka o an sökülemiyorsa yada orjinali o an yoksa bağlama kararı vermesi lazım.. 1 hafta içinde değiştirip trafik şubeye götürüp bağlama kararını kaldırtırsınız... Ve ayrıca cam filmi olsun bu tür bir durum olsun polis o mala zarar veremez yani filmi alıp falçata çizemez plakayı alıp kıramaz cezanı yazar bağlama ihtarını verir sen söktürüp gidersin şubeye kaldırırsın kararı...

Hocam keşke herkes sizin gibi baksa kanunlara... Millete sorsan polis kafasına göre saçma sapan kurallar uydurup uyguluyor.

Dostum anlatamazsın bazı şeyleri halen güzel duruyor hoş duruyor diyorlar.... Bunda bazı polislerinde suçu var göz yummakda bunlara sebep veriyor adam her daim sis farı açıyor, 3 numara film kaplatıyor hatta ön cama bile film çekenler var, stopları kaplıyor, saçma sapan farlarla dolaşıyor bazı polisler önemsemiyor çevirdiklerinde de ceza yazmayıp aklı sıra nasihat verip yolluyor, zaten o kafadaki adamlar nasihatdan anlamayacakları için arada burada da konu açıp polisi kafaladım ceza yazmadılar diyorlar...
    Polis sürekli çevirecek ihlallere ceza yacazak ek prosedürleri uygulayacakki trafiği hava atma yada gösteriş yeri sananlar yola gelsin...

Doğru söylüyorsun hocam polis işini yapacak ve herkes kurallara uyacak ki birinin özgürlüğü bir başkasının özgürlüğüne tecavüz etmesin..
    Konu sahibi arkadaş üstüne alınmasın mesele sadece app plaka değil ama en basitinden onun da bir kuralı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burada app plaka yüzünden ceza yiyenlerin çoğunu yakındığı olay ceza yemeleri değil polisin herkese aynı muameleyi göstermemesi ben kaç tane S350 kac tane bmw730 A8 gördüm appli herkes görmüştür onları kimse çevirmiyo sıkıntı orada konuyu açan arkadaş belirtmiş parktan gelmişler plakaya ceza kesmeye çalışmışlar ensesi kalın olmayanları yakalayınca polis ceza limitlerini hep bu insanlarda dolduruyor her polis için konuşmuyorum yanlış anlaşımasın ama genel olarak böyle bu olay ayrı bir nokta daha var yukarıda app plakayı mühürlü aldığını söyleyen arkadaşlar var o zaman ya denetim yapılmıyor ya app plakayı mühürlü veren kurum suç işliyor ya polisler suç işliyor ya da tamamiyle sürücüler suçlu düzen doğru ilerliyor!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaygogce

ben kaç tane S350 kac tane bmw730 A8 gördüm appli herkes görmüştür onları kimse çevirmiyo sıkıntı orada

çünkü adam hakkari'de alkol kontrolü yapmak istemiyor. s350'nin içinden kimin yeğeni çıkar belli olmaz, adam o riske giremez. sen olsan sen de s350, a8 çevirmezsin.

çünkü bura Türkiye. doğru yerde tanıdığı olan istediği işi yaptırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 10 Mayıs 2013; 4:09:23 >
  • quote:

burada app plaka yüzünden ceza yiyenlerin çoğunu yakındığı olay ceza yemeleri değil polisin herkese aynı muameleyi göstermemesi ben kaç tane S350 kac tane bmw730 A8 gördüm appli herkes görmüştür onları kimse çevirmiyo sıkıntı orada konuyu açan arkadaş belirtmiş parktan gelmişler plakaya ceza kesmeye çalışmışlar ensesi kalın olmayanları yakalayınca polis ceza limitlerini hep bu insanlarda dolduruyor her polis için konuşmuyorum yanlış anlaşımasın ama genel olarak böyle bu olay ayrı bir nokta daha var yukarıda app plakayı mühürlü aldığını söyleyen arkadaşlar var o zaman ya denetim yapılmıyor ya app plakayı mühürlü veren kurum suç işliyor ya polisler suç işliyor ya da tamamiyle sürücüler suçlu düzen doğru ilerliyor!!

o konu gerçekten sıkıntılı hocam, haklısınız herkese yazmıyor yada yazamıyor herneyse bu bir gerçek ve düzeltmek için ne yapılabilir bilmiyorum. Bende o konunuda rahatsızım... Benim bahsettiğim mesele kanuna göre ceza gerektiren bir durum varsa ceza gelince çokta şaşırmamak gerek yada bütün suçu polise atmamak gerek. Keşke kanunlar kimse için esnemese ve herkes yaptıklarından sorumlu olsa

• eğer adaletli olmayacakam yapmam o mesleği
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

burada app plaka yüzünden ceza yiyenlerin çoğunu yakındığı olay ceza yemeleri değil polisin herkese aynı muameleyi göstermemesi ben kaç tane S350 kac tane bmw730 A8 gördüm appli herkes görmüştür onları kimse çevirmiyo sıkıntı orada konuyu açan arkadaş belirtmiş parktan gelmişler plakaya ceza kesmeye çalışmışlar ensesi kalın olmayanları yakalayınca polis ceza limitlerini hep bu insanlarda dolduruyor her polis için konuşmuyorum yanlış anlaşımasın ama genel olarak böyle bu olay ayrı bir nokta daha var yukarıda app plakayı mühürlü aldığını söyleyen arkadaşlar var o zaman ya denetim yapılmıyor ya app plakayı mühürlü veren kurum suç işliyor ya polisler suç işliyor ya da tamamiyle sürücüler suçlu düzen doğru ilerliyor!!

o konu gerçekten sıkıntılı hocam, haklısınız herkese yazmıyor yada yazamıyor herneyse bu bir gerçek ve düzeltmek için ne yapılabilir bilmiyorum. Bende o konunuda rahatsızım... Benim bahsettiğim mesele kanuna göre ceza gerektiren bir durum varsa ceza gelince çokta şaşırmamak gerek yada bütün suçu polise atmamak gerek. Keşke kanunlar kimse için esnemese ve herkes yaptıklarından sorumlu olsa

o konuda haklısınız kesinlikle lafım yok ama insan bazı şeyleri görünce hakikaten rahatsız oluyor sinirini suçlayarak çıkartabiliyor yukarıda bir örnek vermiştim cam filmi ile ilgili şayet o olay benim başıma gelseydi bu tür olaylara daha farklı bakardım kanunların kesin ve net olarak her tarafta ve herkes için aynı şekilde uygulanması ve denetlenmesi lazım bakalım ne zaman bu seviyelere gelebileceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Cok saçma sapan baskılara ben de karşıyım ama Beşiktaş baskıya niye laf söylüyorsunuz? Plaka baskısı aracın görünümünü cok değiştirir. Gayet guzel gözüküyor, kimseye bir zararı yok, okunmama gibi bir sıkıntısı yok. Hatta standart bu olmalı..

APP PLAKADAN CEZA YİYORDUM.

Kesinlikle çok hoş duruyor ama plakadan çok harf önemli , buda civic var 07 AFS 52 çok iyi duruyor orjinal plaka ile.

arkadaş haklı beşiktaş baskı kullanıyorum bende orjinal malzeme mühürlü çok çeirmeye denk geldim hiç ceza yemedim istanbulappplaka net buradan bastırdım işin ilginç olan kısmı plakayı teslim ederken eski plakalarınızı kırıp alıyo açılımınıda yapıyolar orjinal mühürlü oldugu için çift plakayla yakalanma durumunda basımız agırır diolar

• Sabah sabah bende cezamı yedim çok hoşşş. Üzerine bide plakaları söktürdü. Ama en çok koyan o polisin konuşması yok mu oo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZuLaN

Sabah sabah bende cezamı yedim çok hoşşş. Üzerine bide plakaları söktürdü. Ama en çok koyan o polisin konuşması yok mu oo

Plakanızın bir fotografını koyar mısınız? Nasıl bir plaka merak ettim..

• quote:

Bırakır mı hiçç bana onuda aldı. O değilde kırmadan verdim. Parçalayıp vermekte yarar vardı ne olur ne olmaz.
    Kesikli fransız diye tabir edilen modeldendi.
  • quote:

quote:

Bırakır mı hiçç bana onuda aldı. O değilde kırmadan verdim. Parçalayıp vermekte yarar vardı ne olur ne olmaz.
    Kesikli fransız diye tabir edilen modeldendi.

Kesikli Fransız cok göze batıyor affetmezler..

• Arkadaşlar APP plakaya ceza yazan polislerin kendi özel araçlarında da bizzat ben abartılı bir yazı biçiminde mühürsüz APP plaka gördüm.Onlara neden ceza yazılmıyorda normal vatandaşa ceza yazılıyor.Ayrıca bu polislerin araçlarında da yasaya göre olmayan film var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxtor55 -- 12 Haziran 2013; 17:04:06 >
  • Belki sahte plakayla geziyorsun nereden bilsin adam? Mühürsüz plaka yasaksa yasaktır bunun lamı cimi yok takarsan da cezayı yersin.Burada suçlu olan polis yasa dışı plakaya göz yummuş. Ayrıca çok kötü bir görüntü oluşturuyor ve okunabilirliği düşürüyor tam apaçi işi.
  • quote:

Sabah sabah bende cezamı yedim çok hoşşş. Üzerine bide plakaları söktürdü. Ama en çok koyan o polisin konuşması yok mu oo

sizin plakanın yazı stili nedir?
  • Hocam uyanık olucaktınız plakaları köşeye gizli bir yere atıcaktınız 2 sokak öteye çekip koşarak plakaları poşete koyup kaçıcaktınız arabaya geçmiş olsun ülkedeki kuralların baştan oturulup düzenlenmesi gerekiyor ama yetkililer şimdi yaz geldi sıcaktan mayışmışlardır kışında üşüdükleri için ilgilenmezler öyle geçiniyor devlet cezalarda olmasa ne yapıcak bu ülke
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Plakayla hava atılan bir ortamdayız, ne desek boş.

Allah trafik polislerine sabır ve güç versin.

Ben en cok angel farlara bayiliyorum bu ortamda

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Belki sahte plakayla geziyorsun nereden bilsin adam? Mühürsüz plaka yasaksa yasaktır bunun lamı cimi yok takarsan da cezayı yersin.Burada suçlu olan polis yasa dışı plakaya göz yummuş. Ayrıca çok kötü bir görüntü oluşturuyor ve okunabilirliği düşürüyor tam apaçi işi.

Orjinal plakaları sordu bagajdaydı gösterdim zaten. Ayrıca normal plakadan çok daha iyi okunabiliyor.

@bnym97 Sabah 08.23 ve şehirler arası bir yol. İnanki kaçılabilecek yer yoktu hatta önden giden arabanın arkasına yanşsanda çeviriyor. 5 şeritli yolu teke indirmiş.

@jasonburak Evet çok göze batıyor. Bu nasıl rakanlar yok böyle sıfır ile altı diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuLaN -- 12 Haziran 2013; 18:02:23 >

• Arkadaşlar polis arabaya göre müdahale yapmakta.
    Polisin yanında ard arda 2 kere kırmızı ışıkta geçtim şöyle baktı bende ona baktım önüne döndü devam etti. 1 yıl geçti ceza yok.
  • app plaka cezası ile ilgili bir bilgi verilmiş buyrunuzhttps://www.appplakatr.com/app-plakanin-cezasi-varmi/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.