|
Apple A18 tanıtıldı: iPhone 16 modellerine hayat verecek
-
-
A16 bionice göre ne yav iki senedir 3nmdeler iki kere yüzde 16 geliştirmiştir işlemciyi.gpu performansı da yine qualcomun arkasinda kalacak gibi.
-
canavar gibi işlemciye 60 hz ekran koymak nasıl bir saçmalamaktır yahu! ferrari motorlu şahin gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A16bionic ile kıyaslaması normal. Çünkü işlemci A17Pro’nun aynısı. Sadece yeni 3nm tekniği ile üretilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 10 Eylül 2024; 0:25:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşlemci hayal kırıklığı oldu biraz. Öncekinin aynısı frekans artışından yüzde 15 performans farkı olmuş A17 Proya göre. Enerji verimliliği de ikinci nesil 3 nm ile sağlanmış. Bu sene quallcomm a karşı işi zor görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anlatıldığı gibi gelirse belki bu sefer qualcomm kâğıt üzerinde apple’ı geçebilir ama gerçek hayatta arkadan nalları toplar. ki işlemcide saf güçten ziyade verimlilik daha önemli artık bence
İşte benim de kafama takılan bu sene snapdragon 8 Gen 4 tsmc 3 nm ile üretilecek. Enerji verimliliği, ısınma ve performans kısmını bu şekilde halledebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8gen 3 yana yana çalışıyor. 8gen 4 daha beter olacak. Günlük kullanımda A18 Pro çok daha iyi kullanım deneyimi sunar.
Havalar serinledi isinma ile ilgili şikayetler 3-4 ay hissedilmez ama haziran temmuz gibi görücez bakalim.
evet a17 pro’nun adı çıkmış ısınıyora ama gen3 daha çok ısınıyor gen4 iyice yanar qualcomm kâğıt üzerinde apple’ı geçmeyi hedefliyor benchmarklara oynamak istiyor sırf yüksek puan almak için verimliliği ikinci plana atabilir
dikkat ettiysen aşırı sıcakların azalmasıyla ısınma şikayetleri de o ölçüde azaldı. mevsimsel diye diye dilimizde tüy bitmişti dinletemiyorduk
Hocam kağıt üzerinde ne yazdığının ne önemi var ki. Günün sonunda iPhone 16Pro ya da Pro Max, s25U’dan daha uzun batarya ömrü sağlayacak. Daha stabil video çekecek. Takur tukur zoom yapmayacak. Yüzde 5’e gelen herhangi bir android cihaz küt diye kapanacakken 16Pro %5’te daha saatlerce bekleyecek ya da kullanım sunacak.
Evet Android ve Qualcomm tarafı çok ilerledi. Ama halen saçma sapan şeyler var.
yüzde 5 e gelince niye cihaz küt diye kapansın ki pil modu var galaxy serisinde. yüzde 5 ten sonra hala deezerda 2 saate yakın müzik dinletiyor. Üstelik ultradaki zoom hiç bit telefonda yok arkadaşta vardı 20 metreden beni çekmiş baktım telefona zoom yaptı benim telefondaki herşeyi okuyabiliyordu. casus gibi alet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X