|
Bildirim
Hocam ayda 35 liraya sifir reklam, sifir inapp oyun veriyorlar. Su an en dandik oyunun en dandik paketi bu paradan yuksek. Ayrica ekledikleri cogu oyun mac de calisiyor, apple tv de calisiyor kumanda destegi var. Genelde hicbir sorun olmadan keyifle oynatiyor. Dead cells, nba gibi baba oyunlar da var. Daha ne yapabilirler acaba :) Yeni ekledikleri oyun mesela Cityscapes: Sim Builder, bir tane marketten oyun indirir misiniz su tarz bir oyunda bakalim kac para harcamaniz gerekiyor. Apple arcade sahsen fazlasiyla parasina degiyor
|
|
|
Football Manager Touch için almıştım apple arcade. Yıllık aldım aboneliği 350 ye geldi. Şuan appstore da fm mobile 2023 200 tl üstü. Yani kaliteli oyunlar var ve eğer oynayabildiğiniz oyun varsa iyi fiyata geliyor. Ayrıca neredeyse konsol ayarında nba oyunu var. O bile yeter tek başına. Fifa, pes tarzı bir futbol oyunuda gelirse tadından yenmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 5 Mayıs 2023; 23:4:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Anladım hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer biraz daha kaliteli oyun gelirse düşünülebilir ,dediğiniz gibi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben Apple'ın yerinde olsam çok kaliteli oyunlar getiririm,o şekilde sunarım servislerimi kullanıcılara.Hem baya tutar servisim yani insanlar mest olur hem de mac os ve diğer işletim sistemlerine uyumluluğu arttırım. Bu mobil veya mobil tarzı oyunlara neden para vereyim ki yani israf bence çok ücret istemese de.Ha kaliteli,güzel oyunların sayısı artar o zaman tamam oldu bu diyebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 6 Mayıs 2023; 1:20:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim mobilde beğenerek oynadığım, The Dark Knight Rises vardı, bir de Marvel Future Fight var. Keşke konsola da gelselerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
daha kaliteli içerik bekliyoruz |
3 aylık ücretsiz deneme sürümü sonrası para verip yenilemem |