Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Note serisi gibi telefon mu olurmus 5 inc telefon mu olur" diyr dune kadar boguren apple zonbilerine laf anlatilmaz arkadas apple tezek uretse onu gidip alacak kada beyinsizler olduktan sonra apple daha cok ekmek yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneLastTime

keşke bugün popüler konulara tıklayıp bu başlığı görmeseydim.hiç mi objektifliğini koruyabilen bir firmaya,siteye vs sahip olamıcak bu ülke?

baştan söyleyeyim arkadaşlar çok meraklı çünkü bu yazıyı eleştiren sadece apple fanı olabilir diye,htc one sahibiyim hiç iphone'da almadım bugüne kadar.

----

şimdi gelelim iç dökme kısmına,bu başlık nedir birader ya?ilk defa bir firmanın yerden yere vurulduğu bir firma başlığı görüyorum ve bu apple mı ilk?şaka mısınız siz?kendi forumunuzda htc one m7 başlığı var,bir firma tüm kameraları pembe sorunlu çıkarabilir mi ya,yok sattı bu telefon arkadaş,telefonu servise verirken bile tırnaklarımızı yedik,düzgün muamele görmüyor diye çizikli dönenler oluyor,yenisi ile değiştirilmiyor diye.kim açtı başlık,kim destekledi bizi?bugün bir iphone aldığınızda bir sorunu varsa o telefona ne olacak diye düşünmenize gerek yok,yenisini veriyorlar bu lükse sahipler çünkü.4 yıl boyunca yazılım desteği vermelerine rağmen bunuda konferanslarda söylemeliler sanırım unutuyor insanlar.elinizdeki bi çok telefon yenisiyle değişsin diye 1 yılda desteği kesiliyor.

uygulama marketlerinin bu kadar büyüme sebebi geliştiricileri doyurup büyüten appstore'dur zamanında,playstore bugün bu kadar kalabalıksa appstore tohumları ektiği için.

nfs sistemini bile eleştirmişsiniz,apple ilk kez geldi ama süs niyetine gelmediğini de belirttiler aynı konferansı izledik,kim kullanıyor ya google wallet?aramızda biri bana söylesin.bi çok android telefon nfs desteği görürsünüz onuda teknoloji markette özellik listesinde gördükten sonra kullanmazsınız,gelmiş burda nfc eleştiriyorsunuz, visa mastercardla anlaşıp nike,mcdonalds,subway gibi hepimizin eninde sonunda yılda 1 seferde olsa uğrayabileceği yerlere destek sağlayıp altyapısını oluştururarak çıkmış bir teknolojiden bahsediyoruz.bakın nfc demiyorum,nfc teknolojisi ile oluşturulmuş bir ekosistem diyorum.

çinden aldığınız android telefonlarda bile 4k video çekme varmışmış,ya hanginizin evinde 4k tv var kaçınız bu teknolojiye açsınız,radyo televizyon okuyan üniversiteden arkadaşınız var mı sorun bakalım,bu işle uğraşanlar bile ne kadar 4k teknolojisini kullanıyor yada gerek görüyor?

bu böyle uzar arkadaşlar.

son olarak ben taraflı şeyler okumaktan bıktım,apple almak zorunda değilsiniz ama mobil markete yön veren bir firma ve ilk kez bu sitede bu seviyede eleştiri böyle bir firmaya geliyor.

samimiyetsiz olan sizsiniz.

Olayın özetidir mesut beyin gazıyla apple a sövmeyin

• Apple incelemeniz için model göndermiyor ya gömün :=))) Yazının haklı yönleri var ama apple dh'ye her çıkan modeli alın inceleyin diye gönderse reklamlar yağdırsa bu yazı yazılır mıydı ? HAYIR!

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: merdobilal

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

adamsın başka bişi demiyorum mesut abi her zaman tüketicinin yanında durduğun gerçeği tüm çıplaklığıyla savundun.ifan lardan tepki alıcaksın ama yapıcak bişi yok onlarda gerçekleri kabul edicektir bi süre sonra. orta seviye android cihaz özelliklerinde bi cihazı 2.500 liraya almak bunu zorlaştırıyor tabi

z1 - z2 - s4 - s5 - note 3 - g2 - ip5 - ip5s

bu cihazların ilk çıktığındaki sıfır fiyatlarını ve şuanki sıfır fiyatlarını yazar mısın.

dediğin gibi . tüketicinin yanında olup bize doğru olan bilgileri paylaş .

z1 z1 s4 s5 note 3 hepsi ortalama 1800 den çıktı(s4 ve note 3 var bizde 1800 civarı aldık çıktıktan 1 hafta sonra felan)

g2 1500 dü

iphone 5 2000
    iphone 5s 2200 tl kardeşim buyur fiyatları

yorumunda saçma geldi ne demekk istediğini anlamadım laf mı sokmaya çalışıosun

note 3 kullaniyorum sallamaylim 2.100 2.200 arasi cikti bende bende 2.150 ye aldim

sallama nedir lan neyi sallıcam olm sana inanmasan inanma

• Tabi şu da var apple ürünlerinde donanım yazılım uyumu çok iyidir.
    Yazılımı da donanımı da apple yapmaktadır.
    Böyle bir uyum android cephesinde bulunmamaktadır.
    Android her zaman daha özgürlükçü olacaktır apple ürünleri ise donanım - yazılım uyumu açısından daha iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident Of Poseidon

fiyatı Türkiye de bu kadar yüksek olmasaydı telefonu eleştirmezlerdi, hep bu fiyat yüzünden

Öyle deme biz çılgın Türkler(çılgından kastım Tüketim çılgınlığı) her ne olursa olsun en iyisine layık görürüz kendimizi
    Örneğin:
    -Borcumuz haddini aşar cebimizde, ortamda şeklimiz olsun yada millet bizi konuşsun diye en pahallı telefonu taşırız
    -Peki bizim gibi ekonomisini düşünen kitle yok mu ? Var aslında ama tüketim çılgınlarına oranla bu kitle yok gibi görünüyor.

• Adam dogru tespitler yapmış. Apple insanları kandırıyor. Yazik verilen paralara. Ortalama 1 senede eskiyen bu tip ürünlere sanki omur boyu kullanacakmişiz gibi yuksek paralar odemek aptalca. Diger markalarin en az 1 sene gerisindeler. Hele akilli saati tam bir fiyasko. Moto 360i gördüklerinde uretimin hangi asamasinda olursa olsun, durdurup yeni bir tasarıma çalişsalarmis iyi olurmuş.

• ne kadar anlamsız bir yazı bu böyle, samimiyet mi ? Şakamısın Mesut ? Ticaret ve samimiyet öyle mi ? Sen donanımhaberde çok mu samimisin de siteye dünya kadar reklamı doldurup her butonun arkasına bir popup sokuşturuyorsun ? Reklamalrı alırken siteyi gezenlere anket mi yaptın, nasıl reklam alalım ne kadar rekalm alalım vs diye ?

Bırakın boş geyikleri gençler.... Adamlar ürün geliştirmişler fiyatını belirlemişler rafa koymuşlar. İsteyen alır istemeyen almaz, kim kime ne karışır ? Size ne milletin telefonundan, sen baksana kendi işine.

Birinizde kalkıp bilimsel bir tartışma atmazsınız ortaya, dilimi tutup oturucam yerime de, yok arkadaş yok hep aynı geyik. donanımı dandikmiş, pili ufakmış çok pahalıymış cartmış curtmuş.... Alma yavrum alma paşam alma lan ? Zorla mı, beğenmiyorsan alma da, kötü kötü diyipde aleti gündemde tutanda sensin.

Lan birinizde kalksın desin ki, java ile yazılan uygulamalarda şöyle durumlar vardır, object c ile yazılan uygulamalarda şöyle durumlar vardır, android'in api ları beraberinde şu durumları getirir.... uygulamaların performans farkları şunlardır... ama nerde anca geyik.... daha yeter bir bitin gidin la. 2009 dan beri aynı heyik bitmedi gitti arkadaş. her sene yeni iphone yeni geyik. Kazanan kim Mesut çevik :) gelsin reklamlar, millet yesin birbirini site trafiği artsın arada bizde ne götürsek kar :)

• Iphon 6'nın çöp olduğunu anlayan zeki insanlarda varmış, bende bendemi bir sorun var milletdemi, o kadar paraya böyle düşük konfigürasyon almak hangi akla mantığa sığar

• Mesut Cevik yanlis yapti, ki ikinci bolumde o usluptan eser yoktu.
    Samimiyetsizligi anlatirken kustugu kin nedensiz ve anlamsizdi, bir android kullanicisi olarak nasil bilendiyseniz artik. İste dh' yi bu yuzden davet etmiyorlar lansmana, dunyanin en unlu teknoloji siteleri oradaydi, siz dogal olarak yoktunuz.
    Hakli oldugunuz yerleride cirkin uslubunuz sildi goturdu. Kimse de bu duruma kanmadi zaten, hemen lansman ertesi boylesine yardirmak hayli manidar.
    Bunun altinda kaldiniz hepiniz, hic yakismadi.
    Gun' de menfaatler adina neler yaptiriyor neler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Eylül 2014; 16:03:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • DjAnda D kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzun bir kismina katiliyorum ama hiç iPad Mini kullandiniz mi? En taşinabilir en kolay kullanimli tabletdir mini.

• Mesut Çevik haklı boşuna çamur atmayın fanboylar
  • Ben nokıa kullanıcısıyım 2. telefonumda wp bir telefon oldu ilk telefonumu 10 seneye yakın kullandım bozulmasa yeni telefon almıcaktım konuya gelirse firmalar değişik satış konuları var bir zamanlar nokıa bir ürünü sattığında gerçekten yıllarca kullanabiliyodun şu an ne durumda bilmiyorum.

Apple : Biz kapalıyız dışarı kablomuz dahi 10 dolar vereceksiniz diyor lüks bir firma 5 çıktınmı 4 dü at hatta 5s çıktımı 5 at bunu al düzenli bir müşterisi var para harcamayı seven bir inek gibi sağıyor mantıkları bu

Google : hemen hemen hepsi tek platformda birleştiği için google yazdım evet android açık uçlu değişmeye müsait parça olarak sınırsız aynı zamanda istediğin tür telefona ulaşabilmen bakımındada geniş bir platform her bütçeye uygun telefon bulmak müsait durumda gelişmeye de açık rekabet olduğu için firmalar arası (sony,samsung,htc,lg vs) müşteri tararına oluyor eksikleri var ama appple kadar değil

Windows phone : Ben bu platformu seçtim değişik geldi çünkü ama düzgün konuşmak gerekirse çok eksiği olan bir platform telefonlarda daha istedilen düzeye ulaşamadılar ama gelecek vadediyor beklemek gerek

Sonuç olarak apple pazarlama olarak müşteri kaybeden durumunda şu an kaybettiklerini ve asıl amaçlarından saptıkları belli Android daha stabil bir hala gelmesi lazım Windowsu beklemek lazım kısacası Mesut Abiye sonuna kadar katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Yorumunuzun bir kismina katiliyorum ama hiç iPad Mini kullandiniz mi? En taşinabilir en kolay kullanimli tabletdir mini.

tablette applenın eline kimse su dökemez ama akıllı cihazlarda sony htc
  • Bence en büyük samimiyetsizlik, bu yazıda yer almamış olsa da, 32GB kapasite versiyonunun çıkartılmamış olması. 16GB'ın kullanıcıda soru işareti bırakacağını biliyorlar ve 64'e zorunlu bir itekleme var. Dolayısıyla telefon 3,000tl sınırına dayanıyor. Tamamen ticari.

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam ama kilit açma olayını parmak izi okumayla da çözüyor.
  • Son derece samimiyetsiz ve gereksiz sertlikte yazılmış bir yazı. Doğru olan noktalar da bu kötü üslupla değerini yitirmiş. HTC'nin "ultrapiksel" saçmalığı, kasa üzerinden silinip giden kalitesiz logolar, yarım günü zor tamamlayan bataryaları, ölü piksel olmasın diye dua ederek açılan kutuları (M7'yi aldığımda tam 5 kutu açtırdım ve hepsinde ölü pikseller bariz bir şekilde belliydi, kasa açıklıklarını söylemiyorum bile), kimisinde hdr mikrofon olup kimisinde olmaması, kodlarına bakarak cihaz aramalar, japon yapıştırıcısıyla tutturmak zorunda kaldığımız hoparlör kapakları... Bence bu sert yazı en çok HTC için yazılmalıydı. Böylece sadece "Zoe" ile tanıtım yapmak zorunda kalınmazdı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

adamsın başka bişi demiyorum mesut abi her zaman tüketicinin yanında durduğun gerçeği tüm çıplaklığıyla savundun.ifan lardan tepki alıcaksın ama yapıcak bişi yok onlarda gerçekleri kabul edicektir bi süre sonra. orta seviye android cihaz özelliklerinde bi cihazı 2.500 liraya almak bunu zorlaştırıyor tabi

z1 - z2 - s4 - s5 - note 3 - g2 - ip5 - ip5s

bu cihazların ilk çıktığındaki sıfır fiyatlarını ve şuanki sıfır fiyatlarını yazar mısın.

dediğin gibi . tüketicinin yanında olup bize doğru olan bilgileri paylaş .

z1 z1 s4 s5 note 3 hepsi ortalama 1800 den çıktı(s4 ve note 3 var bizde 1800 civarı aldık çıktıktan 1 hafta sonra felan)

g2 1500 dü

iphone 5 2000
    iphone 5s 2200 tl kardeşim buyur fiyatları

yorumunda saçma geldi ne demekk istediğini anlamadım laf mı sokmaya çalışıosun

note 3 kullaniyorum sallamaylim 2.100 2.200 arasi cikti bende bende 2.150 ye aldim

sallama nedir lan neyi sallıcam olm sana inanmasan inanma

Iphone 5s 2200 den cikti note 3 1800den oyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ne kadar anlamsız bir yazı bu böyle, samimiyet mi ? Şakamısın Mesut ? Ticaret ve samimiyet öyle mi ? Sen donanımhaberde çok mu samimisin de siteye dünya kadar reklamı doldurup her butonun arkasına bir popup sokuşturuyorsun ? Reklamalrı alırken siteyi gezenlere anket mi yaptın, nasıl reklam alalım ne kadar rekalm alalım vs diye ?

Bırakın boş geyikleri gençler.... Adamlar ürün geliştirmişler fiyatını belirlemişler rafa koymuşlar. İsteyen alır istemeyen almaz, kim kime ne karışır ? Size ne milletin telefonundan, sen baksana kendi işine.

Birinizde kalkıp bilimsel bir tartışma atmazsınız ortaya, dilimi tutup oturucam yerime de, yok arkadaş yok hep aynı geyik. donanımı dandikmiş, pili ufakmış çok pahalıymış cartmış curtmuş.... Alma yavrum alma paşam alma lan ? Zorla mı, beğenmiyorsan alma da, kötü kötü diyipde aleti gündemde tutanda sensin.

Lan birinizde kalksın desin ki, java ile yazılan uygulamalarda şöyle durumlar vardır, object c ile yazılan uygulamalarda şöyle durumlar vardır, android'in api ları beraberinde şu durumları getirir.... uygulamaların performans farkları şunlardır... ama nerde anca geyik.... daha yeter bir bitin gidin la. 2009 dan beri aynı heyik bitmedi gitti arkadaş. her sene yeni iphone yeni geyik. Kazanan kim Mesut çevik :) gelsin reklamlar, millet yesin birbirini site trafiği artsın arada bizde ne götürsek kar :)

Headshot ( Mesut Cevik, ben ve herkese)

Valla duvara asilacak yazi.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    ipad mini kullandım, oldukça kullanışlı alet ancak benim eleştirim cihaza değil, şirketin değişen üretim politikasına. Hatırlarsanız, ipad mini çıktığında özellikle yabancıların ortak görüşü Steve Jobs olsaydı buna asla izin vermezdi. Peki ipad mini neden üretildi? Samsung'un 7" tablette yaşadığı başarıdan dolayı.

Yazımda eleştiri amacım apple kötüdür, samsung iyidir vs demek değildi. Söylemek istediğim apple'ın ilkleri yapan firmadan (ipod, iphone, ipad), rakiplerinin peşinden giden (ör: nokia görünümlü renkli 5C, 5.5" ekran, yeni çıkan kol saati vs) firmaya dönüşmesidir. Yoksa teknik özelliklerini hiç eleştirmedim bile. Alana da, satana da hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjAnda -- 13 Eylül 2014; 17:54:41 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.