Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok iyi olmuş bu
  • İphone 3s 4 ve 4s kullandım full jealbreakli bigboss dan tweakleri satın alarak. Androiddeki kadar sorunu iosda yaşamadım.
    Ekran küçüklüğü sebebiyle bi anda s3 tanıtımı döndüğü anda Samsung'un oyununa düştüm. Galaxy s3 ile yaşadığım sorunların yarısını 4s de yaşamamıştım, belki biraz daha iyi olur mantığıyla note 2 ye geçtim bu arada root ve custom rom larla bir nebze teselli oldum.s4 çıkınca note 2 satıp aldım hızlı olur stabil olur diye fakat bu defa ekran küçüktü note serisine alışmıştım.iphone stabilitesini hala yakalama uğraşındaydım ne yapim.fakat nafile. Bunu oyun performansı,uygulama geçişleri, multitasking, ve işletim sistemi sadeliği anlamında kısacası her anlamda söylüyorum. Uzun lafın kısası s4 de olmadı note 3 çıktı büyük bir hevesle son bir şans vermek için androide ve samsung a note 3 ü ön siparişle aldım.gear hediyeli.bana göre gear da fiyasko onu burdan uzun uzuya yazmayacağım.şu anda kullanıyorum.sonuç ne peki yine hüsran.ısınıyor uygulama atmaları az olsada var andoiroid olmuyor olmuyor olmuyor. Ve kırala dönme vakti.apple ın masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarından hesap edin.stabilite herşeydir.dolayısıyla apple seminerde veya tanıtımda şu karekteri sergilemiş veya sergilemememiş hiç önemi yok.hak la rı.şimdi note 4 ün adam gibi birşey olma ihtimali ne kadar sizce.bu saatden sonra güveniniz kalırmı?
    ucuz etin yahnisi yenmez.
    Note 4 2300 tl
    iphone alınabilir versiyonu iphone plus 64 gb 2950 tl.
    hodri meydan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden heyecandan
    Merhaba ben mesut çevik kısmını geçer direk konuya dalardım
    Şimdi
    Merh.a.ba. kısmına bile tahammul edemeden otomatik açılan videoyu kapatıyorum.
  • Apple Pay'den de bahsedin. Kredi kartı için çanta içinde çanta kullanan birisi telefonu elinde ve uygulaması açık hazır hâlde geziyor nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

iphone'un amerikada 300$ a satıldığını sanan kekolar olduğu sürece bu eğlence bitmez

Bi de iphone 5 ve 5s in 3500 tl den girdiğini sananlar var onları da unutma :D

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

• Biraz ağır bir yazı olmuş. Hatta duygusal diye biliriz. Unutmamak gerekirdi şirketlerin müşterilerin lehine çalışmak bir amaçları yoktur. Sadece eğer şirket ve tüketici çıkarları ortak noktada birleşirse ideali oluşur. Apple dokunmatik akıllı telefonlara yön verdi ve bazı şeyleri dayanıyordu. Ancak köprü altından çok su geçti bir çok firma çıktı. Bu dönemde tüketici eğilimleri de değişti. Bana göre Apple başlangıctaki küçük ekran inadı yanlıştı. Bu adımı çoktan atması gerekiyordu. Evet Apple in ürünleri pahalı ancak rakiplerinde ucuz değil. Z3, HTC one not, S5 2000 tl üstü fiyatla piyasaya çıktı. Diğer firmalar satışlar istenen seviyede olunca hemen fiyat kırmaya başladığı için fiyatları küçük gibi duruyor. Yeni Samsung note 4 ün Avrupa fiyatı 900 Euro olacakmış. Yani iPhone 6 plus I'n üzerinde. Ancak şu bir gerçek. Sızan iPhone 6 kasaları tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı ancak sunumda o çirkin kasadan nasıl alıcı bir telefon çıkarttıkları insanı şaşırtıyor.

• promox kullanıcısına yanıt
    Nedense benim android ile hiçbir sorunum olmadı. Ios da kullandım fakat androiddeki uygulama çeşidinin fazlalığı ve androidin daha stabil olması beni kendine sevdirdi. Teknik özellikler bakımındanda yeni nesil android telefonlar Apple'ın ürünlerinden daha üstün. Ayrıca Samsung'un Note4 ve S6 modelleri son 32 bit telefonları olacak gibi. Şuanda özellikleri bilinen telefonlar arasında en iyisi şüphesiz Note 4 tür. Özellikle işlemci ve performans bakımından. Ekim'de satışa sunulacak herhalde. Ama şunu bilki Android telefonlar 64bit e geçtikten sonra teknolojide çok büyük değişmeler gerçekleşecek.

• promox kullanıcısına yanıt
    Nedense benim android ile hiçbir sorunum olmadı. Ios da kullandım fakat androiddeki uygulama çeşidinin fazlalığı ve androidin daha stabil olması beni kendine sevdirdi. Teknik özellikler bakımındanda yeni nesil android telefonlar Apple'ın ürünlerinden daha üstün. Ayrıca Samsung'un Note4 ve S6 modelleri son 32 bit telefonları olacak gibi. Şuanda özellikleri bilinen telefonlar arasında en iyisi şüphesiz Note 4 tür. Özellikle işlemci ve performans bakımından. Ekim'de satışa sunulacak herhalde. Ama şunu bilki Android telefonlar 64bit e geçtikten sonra teknolojide çok büyük değişmeler gerçekleşecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Bazı ip6+ videolarında büyük ekranda tek elle kullanıma çözüm bulunmuş olduğu açıkça görünüyor. Eğer bir firma tek elle kullanımdan taviz vermeyiz diyerek büyük ekranlı bir cihaz yapıyorsa ortada bir çelişki vardır ama büyük ekranda tek elle kullanıma çözüm bulunduysa burada sorun olan nedir anlamadım? Bakın videolarda touch id üzerine çift dokununca ekran komple aşağı iniyor , yani baş parmağınız ile ekranda tıklamanız gereken ve de ulaşamayacağınız hiç bir bölge kalmamış oluyor. Evet son derece basit bir çözüm ama işe yararmı yarar, bence de son derece mantıklı ve çözüm odaklı bir geliştirme. Android cihazlar yıllardır 5 inç üzeri ekranlarla ortalıkta cirit atarken kaç tanesinin aklına böyle bir çözüm geldi? Belki 3. parti uygulamalar yapılmıştır bunun için ama uygulama ve market konusuna hiç girmeyelim, çünkü çıkamayız. Gerçi android cephesinden bu ''büyük ekran/baş parmak ile kullanım'' konusunda pratik bir çözüm getirmek kolay olmasa gerek çünkü Apple'ın bu konuyu çözmek için kullandığı Touch ID'de bir Apple yeniliği. Bakın home butona basmaktan bahsetmiyorum , touch id'ye çift dokununca ekran komple aşağı iniyor. Sanırım touch id , parmak izi okumasının yanı sıra aynı zamanda bazı başka görevler içinde yapılandırılmış yada tamamen yazılım desteği bilemiyorum.

Kamera konusunda ise video çekerken zoom yapmakmı yoksa 240 kare/saniye mi diye tercihte bulunmak kullanıma bağlı bir tercih meselesi. Bence optik zoom yapmadığınız sürece kayıp her zaman vardır, bu yüzden dijital zoomun kötü bişey oldugunu herkes bilir zaten bu yüzden kendimden örnek veriyim , ben ne fotoda ne de video da zoom kullanmam. Çünkü elimizdeki neticede bir telefon , kaliteli fotonun belli bir sınırı var. Tabiki lensler vs. donanım büyümediği ve değişmediği sürece. Dolayısıyla yine bir ilk olan 240 kare/saniye ile çok daha yenilikçi, sıradışı ve eğlenceli görüntüler alınabileceğini düşünüyorum. Sonuçta olayın birde eğlence boyutu var ve konumuz fotograf ve video konusu ise zaten ''telefon'' ile fotograf ve video çekmek eğlenceden ve hobiden öteye gidebilirmi sizce? Belki yakın gelecekte evet ama şuan bu donanımlarla mümkün değil.

700-800 liralık Asus zenfone modellerinde bile tek elle kullanım modu var fan kardes

Bakın basmaktan bahsetmiyormuş, dokunmaktan bahsediyormuş. Fanlığın bu kadarı, sunumdakinden farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

androiddeki uygulama çeşidinin fazlalığı

quote:

androidin daha stabil olması beni kendine sevdirdi.

quote:

Samsung'un Note4 ve S6 modelleri son 32 bit telefonları olacak gibi.

Bu işte bir terslik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Eylül 2014; 18:28:31 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    ne gibi

• Awesome kullanıcısına yanıt
    Doğru haklısınız varmış. Bir yerde kaldırıldı diye okumuştum oradan bu yanılgıya düşmüşüm.
  • Iphone 2 gb ram, 13mp ois destekli kamera (4k olmasa da olur), 2k ekran 2500 civarı pil ve daha iyi tasarımla gelseydi piyasayı sallardı. Zaten satışları her zaman yüksek oluyor ama kendi rekorunu geçebilirdi. Ama çok bencillik yaptı ve kullanıcıları tekrardan aptal yerine koydu. Tamam kabul IOS üzerine mobil yazılım tanımam, bir numara, kuşkusuz, ancak donanımı artırmanın zamanı gelmişti. 4s-5-5s sahiplerinin geçeceğini sanmıyorum. Ya para derdi olmayan gerçek zenginler alır yada çok eski telefonu olup da yeni almak isteyenler alır bunu.... Ben çok hevesliydim iphone 6yı almak için ancak büyük hüsran....

• Mesut sen Apple'ı boşverde B3DIR'den haber ver bana.
  • @mesut çevik

haklı olduğun yerler yok değil var. ama şunu merak ediyorum. o lansmanda salonu dolduranların büyük bölümü geçen sene de apple çalışanı değil miydi? neden bu bizden sakladınız?

ekran için apple ın büyük ekranla ilgili saçma söylemleri vardı ama onlarda zaten tükürdüğünü yalamamak için 2-3 farklı boyutta ekranı olan iphone modelleri çıkarmışlar.

pil için de 5.5 inc ekranda 1080p çözünürlükte hiçte fena sayılmayacak değerlere ulaşmışlar görselde olduğu gibi. sonuçta %20-100 arasında bir performans artışı söz konusu. bu da şu demek 1560 mah olan bataryası en kötü 1900-2000 mah olmuş.

şöyle desen daha iyi olurdu jobs un yerine gelen bu adam gerçekten yattığı yerden para kazanıyor daha bir numarasını görmedik desen eyw...
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Android telefonlar konusunda neden gözüküyor bu konu ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdobilal

quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

adamsın başka bişi demiyorum mesut abi her zaman tüketicinin yanında durduğun gerçeği tüm çıplaklığıyla savundun.ifan lardan tepki alıcaksın ama yapıcak bişi yok onlarda gerçekleri kabul edicektir bi süre sonra. orta seviye android cihaz özelliklerinde bi cihazı 2.500 liraya almak bunu zorlaştırıyor tabi

z1 - z2 - s4 - s5 - note 3 - g2 - ip5 - ip5s

bu cihazların ilk çıktığındaki sıfır fiyatlarını ve şuanki sıfır fiyatlarını yazar mısın.

dediğin gibi . tüketicinin yanında olup bize doğru olan bilgileri paylaş .

z1 z1 s4 s5 note 3 hepsi ortalama 1800 den çıktı(s4 ve note 3 var bizde 1800 civarı aldık çıktıktan 1 hafta sonra felan)

g2 1500 dü

iphone 5 2000
    iphone 5s 2200 tl kardeşim buyur fiyatları

yorumunda saçma geldi ne demekk istediğini anlamadım laf mı sokmaya çalışıosun

note 3 kullaniyorum sallamaylim 2.100 2.200 arasi cikti bende bende 2.150 ye aldim

sallama nedir lan neyi sallıcam olm sana inanmasan inanma

inanmiyorum zaten kasma bosuna

• Yakışmadı mesut. Artik size soyadinizla hitap etmiyorum siz benim icin artik mesut sunuz yani size saygı duymuyorum

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.