Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android telefonlar cikmadan once symbian isletim sistemine sahip Sony Ericsson P serisinde 960 kullaniyordum.

Iphone o kadar uzaktim ki yok insani Itunes a köle edermis, yok jail break degilse telefonda herhangi birsey yukleyemezmisin.

Bende bunlara inanir Iphone almazdim. Hep Sony P serisi. Sony Ericsson P1 i Turkiye ye cok gec soktu. Ben de bu arada bir Nokia yaptim 2 gun sonra hemen sattim.

Bir arkadasin israri uzerine elinde ki Iphone u 5 dakika kullandim. Sonra hemen gidip IP 3GS aldim. 2 hafta oncesine kadar da severek kullaniyordum ama Home tus u degistirecegim derken ekrani çatlattım.

Simdi yine yeni bir IP alma zamani.

Bu arada ayni anda 3GS ve S3 mini kullaniyorum. 3GS her yerden 10 basar sadece datat hızında yetersiz.O da yetersiz HSDPA, HSUPA data desteginden kaynaklaniyor.

IOS ve Android cok farkli kullananlar icin bu yuzden Apple fanatizmi yapistirmak dogru degil. Anroid telefon bana duzensiz, karisik, daginik bir oda gibi geliyor.

Apple da samimi buluyorum. Tek el ile kullanim slogani uzerine artik insanlarin cep den herseyini hallettigi internet icin 4'' ekrana bizi mahkum etmedigi icin.

IP6+ ekran olarak tam benlik. Insallah 26 eylulde 64 Gb i hemen alabilirim cok heyacanliyim. Hatta Zorlu daki Apple dukkana gitsem 500t l versem on satis yaparlarmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkann20

Iphone 2 gb ram, 13mp ois destekli kamera (4k olmasa da olur), 2k ekran 2500 civarı pil ve daha iyi tasarımla gelseydi piyasayı sallardı. Zaten satışları her zaman yüksek oluyor ama kendi rekorunu geçebilirdi. Ama çok bencillik yaptı ve kullanıcıları tekrardan aptal yerine koydu. Tamam kabul IOS üzerine mobil yazılım tanımam, bir numara, kuşkusuz, ancak donanımı artırmanın zamanı gelmişti. 4s-5-5s sahiplerinin geçeceğini sanmıyorum. Ya para derdi olmayan gerçek zenginler alır yada çok eski telefonu olup da yeni almak isteyenler alır bunu.... Ben çok hevesliydim iphone 6yı almak için ancak büyük hüsran....

5s 1 gb ram var .sen 1 kere dondugunu gordun mu de laf ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

4K konusunda haklısın. Fakat iphone serisini diğer tüm cihazlarla karşılaştırdığında çoğunlukla üstünlük diğer telefolarda oluyor. Özellikle batarya. iphone 6 için çok az bir batarya konmuş cihaza tekrar. plus ta ise rakipleriyle aynı seviyede. sadece bataryasını örnek verdim. Bunun yanında daha birçok teknik özellikleri rakiplerinden ya düşük ya da aynı seviyede. bence -ki birçok kişiye göre- iphone yeni serisinde beklenileni veremedi. ekran konusunda lg, kamera konusunda sony'nin apple'a göre daha iyi olduğunu tüm teknoloji sitelerinde gorebilirsin.

İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple her zaman kibirliydi , sadece kibirini iyice ortaya çıkardı
  • deltoid20 kullanıcısına yanıt
    hiç sanmıyorum size iyi kullanmalar.
    beni kesmiyor note 3 note 4 note 5
  • kesinlikle çok haklı bir yazı yüzde yüz katılıyorum mesut bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Apple her zaman kibirliydi , sadece kibirini iyice ortaya çıkardı

Apple yi hiçbir zaman sevmemedim hep çok yüksek Fiyatlı ürün çıkarıyor özellikle dizüstü modellerde yarı fiyatına aynı performansta ürün alabiliyorsun.
  • bunu mesut çevikmi yazdı yoksa donanım haberin sponsoru olan reklamanını yaptığınız htc huawei turkcell casper gibi milleti keriz yerine koyan firmalarmı merak ediyorum :D

• Mesut bey siz bu apple fanlarina aldirmayin
    Onlara gore iphone kusursuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: furkann20

Iphone 2 gb ram, 13mp ois destekli kamera (4k olmasa da olur), 2k ekran 2500 civarı pil ve daha iyi tasarımla gelseydi piyasayı sallardı. Zaten satışları her zaman yüksek oluyor ama kendi rekorunu geçebilirdi. Ama çok bencillik yaptı ve kullanıcıları tekrardan aptal yerine koydu. Tamam kabul IOS üzerine mobil yazılım tanımam, bir numara, kuşkusuz, ancak donanımı artırmanın zamanı gelmişti. 4s-5-5s sahiplerinin geçeceğini sanmıyorum. Ya para derdi olmayan gerçek zenginler alır yada çok eski telefonu olup da yeni almak isteyenler alır bunu.... Ben çok hevesliydim iphone 6yı almak için ancak büyük hüsran....

5s 1 gb ram var .sen 1 kere dondugunu gordun mu de laf ediyorsun

Tamam 4s 5 5s donmuyo zaten yağ gibi akıyor ARKADAŞIM MILLET ŞARJININ ÇOK GİTMESİNİ ISTIYOR HIZ ZATEN VAR

• Note 3 kullanıcısıyım bu cihazın üzerine tanımam. ilk çıktığı zamanlar almıştım harika bir ürün. Hepsine bin basar ;)

• Android hiçbir zaman iphone kadar stabil çalışamayacak.
  • apple'a sadece cep telefonu olarak bakmak yanlis , her ne kadar dusuk gelirli insanlarda aliyor densede bir statü sembolu iphone bu kadar satmasının nedeni bu.cunku bu telefonu toplumun onundeki insanlar devamli kullanıyor.

iphone 6'nin isletim sistemi ios olmayip android olsa adida mapple olsa bu telefona donup kac kisi bakardi iste orda gercekle yuzlesiyorsunuz.yazıyı okumadim ama bu tarz yazılar pek yazılmaz daha cok dusunculer videolarda dile getirilirdi , bu yazdiklarinizi bir videoda dile getirseydiniz daha az tepki cekerdi.

iphone'un en buyuk teknolojisi isletim sistemi ,bu sistemin kararli calismasi rakiplerinden en buyuk avantaji.bunuda her seferinde pazarlayamıyorsunuz ve bazi gercekleri egip bukuyorsunuz.gidisat apple icin iyi degil cunku eminim ki sadece ekran buyuklugu buyutulseydi ve 5s donanımıyla piyasay ciksaydi bu telefon yine bu kadar cok satilacakti.bu da apple'i yenilikcilik anlamında ortaya birseyleri cikartamamasına neden oluyor.bir tarafta dunya devlerinden kucuk cinli firmalara hatta marka firmalarına kadar inanilmaz bir rekabet diger tarfta yalniz kral.o taci er yada gec baskasi takacak.

• kamera,video kaydı ve ekran çözünürlüğü hakkında söyledikleriniz bu forumda sökmez artık, herkes akıllandı
  • yazık samsungdan parayı almıslar üşenmeden neyi eleştrimişler

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Android hiçbir zaman iphone kadar stabil çalışamayacak.

Nexus 5'in stabilite konusunda iPhone 5 den aşağı kalır bir yanı yok. Üstelik N5'de aynı anda daha fazla uygulama arka planda çalışabiliyor.

• Iphone gibi parasını hiç haketmeyen bir s3 bile olamayan bir telefonu ne seviyormuşsunuz arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

Android hiçbir zaman iphone kadar stabil çalışamayacak.

Yakın zamanda şöyle bir olay başıma geldi;

Çekildiğimiz ~100 fotoğrafı arkadaşın ipad'e atmamız gerekiyordu. Ipad'i Windows 8 li bilgisayara bağladık, bilgisayarım simgesine tıkladık ve altında disk olarak gördük, tıpkı flash bellek gibi gözüktü. Fotoğrafları kopyaladım, ipad içinde bir klasörde yapıştıra tıkladım. Kopyalamaya izin vermedi. İçindeki dosyaları bilgisayara kopyalıyorum ama bilgisayardan bir şey kopyalayamıyorum. O an internet de yoktu, neden böyle olduğunu araştıramadım. Arkadaş da acil şehir dışına gidecekti, sen git ben sana DVD il gönderirim dedim. Ertesi gün ~100 fotoğrafı DVD ye atıp, arkadaşa kargoladım. Sonra internetten araştırdım, ipad in içine bir şey atabilmek için itunes programını kurmak gerekiyormuş, saçma sapan işler. Yıl olmuş 2015 ve IOS işletim sistemi yüzünden tabletin içine fotoğraf yükleyemedik ve kargo parası verdik.

Böyle stabil olacağına hiç olmasın daha iyi

• Bir iphone kullanıcısı olarak,geçen sene kaka olarak gösterilen özelliklerin bu sene yeni keşfedilmiş bir nimet gibi,lansmana eklenmesi saçmalıktan başka bir şey değildir. Biz kullanıcılar memnuniyetsizliğimizi ve şikayetlerimizi iletelim ki hiç bu kadar rahat model çıkaramasınlar,en azından olacak tepkileri düşünerek iyi bir şeyler ortaya koysunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

başlık zamzungdan para almış gibi atılmış.

Varan 1
    Optik sabitleme, Time Laps özelliği "işe yarar"

Türkiye nüfusunun %99'u hayatında 4k tv bile izlememişken, 1080p ekranda 4k video çekmek sadece arkadaş ortamında artistlik yaparken işe yarar.

Sizden önce NFC ile ilgili düşüncelerimide yazıyım,
    Şu anda NFC ile en çok gündeme gelen kuşkusuz samsung. Yok airplay yok 5 tane samsung aynı müziği tokuşturunca çalıyor resmi gösteriyor falan. size sorunyorum, bu üzelliği dünya üzerinde kaç kişi kullandı ?
    Peki apple ne yaptı, Amerikadaki kredi kartlarının %98'ini kapsayacak bir anlaşma ile NFC ile ödemeyi geliştirdi. bunu kaç kişinin kullanacağını bir çocuk bile tahmin eder.

Ayrıca Visa ve Master anlaşılan en büyük şirketler. Türkiyedeki kartların neredeyse tümü visa ve master, çipli kartların yaygınlaşmasıyla bu özelliği kullanan pos cihazları 1 yıl içinde patlamıştı çünkü mağazalar bunu almaya mecbur. Seneye NFC'li pos cihazları heryerde yaygınlaşır

Ayrıca donanıma laf atanlar için,
    Herkes donanıma bakıp ram neden 2 gb neden işlemci çift çekirdek diyor. İşte sorun da bu herkes bunu kağıt üzerinde teknik verilerle test ediyor bir kişide bakmıyorki hangisi rehbere girişte ve girdikten sonra zafer abiyi en kısa sürede arayabilecek ? Hangisi kaymak gibi tek seferde z'ye kadar inecek ?
    Veya durun ben söyleyim, iphone'da ekranı yukarıdan aşağı çekiyorsunuz ve za.. Yazıp zafer abiyi arıyorsunuz. Bu kadar basit.

Herşey teknik veriler değil bu telefonlar arkadaşlarınıza bak benim 8 çekirdekli makinem var diye artislik taslayın diye yapılmıyor. Bu telefonlar yani iphone gerçekten telefon kullanmak ve aradığı şeye en hızlı ulaşmak isteyenler için yapılıyor..

Varan 1 ve 2 tamam ama iş hız ve özellikle kullanıcı deneyimi konusunda kısayollara gelince iPhone bence çok geride. Android platformunun sunduğu kısayollar, widgetlar, özelleştirilebilir ekranlar, klavyeler, temalar vs. herşey tamamen kullanıcı deneyimini kısaltacak şeyler. Yaklaşık 8 aydır 5s kullanıyorum ve JailBreak olmasa bu cihaza bu kadar bile dayanamazdım diye düşünüyorum.

Nerde o SwiftKey'in sunduğu hızlı tahmin yeteneği? Swype'ın sunduğu kaydırarak hızlı yazma yeteneği? Dialer yani arama tuş ekranında "Ömer" yazmak için 6637 basmam yeterli bana tüm alternatifleri sunardı Android cihazım ve tüm hepsini arayabilirdim Rehbere dahi girmeden! Bir resim çektiğimde o resmi "Perfectly Clear" yada "Cymera" da efektlemek-düzenlemek için "menüye dön - programı aç - resmi bul yerine" resme paylaş diyip programı seçiyordum, nerde hızlı kullanım kolaylığı. Arkadaşım afedersin ama iPhone sadece donmayan cihaz olarak kalacak gözümde ama bana yapacaklarımı sınırlandırarak donmayacaksa varsın donsun da ben özgürce kullanabileyim cep telefonumu!

Şarj konusunu konuşmaya gerek bile duymuyorum. Oynadığım tek oyun Clash of Clans iken sadece saatte bir 3 dakikalık gir çık ile günlük minumum işlerimin toplamı sadece 6 saat dayanabiliyor bu pile!

Neyse bence iPhone bir villada hapis yaşamak gibi birşey, Android platformu ise aynı fiyat etiketine sahip muaddileri ile bana özgür bir dünya sunuyor, e gece dışarı çıkıp riski almak da senin elinde sonuçta evinden çıkmazsan başına birşey gelmez :)

Bu arada iPhone 5s Gold 16 GB satılıktır. :)

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.