Şimdi Ara

Apple IOS 7'de Telefonun Açılış Sesini Sizce Neden Kaldırdı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, soru konuda. IOS 7 birçok yenilikle geldi belki, sevenler sevmeyenler var. Ben IOS 6'nın hızı ve stabilliği haricinde telefonu açarkenki o sesi çok özlüyorum. Varmı bir fikri olan, sizce 7.1 ile birlikte geri gelirmi ? Ya da dursaydı, neden kaldırdılar?

• Bütün kuşları öptük, sıra geldi leyleğe..

Çok mu gerekliydi o ses? Gereksiz görmüşler demekki :))
  • O sesler arabayı kitlediğinde çıkan sesle aynı mantıktadır. Telefonu cebe atacağın zaman genelde kilitleme tuşuna telefonu cebe yönlendirirken basarız(ben öyle yapıyorum). Kitleme sesi kitlendi diye uyarı niteliğindedir. Kilidi açarken zaten ekrana bakıyorsun tekrar uyarı vermesine gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler güzel yorumlarınız için ;)
  • Bende anlam veremedim ama kalkmasida eksiklik hissettirmedi ama olsa daha iyi olurdu o ses hoşuma gidiyor yani

• grknreis kullanıcısına yanıt
    eğer cihazınızı jailbreakli kullanıyorsanız Unlocksound7 diye bir tweak mevcut

• Açıkcası pek gerekli değil. Bir üst mesajda arkadaşın verdiğini kurdum,denedim ve kaldırdım. Anlaşılan ben özlememişim.
  • O çat sesi gelecek. Tweak yükledim ben kullanıyorum.

• Ama şimdi iOS 6 da sürükleme yeri daha somuttu. Sanki gerçek bi sürgüyü ittiriyormuşsunuz ve o sürgü o duvara vuruyormuş gibi hissettiriyordu. iOS 7 de öyle değil soyut bi kilit ekranı var. Tweakla gelse bile güzel olmazdı iyi düşünmüşler bence kaldırmayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceki iOS'larda o sacmalik neden vardi, ben de bunu merak ediyorum acikcasi.

• Valla yorumları okuduktan sonra ben de soğudum o sesten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.