Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.599
Cevap
145
Favori
232.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Air cellular da, aleti wifi modem olarak kullanma özelliği var mı?"Kişisel erişim noktası(hotstop) deniliyor sanırım.Bir de ne kadar doğru bilmiyorum,varsa bile bazı operatörlerin bu özelliği kullandırmadığı gibi bişeyler okudum.Doğru mu nedir durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Air cellular da, aleti wifi modem olarak kullanma özelliği var mı?"Kişisel erişim noktası(hotstop) deniliyor sanırım.Bir de ne kadar doğru bilmiyorum,varsa bile bazı operatörlerin bu özelliği kullandırmadığı gibi bişeyler okudum.Doğru mu nedir durum?

Türk operatörleri izin vermiyor normalde var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bulunduğum yerde ekran koruyucu bulabileceğim bir yer yok o yüzden İnternet üzerinden almak zorundayım.Birebir uyumlu mu kaliteli mi İnternet üzerinden anlamak mümkün değil.Kullandığınız ,bildiğiniz kaliteli şeffaf ekran filmi varsa söylebilir misiniz ?
  • Beni de ekle hocam ipad air silver 16 gb wifi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Teknosa,Bimeks vs. mağazalara ne zaman gelir acaba?Tek tük yerde var! Daha apple'ın kendi sitesinden yapılan satışlar teslim edilmediğine göre uzun sürecek mağazalara gelmesi herhalde??

Ben Teknosa.com dan 5 Aralık sipariş verdim. Ürün 7 Aralık günü UPS kargo ile kapıma geldi.. Apple Store ile Teknosa fiyatı aynı.. Teknosa çok hızlı gönderi yapıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 10 Aralık 2013; 18:09:38 >
  • arkadaslar , kilif onerisi olan var mi 50 tl alti ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hocam benıde ekleyın 1haftadır bende ıpad 16 gb wıfı sılver kullanıcısıyım

Herkesi ekledim.
    Bu arada 41fb4141, 41. Üyesin

Hacı beni eklememişsin??

quote:

Kulüp üyeliği için kime müracaar ediyoruz? Ekle benide. İpad air wifi 32 gb kullanıyorum.

Akşam eklerim.

Hocam eklemişsin galiba ama bu seferde ismimi yazmamışsın. Ne zormuş kulübe üye olmak arkadaş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Hocam benıde ekleyın 1haftadır bende ıpad 16 gb wıfı sılver kullanıcısıyım

Herkesi ekledim.
    Bu arada 41fb4141, 41. Üyesin

Hacı beni eklememişsin??

quote:

Kulüp üyeliği için kime müracaar ediyoruz? Ekle benide. İpad air wifi 32 gb kullanıyorum.

Akşam eklerim.

Hocam eklemişsin galiba ama bu seferde ismimi yazmamışsın. Ne zormuş kulübe üye olmak arkadaş

Basiretim bağlandı

• Hocam benide eklermisin. Ipad air 128 gb + wifi + cellular uzay gümüşü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hala safaride ki problemim devam ediyor, + ya basınca çıkıyor sekme açılmıyor. Sizlerde var mı? Bir de Smart cover yanları korur mu? Kullanıcılara benide eklerseniz sevinirim. 16 gib wi-fi beyaz selamlar

• arkadaşlar ipad air mini ne zaman satışa çıkar acaba bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thadcastle -- 11 Aralık 2013; 19:44:37 >
  • Arkadaşlar bu ipad air n11 de 1199 tl eksi worlde 111 tl iade ile 1088 tl ye geliyor alan varmı burdan acaba merak ediyorum fiyat oldukça uygun çünkü

www.n11.com
    Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/apple-ipad-air-yeni-urun-16gb-wi-fi-md788tua-gumus-md785tua-uzay-grisi-P17093222

• beni de listeye ekleyebilirsiniz. bimeks'ten 2299 TL'ye beyaz renk 128 GB Wifi+4G aldım.
  • media markt dan alan varmı... bende ayın 10 unda sipariş geçtim... henuz bir hareket yok.. 16gb Gümüş Air.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben bımeksten satın aldım ön sıparıs olmasına ragmen 6 aralık sevkıyat dıyordu ama 5 aralıkta elımde oldu

• 64 gb WiFi uzay grisi

ekleyin hocam...

Bu arada Air smart cover alacağım en uygun nereden alabilirim?
  • arkadaşlar 4.nesil ipadi olan..hatta hatta 3 nesil new ipadi olanlar iyi düşünsün....son kullanıcı olarak pek bir fark hissetmiyorum...hatta boyutların biraz daha küçülmesi bence ergonomiyide olumsuz etkilemiş...bence 4 nesilin ele oturması daha iyiydi...ama ne yapalım hastalık...yenisi çıkınca dayanamıyoruz...apple bizi böyle yaptı işte.... bunlar şahsi fikrim tabii....üçuyor... kaçıyor...zıplıyor diyenede saygım sonsuz..
  • yaklaşık 2 hafta önce gelime geçti, amerikadan 600 usd ye aldım 16 gb beyaz wifi

on numara :)
  • Kullanımdan deneyımler devamı ; ıpad 4 retınada sarj bıtınce komple sarja takınca belırlı muddetten sonra acılıyordu fakat ıpad air komple sarj bıtık takınca nerdeyse bır ultrabook kadar hemen sarjı alıp acılıyor.ve ınternet hızları ıkısınınde 1.4 ghz olarak aldatmasın arasında fark var ıpad aır tabıkı bır adım onde...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

64 gb WiFi uzay grisi

ekleyin hocam...

Bu arada Air smart cover alacağım en uygun nereden alabilirim?

Hocam smart case/smart cover en uygun Apple'ın kendi sitesinden alabilirsiniz. Bende araştırdım, çoğu yerde satışı bile yok Teknosa'da var ama daha pahalı. Tabii Teknosa'da kredi kartlarının kampanyaları olursa ayrı konu.

Coverlar 99ken Teknosada 129, caseler 199 iken teknosada 269.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.