Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.599
Cevap
145
Favori
232.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhteşem tasarım, maksimum güç: iPad Air

Söylentilerden farklı olarak parmak izi okuma özelliğinden yoksun şekilde tanıtılan iki yeni iPad, devrimsel yeniliklerle öne çıkmadı. iPad Air’in bir önceki iPad’e göre iki ciddi değişikliği oldu. Birincisi, iPad Air’in ultra ince tasarımıydı. iPad 2’den bu yana ilk kez ciddi bir tasarım değişikliğine giden Apple, iPad Air’i sadece 7,5mm kalınlıkta ve 469g ağırlıkta üretti. Tabletin görünümü, daha çok iPad mini’yi andırıyor.

iPad Air’in ikinci kayda değer yeniliği 64-bit A7 işlemcisi. Donanım gücünde zirve yapan iPad Air, 1,3GHz çift çekirdekli Cyclone (ARM v8 tabanlı) işlemci ve PowerVR G6430 dört çekirdekli grafik işlemcisiyle gövde gösterisi yapıyor. iPad Air, yakın zamanda paylaşılan bir benchmark testinde iPad 4’e yaklaşık yüzde 80 performans farkı atarak epey ses getirmişti. Bu tablet, App Store gibi zengin bir uygulama mağazasındaki uygulamalar için en iyi kullanıcı deneyimini vaat ediyor.

iPad Air’in donanımı güçlenmesine rağmen pil ömrü azalmadı. Apple, bu tableti almayı düşünenlere ortalama 10 saat kullanım süresi vaat ediyor. iPad Air’de ayrıca 1GB DDR3 RAM, 16/32/64/128GB depolama alanı seçenekleri, isteğe bağlı olarak Nano-SIM ile 4G hücresel bağlantı desteği ve dual carrier 3G bağlantı imkanı bulunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu anda vatanda ipad air 1199. Bende sipariş verdim ipad air 16gb silver
  • Dostum beni de eklermisin? Apple Store 64GB uzay grisi..Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucis

quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

64 gb WiFi uzay grisi

ekleyin hocam...

Bu arada Air smart cover alacağım en uygun nereden alabilirim?

Hocam smart case/smart cover en uygun Apple'ın kendi sitesinden alabilirsiniz. Bende araştırdım, çoğu yerde satışı bile yok Teknosa'da var ama daha pahalı. Tabii Teknosa'da kredi kartlarının kampanyaları olursa ayrı konu.

http://www.teknosa.com/urunler/125043930/apple-mf056zma-ipad-air-smart-cover-green
    http://www.teknosa.com/urunler/125043929/apple-mf055zma-ipad-air-smart-cover-pink

Coverlar 99ken Teknosada 129, caseler 199 iken teknosada 269.

Hakikaten yuh yani şaka gibi...
    Neyse verelim siparişi AOS dan yapacak bişey yok...

• quote:

Valla aliexpressten replikasını (kırmızı) sipariş ettim 19$'a bakalım nasılmış, fark bariz değilse orjinale gerek yok.
    2-3 haftaya gelse o zamana kadarda siyah bi tane clickin alır kullanırım, maksat çeşit olsun
  • quote:

quote:

Valla aliexpressten replikasını (kırmızı) sipariş ettim 19$'a bakalım nasılmış, fark bariz değilse orjinale gerek yok.
    2-3 haftaya gelse o zamana kadarda siyah bi tane clickin alır kullanırım, maksat çeşit olsun

adres liniki verirmisiniz
  • Niye sayfayla kımse ılgılenmıyo kısıler nıye gruba eklenmıyo.madem ılgılenmıceksın neden boyle bır sayfa actınız kı

• quote:

Orijinalden alıntı: 41fb4141

Niye sayfayla kımse ılgılenmıyo kısıler nıye gruba eklenmıyo.madem ılgılenmıceksın neden boyle bır sayfa actınız kı

Bir yakınım vefat etti. Sayfayla ilgilenemedim, üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Niye sayfayla kımse ılgılenmıyo kısıler nıye gruba eklenmıyo.madem ılgılenmıceksın neden boyle bır sayfa actınız kı

allah rahmet eylesin.
    adimiz orda yazinca ne olacak anlamis degilim.nlye herkes adini yazdirma cabasi icinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

adres liniki verirmisiniz

Tabi buyrun,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucis -- 13 Aralık 2013; 17:58:40 >

• info2 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma hocam.başınız sağolsun

• Hocam benide ekle İpad Air 128 gb beyaz siparişi verdim.
  • Benide ekleyin lütfen İpad Air 16gb Silver ayrıca ipad air case siyah aldım güzel kombinasyon oldu.
  • Benide 16 silverla ekleyebilirsiniz.

Bi sorum olacak, şimdi 5s te aldığım için iki şarj kablosu oldu. Malum kablo narin korumak lazım tek bi kabloyu kullanıcam genelde, zaten kablolar aynı. Ancak kablonun takıldığı adaptörler farklı ipad'in ki büyük. Acaba bir farkı mı var ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Başınız sağ olsun hocam.
  • pichaso kullanıcısına yanıt
    İşlevsellik farkı yok sadece uzun olan daha ıyı prız ıle aran acılır rahat kullanırsın prızdeyken baska bı fark yok yanı

• Dün itibariyle novapazardan 1219 Tl ye 16 gb Wifi Beyaz-Gümüş siparişini vermiş bulunmaktayım .
    Ekle hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nykSnyX -- 14 Aralık 2013; 1:46:41 >
  • nykSnyX kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar en ucuz bimekste şuan wifi 16 gb 1187 tl

• Asus Nexus dan sonra.İpad Air 16gb wifi aldım.Henüz gelmedi fakat şimdiden kılıf bakıyorum.Uyku modlu uygun fiyatlı önerileri bekliyorum.Benide ekleyebilirsiniz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 14 Aralık 2013; 9:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Asus Nexus dan sonra.İpad Air 16gb wifi aldım.Henüz gelmedi fakat şimdiden kılıf bakıyorum.Uyku modlu uygun fiyatlı önerileri bekliyorum.Benide ekleyebilirsiniz bu arada.

Renk nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.