Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.599
Cevap
145
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: NoFeaR1984

Asus Nexus dan sonra.İpad Air 16gb wifi aldım.Henüz gelmedi fakat şimdiden kılıf bakıyorum.Uyku modlu uygun fiyatlı önerileri bekliyorum.Benide ekleyebilirsiniz bu arada.

Renk nedir?

Gümüş.Bu nasıl
    MobilCadde.com
    Eiroo iPad Air / iPad 9.7 Slim Cover Mavi Kılıf | Ücretsiz Kargo
    http://www.mobilcadde.com/eiroo-ipad-air-slim-cover-mavi-kilif-13257

• quote:

Orijinalden alıntı: pichaso

Benide 16 silverla ekleyebilirsiniz.

Bi sorum olacak, şimdi 5s te aldığım için iki şarj kablosu oldu. Malum kablo narin korumak lazım tek bi kabloyu kullanıcam genelde, zaten kablolar aynı. Ancak kablonun takıldığı adaptörler farklı ipad'in ki büyük. Acaba bir farkı mı var ??

Kablolarda sıkıntı olmaz ama adaptörlerde ipadinki daha hızlı şarj edecektir, çıkış gücünden kaynaklı bi durum. Denerseniz görürsünüz zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Asus Nexus dan sonra.İpad Air 16gb wifi aldım.Henüz gelmedi fakat şimdiden kılıf bakıyorum.Uyku modlu uygun fiyatlı önerileri bekliyorum.Benide ekleyebilirsiniz bu arada.

Renk nedir?

Gümüş.Bu nasıl
    http://www.mobilcadde.com/eiroo-ipad-air-slim-cover-mavi-kilif-13257

Alıntıları Göster
    @NoFeaR1984Güzele benziyor. Ama malzemesi vs. Ele alınca tam belli olur.

Genel duyurular:
    Çok birikti biliyorum, bu akşam üyeleri ekleyeceğim.
    Safari sorunu için herhangi bir çözüm bulamadım.
    Aynı zamanda başlığa 16,32GB gibi seçimler konusunda yardımcı bir yazı da ekleyeceğim. Sizce başlığa ekleyebileceğim, önerebileceğiniz bir şey var mı?

• 16 GB 3G Silver ekleyebilgiilirsin.Jailbreak hakkında bilgi verecek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

16 GB 3G Silver ekleyebilgiilirsin.Jailbreak hakkında bilgi verecek var mı

Henüz bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyebilirsiniz. 64gb+cellular gümüş. Dün teknosa.comdan aldım,Bugün geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 14 Aralık 2013; 21:51:57 >
  • Benide ekleyebilirsin hocam 16 gb wifi uzay grisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad air 16 gb gümüş benide ekleyin :D
  • İzmir Agora Loom dan air 32gb wifi beyaz aldim arkadaslar, ancak ekran koruyucu bulamadim malesef, Loom'da vardi fakat fiyati 40tl yuksek geldi. Normalde 20-30 civari oluyor. Vatan bilgisayarda az sayida geldigini fakat kalmadigini soylediler.
    Siz ekran koruyucu kullaniyormusunuz? Bulabilecegim biryer varmi bildiginiz? Tesekkurler. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks de var hocam

• @41fb4141 Tesekkurler.

Az once bende gordum trust marka varmis hatta mediamarktta da gozukuyor. Yarin İzmir Forum Bornova Bimeks magazasinda varsa almayi dusunuyorum.

Kilif satin alan arkadaslarda burada fikirlerini paylasirlarsa bence cok faydali olacaktir. Air kilfilari magazalara gelmeye baslamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPad Air [ANA KONU]

Arkadaşlar yurt dışından iki tane getirdiğim kılıfdan birini satıyorum. SmartCover ile uyumlu. 60TL istiyorum, ciddi birisi varsa direk özel mesaj atabilir, fiyatta indirim olmayacak, kargoyu alan kişi karşılar Fiyat kime uygun geliyorsa mesaj atabilir
    Ürünün Sayfası - Belkin Shield Sheer Matte Case for iPad Air ;http://www.belkin.com/us/F7N083-Belkin/p/P-F7N083%3bjsessionid=DC779F340376F9A1E4461B95A0945F8E/

Ekleme ; Rengi şeffaf !!

• Herkese merhabalar,

Ben de birçok kişi gibi 26'sını 27'sine bağlayan gece ilk sipariş (Air - 32 GB WiFi - Silver) verenlerdenim, uzun bir bekleme sonrasında da 11 Aralık sabahı teslim edildi ürün. Çok da memnunum şu ana kadar, en ufak bir problem yaşamadım.

Kılıf konusu kafamı çok karıştırıyordu, zira Apple'ın orijinal kılıflarına yapılan eleştiriler (özellikle stand durumda kullanım zorluklarına ilişkin olanlar) nedeniyle onları çoktan elemiştim. Neyse ki bu hafta sonu gidip görerek, elleyerek, sündürerek Targus'un Versavu serisinden (360 derece dönebilen) lacivert olan kılıfı satın aldım. Özellikle hem dikey hem yatay konumda stand konumlandırmasını ve cihazın her tarafını saran koruyuculuğunu çok beğendim. Üstüne bir de Kanyon Troy'a giderek 49 TL'ye şeffaf ekran koruyucu uygulaması yaptırdım, zira kendim bu işleri yapmak için pek becerikli değilim :) Şu an koruyucu öncesi ekranda oluşan ve kötü duran parmak izleri minimum seviyede, bu açıdan çok hoşuma gitti, tertemiz duruyor ekran ne kadar kullanılırsa kullanılsın.

Bu mesaj vesilesi ile hem tanışmış olalım hem de kılıf, ekran koruyucu gibi konularda tavsiye bekleyenlere naçizane önerilerimizi sunmuş olalım.

İyi haftalar.

• iPad için herhangi bir internet securty programı falan yüklemek gerekiyor mu?Gerekliyse hangi proğramı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

iPad için herhangi bir internet securty programı falan yüklemek gerekiyor mu?Gerekliyse hangi proğramı önerirsiniz?

Gerekmiyor

• Ekler misin 16GB Wi-Fi Gümüş Gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 16 Aralık 2013; 23:03:13 >
  • Pil durumum nasıl arkadaşlar?

Apple iPad Air [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Pil durumum nasıl arkadaşlar?

Hocam bu süreyi ne yaparak elde ettin.ben 10 saatten fazlasını pek göremiyorum .ayarlardan özel yaptığınız birşey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade.to.Black

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Pil durumum nasıl arkadaşlar?

Hocam bu süreyi ne yaparak elde ettin.ben 10 saatten fazlasını pek göremiyorum .ayarlardan özel yaptığınız birşey var mı?

Hayır herhangi bir özel ayar yapmadım. gereksiz şeyler kapalı sadece. fazla oyun oynamıyorum ondan herhalde.

• Ben de 1.nesil iPad Mini'mi satarak aranıza katıldım. iPad Mini iyi hoş ama akıllı telefonunuz varsa gerçekten gereksiz. Kesinlikle daha da büyük ekranı arıyor gözler. Nasıl olsa ikisi de cebe girmiyor. Ben MediaMarkt'dan aldım, yanında orjinal smart case de aldım. Kırmızı / beyaz kombinasyonu gayet güzel oldu. Case oldukça kaliteli duruyor. şıklığını bozmuyor, korumasını sağlıyor. iPad'im 32 gb, daha aşağısı kurtarmıyor iPad'de bence
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.