Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle iyi günlerde kullanın ipadinizi, smartcase hakkında biraz daha detaylı fikirlerinizi yazmanız mümkün mü rica etsem?

-ipadi kalınlaştırdı mı?
    -ağırlık olarak nasıl?
    -coveri katlayarak stand konumunda kullanırken yeterli mi?
    -renk olarak kırmızı çok parlıyor mu?

Bende almayı düşünüyorum fakat hiçbir yerde inceleyemedim.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 16 Aralık 2013; 23:31:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fade.to.Black F kullanıcısına yanıt
    muzik dinlersen sende yaparsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPadi kalınlaştırıyor. Çok çok ince bir kılıf değil. Ama ergonomisi çok iyi. Kalınlaştırması bir sorun gibi gelmiyor. Kırmızı biraz parlak. Öyle çok bordoya kaçan bir kırmızı değil. Ayrıca bence stand konumlarında yeterli. Fakat dik durumdayken bir şey yazmaya elverişli değil. Benim alma sebebim kalite hissiyatıydı. Gerçekten o his mevcut kılıfta.

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Benide ekleyebilirsin air white 128 gb + 4g

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

iPadi kalınlaştırıyor. Çok çok ince bir kılıf değil. Ama ergonomisi çok iyi. Kalınlaştırması bir sorun gibi gelmiyor. Kırmızı biraz parlak. Öyle çok bordoya kaçan bir kırmızı değil. Ayrıca bence stand konumlarında yeterli. Fakat dik durumdayken bir şey yazmaya elverişli değil. Benim alma sebebim kalite hissiyatıydı. Gerçekten o his mevcut kılıfta.

Çok teşekkürler, bende siyah almayı düşünüyorum. Başka bu şekilde koruyan daha kibar bir kılıf zaten piyasada yok sanırım, son olarak mediamarkt fiyatını ögrenmem mümkünmü? Apple store da 199tl, teknosada 269tl fiyatlar değişebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

iPadi kalınlaştırıyor. Çok çok ince bir kılıf değil. Ama ergonomisi çok iyi. Kalınlaştırması bir sorun gibi gelmiyor. Kırmızı biraz parlak. Öyle çok bordoya kaçan bir kırmızı değil. Ayrıca bence stand konumlarında yeterli. Fakat dik durumdayken bir şey yazmaya elverişli değil. Benim alma sebebim kalite hissiyatıydı. Gerçekten o his mevcut kılıfta.

Çok teşekkürler, bende siyah almayı düşünüyorum. Başka bu şekilde koruyan daha kibar bir kılıf zaten piyasada yok sanırım, son olarak mediamarkt fiyatını ögrenmem mümkünmü? Apple store da 199tl, teknosada 269tl fiyatlar değişebiliyor.

Mediamarkt'da 250tl. Apple Online Store fiyatına bakmadım. Alırken hadi o da olsun dedim, aldım. Bilsem Apple Online Store'dan alırdım.

• Arkadaslar ben 2 sey sorucam.
    1- ben bagzen nette dolasırken safarı veya baska browser dan olsun bırden atıyor
    2- bırde 3/4 sayfa actım dıyelım en bastakı sayfaya donunce hemen sayfa yenılıyor kendını gıcık oluyorum.b
    Bılen varsa cozum uretsın lutfen

• Air icin ekran koruyucu film alacak olan arkadaslar; suan piyasada satılan trust marka ekran koruyucular ekrana tam oturmuyor bilginize. Home tusunu tam oturttugunuzda kamera icin acilan delik tam oturmuyor kameranin ustune geliyor film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 17 Aralık 2013; 20:15:45 >
  • quote:

Air icin ekran koruyucu film alacak olan arkadaslar; suan piyasada satılan trust marka ekran koruyucular ekrana tam oturmuyor bilginize. Home tusunu tam oturttugunuzda kamera icin acilan delik tam oturmuyor kameranin ustune geliyor film.

Maalesef ben de bu tuzağa düştüm.. Mediamarkt denen yerde Trust marka iPad 5 için ekran koruyucu diye satılıyor. Hem boyutu uyumsuz hem de çok kalitesiz. 20 TL çöpe gitti resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

quote:

Air icin ekran koruyucu film alacak olan arkadaslar; suan piyasada satılan trust marka ekran koruyucular ekrana tam oturmuyor bilginize. Home tusunu tam oturttugunuzda kamera icin acilan delik tam oturmuyor kameranin ustune geliyor film.

Maalesef ben de bu tuzağa düştüm.. Mediamarkt denen yerde Trust marka iPad 5 için ekran koruyucu diye satılıyor. Hem boyutu uyumsuz hem de çok kalitesiz. 20 TL çöpe gitti resmen

Allah allah.
    Biraz üstlerine gtimeyi deneyin?! Mediamarkt ta mır ezillik trust ta mı bilemedim

• Piyasada eski samsung n7000 tablet için üretilmiş ekran koruyucuları AİR uyumlu diye satıyorlar. Bahsedilen uyumsuzluk problemi muhtemelen bu sebeptendir.

• Ürünün satışını yapan mediamarkt, vatan vb benzeri firmalarin yapabilecegi birsey yok, üretim hatalı, aceleye getirdiler sanırım ellerindeki urunler bitene kadarda satılacaktir, o nedenle ya baska markalara yonelilmeli ya da birsüre satın almamak gerekli.

Ben dealextreme'den 1adet siparis verdim elime ulasir ulasmaz deneyip buraya yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 17 Aralık 2013; 23:06:26 >
  • Beni de ekleyebilirsin 16 wifi gümüş gri
  • Arkadaslar safaride çok sekme açınca sekmeler arasında gezerken sayfalar sürekli yenileniyor o sayfaya geçerken.çok rahatsız ediyor bu durum sizdede böyle mi bunun bir ayarı falan var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade.to.Black

Arkadaslar safaride çok sekme açınca sekmeler arasında gezerken sayfalar sürekli yenileniyor o sayfaya geçerken.çok rahatsız ediyor bu durum sizdede böyle mi bunun bir ayarı falan var mıdır ?

Bunun ayarı yok, belki güncellemelerle çözülür.

• ipad air 16 GB Wifi + Cellular

• İpad air 16gb wifi + cellular silver aldım.Evimde 20 mbps superonline fiber internet var.wifi üzerinden speedtest yaptım fakat download hızı 5-6 mbps te kalıyor. Babamda ipad 2 var ve aynı testte 20 mbps download hızı goruyor. Air deki yavaşlığın sebebi ne olabilir. İphone 5s telefonumda da 18-19 mbps hızı goruyorum bu arada.

• 32 gb wifi almayi dusunuyorum arkadaslar hafiza yeterli olurmu ?
    kullananlar hafiza boyutu ile ilgili sorun yasiyor mu?
    3-4 tane film izledikce silerim biraz muzik olur.
    3-4 tane buyuk oyun
    geri kalan kucuk oyun ,olmazsa olmaz uygulamalar , ingilizce dil uyg, fotograf uyg,
    e-book uyg; auduo-video uyg
    listesini cikardim 50 ye yakin uygulama yukleyecegim alinca :))

Bir de sunu soracagim 3g siz modellerde GPS olmuyr.
    cok gerekli mi kullanan varmi gps?
    zaten android telefonumda İGO var sinirsiz navigasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 19 Aralık 2013; 13:58:39 >
  • Yazdığınız bilgilere göre 32GB size çok rahat yeter. GPS kullanım ihtiyacınız varsa 3G'li alın ancak, akıllı telefona sahipseniz bence gerekli değil, harita, hava durumu gibi uygulamalarda wifi sayesinde konumu buluyor zaten.
  • DİKKAT : Şimdi size yeğenimin ipad 4 ile benım ıpad aır karsılasmamdakı farkı soyluyecem
    1- ilk etap air 'ın ekranı daha net ..
    2 - şarj konusunda ise air acaip üstün hatta tokatlıyor şar gıtmeden bahsetmıyorum yalnız.aynı anda sarja taktım nerdeyse zaman olarak aır ıkıye katladı..
    3- şarj komple bitince daha hızlı açılıyor air
    4- ıpad 4 ; aira göre daha fazla ısınıyor ve bariz fark var
    5- yalnız airin şuan 64 bit sorunu var nete ıpad 4 de daha rahat gırıyorum.sebebı ıpad aırde sureklı sayfa guncellemesı ve sayfadan atması acıl guncellemeye ıhtıyac var
    6- herkesın bıldıgı bırse air daha hafif bu hafıflık kullanım zamanından sonra cıddı bır farka yol acıyor.
    7- ıpad airdakı wifi kapsama ve çekim gücü,tarama,algılama daha üstün ıpad 4 e göre
    Şimdi ise ipad air secımınde ozel elestırı..ben fazla oyun oynamam bırkac oyun ve net keyfı dıyorum 16gb aldım ve akıllı telefonum var ve dısarda olursa kı kulllanmam ama kullansam bıle dıye akıllı telefonumdakı netı paylastım hattımda TURKCELL olunca çok net verım aldım bu yuzdende wifi aldım evımdede sınırsız kablosuz var.yanı 250+300 kendımce 550 kar yaptım..kısıye gore bu verıler degısır

Şimdilik deneyımım bunlar ..saygılar başkanlar

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.