Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
353
Cevap
35
Favori
15.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamera önemliyse 14-15 pro'da işini görür.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

120 hz farki yok düz 16 nin hem 8 gb ram typc avantaji var.Bütçe meselesi 14p yerine 15p baksin temiz bulur belki yada forumda araştir satan belki vardir..15 p yada 16 .

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Yanıt için teşekkür ederim. Oldukça güzel açıklamışsınız.

Kargomu teslim aldım ancak cuma gününe kadar açmayı düşünmüyorum. Efsane cuma indiriminde herhangi bir kampanyayla uyguna alabilirsem bunu iade edebilirim. 1500 tl lik indirimden faydalanmıştım.

Bir problem çıkarsa sim takmadan iade edebiliyor muyum? Ayrca ekran koruyucu markası önemli mi? Ne kullanmamız gerekir?

• Emre654 kullanıcısına yanıt

Evet iade edebilirsiniz zaten kutuyu hiç açmazsanız hiçbir sıkıntı olmadan iade alırlar.

Benks, esr ürünleri iyidir ama maalesef ülkemizde satılmıyor yurtdışından getirtmeniz gerekiyor, ben spigen kullanıyorum çerçevede biraz boşluk kalıyor ama uygulaması, dokunmatik hissi v.s. gayet iyi.

Ben de ekrana baktım da G9QH8 ile başlayan çok uzun bir seri kodu yazıyor. Bu ne anlama geliyor biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 25 Kasım 2024; 22:3:24 >
    Samsung’un ikinci kalite ekranı.

https://www.reddit.com/r/iPhone16Pro/comments/1g36x43/how_to_know_the_manufacturer_of_the_iphone_16_16/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Kasım 2024; 22:17:23 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Bilgi için sağolun. İkinci kalite de olsa iş görür sanırım değil mi? Ben pek bir sorun da görmedim zaten ekranda.

Samsung ve lg'nin ürettiği farklı sınıflarda paneller var samsung G9Q panel iyi bir paneldir. Pro, pro max harici düz serilerde zaten genelde G9Q tercih ediliyor.

Ayrıca reddit'teki başlık altında bu model kodlarının tek başına bir veri sunmadığı üretim partisine göre kalitede farklılıklar olabileceği söyleniyor, yani G9N olup da kötü bir ekranla karşılaşma ihtimaliniz de var 3.sınıf denilen G9P panelde çok iyi bir kalite almanız da mümkün o yüzden çok takılmayın panel modeline, ekranınız sarımtrak değilse, kumlu görüntü yoksa, pro - pro max konusunda bahsedilen dokunmatik sorunları yoksa dert edilecek bir şey yok.  

Benim ekranda samsung G9Q gayet memnunum, özellikle parlaklık çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Kasım 2024; 23:9:3 >
  • böyle işlemciye 60 hz ekran yakışmıyor

S23ün parlaklığı berbattı, 5 bin liralık cihaz kullanan bile benim cihaza “bu ne hiçbir şey okunmuyor” tepkisi veriyordu. Ondan sonra tabi iyi geldi bana da. Çok parlak diye Amoled yanmasın da gerisi sorun değil :)

Ben yüzde 80-85 civarı parlaklıkta kullanıyorum, always on display aktif olmadığı sürece oled yanması kolay kolay olmaz. Zaten bizim telefonda o özellik yok kafamız rahat  

Ben tüm telefonları %30 civarında tutuyorum genelde ama dışarıda hava güneşliyse falan fule yakın yerlere çekiyorum tabi. Sadece bu 16 da oto parlaklık baya sapıtıyordu sık sık ekranı kapkara yapıyordu, dayanamayıp kapattım en son 😀

Oto parlaklık hiç kullanmıyorum ben çünkü benim gözüme uygun bir aydınlık ayarı yapamıyor telefonlar, hep gözüme karanlık geliyor ekran o yüzden sabit 80-85 arası tutuyorum. Gece karanlık odada gözümün ırzına geçiyor tabi ama koyu mod kullandığım için onu dengeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Kasım 2024; 13:8:22 >
  • iphone 13 pro max'ten 16 plus'a geçmek sizce mantıklı olur mu ?

• Patria o Muerte kullanıcısına yanıt

Gerek yok 13 Pro müthiş cihaz.

120 hz'den 60 hz'e düşüş, kamera olarak geriye gidiş olur, performans ve pil ömrü olarak faydası olarak sadece. Zor bir karar. 16 plus yerine 16 pro'ya geçiş düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Kasım 2024; 13:10:37 >
    ekran tamam da kamera olarak nasıl geriye gidiş oluyor anlayamadım hocam

13 pro max kamerasıyla çektiğiniz fotoğraf ve videoları düz 16 modelleriyle karşılaştırdığınızda anlayacaksınız farkı.

13 pro max kamera olarak efsanedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Kasım 2024; 13:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.