Şimdi Ara

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.633
Cevap
153
Favori
200.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bazen telefon cebimdeyken arama geldiğinde ekran kitleniyor, aramayi reddetmeden duzelmiyor. Bu sorunu yasayan var mi?
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    evet bu sorun bende de var uzun zamandır sık olmasada oluyor
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Ios 17de sık oluyordu ama 18de olmadı. Aramayı saatle açınca düzeliyordu. Anca öyle sorunu atlatıyordum. Ben de başka kimse şikayetçi olmayınca saat yüzünden oluyor sanıyordum.
    Saat Huawei Watch GT4
  • anilemre1 A kullanıcısına yanıt

Benim 17'de çok fazlaydı, 18'de hala oluyor. İşin kötüsü işle ilgili arama geliyor, 50-60 yaşında adamları meşgule atıp geri aramak zorunda kalıyorum ayıp oluyor Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU] 

• 9 aydır kullanıyorum bu düşüş biraz hızlı değil mi daha önceki kullandığım iphone’larda bu kadar hızlı düşmüyordu

Apple iPhone 15 / iPhone 15 Plus [ANA KONU]
  • crank444 kullanıcısına yanıt

bendeki durum daha fena. devir sayısı 138 olmasına rağmen sizinle aynı yüzde 96.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Valla hiç normal değil acaba gerçekten %96’mı yoksa yazılımsal bir hata varda aslında %98’de %96 mı gösteriyor
    bazilarinda birden dusuyor bazilarinda anormal dusuyor, bazilarinda ise cok gec dusuyor. dengesiz bir yazilim mi yoksa fabrika uretiminde farkli serilerde mi boyle oluyor bilemiyorum.

performansi etkilemedigi surece belki sorun yok ancak bizim gibi ekonomisi kotu ulkelerde 2. el satislarinda fiyati cok etkileyen bir unsur oldugundan goze batiyor.

222 döngüye göre gayet iyi.

Siz döngüye göre hesap yapacaksınız 1000 döngü sonrası artık batarya yüzde 80'lik kapasiteye düşmüş oluyor genelde.

Sağlık durumu her zaman doğru bir veri sunmuyor bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Kasım 2024; 18:18:29 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim
  • Beyler bugün telefonu kılıfından çıkardım temizlemek için, telefonun çerçevelerinde renk atması olmuş, ayrıca arka cam kısmında kılıf izi kalmış, dandik bişey de kullanmıyorum spigen vardı, daha kaç aylık telefon, düşürmedim etmedim. Aynı şekilde kardeşime de sordum, onda da vardı. Renk siyah ikisininde. Kalite mi düştü yoksa normal mi bunlar? Kaç yıldır iphone kullanıyorum ilk kez böyle bişeyi gördüm. Geçer mi bu izler neyle silmek lazım?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.