Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1863. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37.275
Cevap
728
Favori
1.831.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim.

Dfu mod ile itunes üzerinden kurdum. Şimdi de 17.7.2 kurup sıfırlayıp 18.7 gelene kadar bunu kullanırım.

• rica ederim ben 3u toolstan akıllı flashla kurdum itunes windowsta işkence 18.1 18.1.1 performası guzel nesne sılme vs olsa ne olmasa ne aynısı google fotograflarda zaten var lakin 18.1 18.1.1 pili emcüklüyor benim görüşüm 15pro promaxe kasıtlı olarak ekran süresinle oynandı 17.7.2 de güzel sürüm sorunsuz bi şekilde geçiş sagladıysanız problem yok belkide dönmek için son fırsatlar değerlendirmek lazm

ek olarakta ota block yaptım ios 18 ile ilgili güncelleme bildirimi gelmiyecek ayarlar kısmında 1 yazısı takılı kalmıyacak tavsiye ederım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 21 Kasım 2024; 11:37:57 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Ben de güncelledim hocam. Hiçbir sorun yok.

Edit: az önce kendi kendine şarkı çalmaya başladı telefon 🤣 nasıl ise garip bir bug var herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 21 Kasım 2024; 12:45:16 >
  • Boz.06 B kullanıcısına yanıt
    15P bataryası küçük. Şarjı o yüzden iyi değil. Kayıt ederek 15Pm’i kullanma gibi bir imkan yok mu? Çünkü pil açısından üzülebilirsiniz.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    hocam vardı ama 3 sene satamama durumundan yapmadım.
  • Boz.06 B kullanıcısına yanıt
    O zaman hiç takılmayın hocam. En fazla şarja biraz fazla takarsınız. İşiniz görülsün.
  • YD 128 15P nin fiyatı hakkınızda bilginiz var mı dolandırılmak istemiyorum ayrıca çift e sim olanı alınır mı?

• harock kullanıcısına yanıt
    Facebook gruplarımı takip edin hocam. Aşağı yukarı bi fiyat oluşur kafanızda
  • harock kullanıcısına yanıt

Sarı siteyi baz alabilirsiniz. Çok önceden facebook tan takip ettiğim 2 gruba da baktım, yalnız bunlardan hiç alım yapmadım yorum yapamam fiyatı değerlendirirsiniz

Zahter de 1.030 dolar sim çeşitini belirtmemiş

Zahter l Mobil Cihazlar Platformu | Facebookfacebook
    Yardımlaşma platformu *saygı.
    https://www.facebook.com/groups/667522820083290/permalink/2850440211791529

Tekno muaz da sıfır kapalı kutu değişim cihazları 904 dolar mış çift fiziki simli veya 1 sim + 1 esim

Tekno Muaz Telefon ve Teknoloji Çin Pazarı | Facebookfacebook
    www.teknomuaz.com.
    https://www.facebook.com/groups/teknomuaz/permalink/1756352541850225

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Toplama cihaz çıkıyor diyorlar. Dikkatli olmak lazım.
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı olacak ama merak ettim. Bir arkadaş yurt dışı iPhone 14 Pro Max kullanıyordu. Sonradan öğrendim cihaz yurt dışıymış. Konuya geleyim bu arkadaş telefonu düşürüyor ve 25 bin lira masraf çıkıyor. Zaten 25 bine almış. Dedim nasıl kullanıyorsun 8 ay kullanma hakkı varmış. 4 ay bekliyormuşsun sonra yeni yıl girdiğinde tekrar 8 ay kullanıyormuşsun. Böyle devam ediyormuş döngü. Böyle bir şey var mı? Benim bildiğim, süre dolduğunda tekrar açılması için pasaport kaydından başka bir yol kalmıyor. Ben mi yanlış biliyorum?
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Her yeni yılda sıfırlanıyor hocam ama olur da o 4+4 süreyi daha kısaltırlarsa bu olay patlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 22 Kasım 2024; 11:36:4 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

4+4'ten kastınız eSIM mi?

90 günlük turist vizesi kısalmadıkça devam eder bu süreç diye düşünüyorum, 1 ay da olası drumlardan dolayı ekli olmalı böylece 4 ay yapıyor
  • BM35 kullanıcısına yanıt
    Acaba sadece oturumu yurtdışı olanlara olursa bu hak diye bir değişiklik yaparlar mı diye düşünüyorum bazen.

Çünkü çok fazla böyle kullanan var. Kesin engellemek isterler.
    Bir fiziksel ve bir e-sim. Artık telefonlardaki sim dağılımı nasılsa ona göre işte. İki fiziksel sim varsa her biri için 4 ay. Biri e-sim ise de aynı.

Bende LG V35 var kayıtsız. Tek SIM var. Sanırım 4 ay kullanabiliyorum bu sayede.

Evet. Yani aslında telefonda kaç tane imei numarası olduğuyla alakalı. Yeni telefonlarda iki imei oluyor.
  • Önümüzdeki ay btk telefonu kapatacak.
    Gelen aramaları Turkcell numaramı Android telefona yönlendirip, access pointten aynı Android telefonun internetine bağlı olan Ip 15 PM 1 Tb Natural Titanium’ dan cevaplayabilir miyim?
  • icloud 200 gb var bende ama bunu 50 gb olana düşürmek istiyorum. 130 gb veri var .50 gb a düşersem telefondan veri silinir mi (fotoğraf ,video ,whatsapp )

• 
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.