< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple, iPhone 16 serisinden ümitli: Arzı %10 daha fazla olacak (2. sayfa)
-
-
Tüm yorumlarinda mantik aradım hicbirinde mantık bulamadım bide millete akıl veriyorsun androidin iosdan daha iyi olduğu zoruna gidiyor gururuna yediremoyorsun anladım bu kadar fanboylugunu belli etme bu yalanlarına kimseyi inandiramayacaksin kendini objektif yorumcu sanmayida birak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hay sizin 1005w şarj fantazinize tüküreyim bi bitmediniz iphonea b.k atmaya gelen ezik tayfa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılım güncellemesiyle çoğu batarya sorununu bitirdiler ios tarafında tek can sıkan tarafı androide iyicene benzettiler şarj konusu evet eskiden problemdi artık değil fakat android tarafında 1001 tane çözülemeyen sorun devam ediyor örnek kamera kumlanması saçma sapan kontrast patlamaları playstore çöplüğü gibi gibi.
-
"Android İOS'dan iyi zoruna gidiyor." diyen biri ( kime göre, neye göre ) bende mantık aramasın.
Bende o kişide mantık aramıyorum.
Fanboy demişsin. Ehh be çocuk. Diğer konuda sana hak vermedim mi?
İphone 60 Hz ekran 2024 yılında saçmalık, 6 gb ram pintilik, 20 watt şarj hızı olmaz demedim mi?
Düz modeller en en en az ölüsü 90 Hz ekran olmalı mümkünse 120 Hz demedim mi? 12 GB en düşük ram ile gelmeli demedim mi? 45 watt, 65, 90 watt ve üstü şarj hızı ile gelmeli demedim mi?
Pro modeller 144 Hz ekran, 16 GB minimum ram, 90, 120 watt şarj hızı, soğutma sistemi ile gelmeli demedim mi?
Kullandığım telefon s24 ultra, kendi telefonumu eleştiriyorum demedim mi?
Seni daha çok yerin dibine sokmamı ister misin?
İnsanlarla daha doğru düzgün bilgi alıp verme çerçevesinde konuşursan seni ortama alırlar yoksa Blok yiyeceksin. Muhatap olayım, salça olayım derken yalnızlaşma. Öyle her aklına gelen ağzından çıkmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İos işletim sistemi kusursuz diye ovmussun adamlar ios 11 d? telefonları yavaslattilar ama 2 yıldır duzelemeyen bir sürü sorun var ios 16 ios 17 iosu eski kaliteli günlerine donduremiyor bildirim ve mesaj gozukmeme hatası bluetotth bağlanmama wifi mobil veri kesintisi iPhone 15 serisindeki kasmalar donmalar felaket isinmalar korkunc burda ios kusursuz derken t?krar incelemeni tavsiye ederim iPhone 11 12 x serisi 13 14 serisi bile kasma donma yapmiyor
Beni istesende yerin dibine sokamazsin bir işletim sistemi en iyisi denmez en iyisi diye bir telefon yoktur her ürün için gecerli kişinin ihtiyaclarina göre en iyisi vardır yarın apple 16 serisinde 40 waat hızlı sarj tanıtıp vaovvv ilk hızlı sarji biz cikardik başka marka cikarmadi diye gene keriz avina cikacak sizde alkislayarak apple güzel bir şey yapti diyeceksiniz bence ben kimseye salca olmuyorum burda donanım haricinde yazılım kusursuz en uzun süre guncelleme veren marka apple diyemezsin en uzun süre guncellemeyi artik samsung veriyor bu piyasada akli olan insanlar gidip oneplus alıyor suda fazla işi olmayacaksa en azından ios gibi saçma sapan sorunlarla ugrasmiyor
Kusursuz demedim, gayet akıcı ve güncelleştirmeleri kararlı dedim. Mevcutlar içinde en iyisi.
Klavye kasmasını gayet iyi biliyorum, uzun süre yazınca şişiyor.
İos 11 mi kaldı birader 7 sene önceki yazılım. Şimdiye bakıyorum. Sende günümüze bak.
Malzeme kalitesinde iPhone 15 pro maxi elimle bukebilirim zaten sosis sucuk patates salam kizartirim üstünde artik mahalleyide isitiriz bi zahmet kömür ihtiyacı kalmaz yada doğalgaz bide iosa özgürlük demişsin ya😂 androidde istedigin widgeat sakliyorsun kaldiriyorsun aklina ne gelirse hepsini yapiyorsun
En iyisi diye bir şey yok diyorum? Ben ne anladım akicilik iyi olup dig?r her şey çöp olacaksa ama dedigim gibi oneplus her ihtiyacı karsiliyor
Kardeşim 20 yıldır Ericsson kapaklı tuşlu telefondan bu yana telefon kullanıyorum. Mesleğim Elektronik bana anlatma ya.
Git Oneplus al, Xiaomi al bana ne. Dünkü çocuk bize iş öğretiyor.
İos 11 d? telefonlar yavaslatildi diyorum apple t?krar yavaslatmayacaginin garantisinimi verdi para kolay kazanilmiyor iPhone eziyeti çekerken sür?kli guncelleme YAP şunu surdan silemiyorum apple bey para istiyor müzik uygulamasında sacmalik degilde ne senin bu 60 hz konusunda haklisin bende USB 2.0 ıda ekliyorum
Mesl?gin elektronikmi o yuzdenmi sadece klavye sisiyor diyorsun ios 17 kasma donma sorunundan hangisinden başlayım sence bana çocuk diyince bilgi sahibi olduğunu düşünme ben xiaomi alacam demedim çinli markalar hepsi kötü diye bir mantık yok
Bu arada iPhone 14 un prolarida throotle yiyor ama gücünü zor kısıyor ısınıyor her sene aynı islemciyi kullanan sevgili apple duz modellerde islemci ayrımına gitti
Hayırdır bok bataryası olan, bok şarjı olan, bok gibi ısınan kullandığım telefonun eleştrisini yapamıyomuyuz ? Nasıl bi vakasınız? Adama bak, telefonu eleştiremiyon, dokunulmazmı? asla yorum yapamıyon he, hep övecen he!! 🤣🤣 hayırdır dayı ne ayaksın? Olumsuz bişey söylemek eziklikmi? Nasıl bi kafa yapısı bu, yıllarca s class kullanıyosun eksileri var anlatsam ezikmi oluyom şimdi? Tam patolojik vaka/sın
Kendisi giriş seviye bir çöpdroit kullanan, iPhone'u rüyasında bile görmemiş, orda burada gördüğü lafları başkasına satan, geçen seneden kalma forum haberlerini ısıtıp ısıtıp argüman diye getiren neandertal iq'lu bir ergendir hocam adam yerine koyup iki kelime kendini yorduğuna değmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple her sene AYNI İŞLEMCİYİ kullanıyor lafından sonra artık yeter dedim engelledim. Teşekkür ederim.
Hangi telefonu kullanıyor bu arada merak ettim :))
İhtiyacını karşılıyorsa hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın. Kimin ne kullandığını eleştirecek haddim yetkim yok. Hele ki bu ekonomik koşullarda insanların ölüm kalım savaşı verdiği süreçte.
Beni gıcık eden milattan kalma sağdan soldan bilgilerle başkalarını bilgisizlik ile suçlaması. İyi geceler hocam 🖐
Verdiğim örnekteki s23de ne 4-5 tane kamera var ne de hayvan gibi batarya var ki telefon 6.1" ve ağırlığı aynı boyuttaki herhangi bir pro iphone modelinden daha az. Üstelik ısınma sorunu da yok. Cortladığı filan da yok istediğin teste bakabilirsin. 14/15 pronun kamerası daha iyidir bir şey diyemem ama fiyatı 2 katı bir zahmet daha iyi olsun. Ama tekrar soruyorum 2 kat pahalıyken 2 kat daha iyi mi? Kişiselleştirme ve arama kalitesi de yine iphoneda daha iyi olan bir şey değil. Nasıl bu kanılara vardınız güç doğrusu. Androidde istediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz telefonu ki olayı da bu zaten.
Bu arada fanboy değilim hatta iphone daha çok hoşuma gidiyor. Eski telefonumun depolaması yetmemeye başlamasaydı androide geçmezdim bile. Yurtdışının 2 katı fiyatına satılmasaydı keşke.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X