|
Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı
-
-
fiyatlarda 3 haneyi görürüz artık
-
Cevabı var mı bulamadığım soru: Siri chatgpt ile entegre olacak onu biliyoruz ancak hangi sürümü ile paralı plus mı? Yoksa ücretsiz olanı mı? Ücretsiz olanıysa işe yaramaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 hane derken...!!
Zaten hali hazırda 6 haneli rakamlara satılan model varken eğer iPhone 16 Pro TL bazında 3 haneli rakama çıkarsa tüm aileme alacağım gibi bir tane de size hediye ederim...
-
Düz iPhone 16 tahminen kaç ₺ olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş sifirlari koymamiş:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine 60 hz ekranlı çağdışı yavaş şarj olan ve içinden adaptör çıkmayan telefonu üst seviye telefon ayağına dünyanın parasına satacaklar ve herkes alacak.
60k seviyesinde olur diye düşünüyorum.
Fiyat tahminim:
16: 59.900 ₺
16 Pro 79.900 ₺
16 Pro max 89.900 ₺
Bahsettiğim fiyatlar en düşük hafızalı modeller içindir.
700-800 dolar çıkış fiyatı olacaktır. gerisini haşmetlimiz bilir.
-
Fiyat yanlış bence
16 69.90₺
16 Pro 89.90₺
16 pro Max 99.90 apple kuru yüksek alır
Mehmet KahramanyoutubeAnroid Telefon Storysi- Röportaj Adam | Mehmet Kahramanhttps://www.youtube.com/shorts/1jXxvovBGvk?si=sD7LJcRjbZ1PQgyC
süreyya hanımı hazırlayın
15 Pro Max ile 16 Pro Max aynı fiyat oluyor hocam bu tahminlerle apple.com da :) Mucize olur..
-
16 PM 256 GB 98.999 TL ön sipariş fiyatı olur ABD fiyatı 1499 dolar olur sanırım
Yeni seride iPadlerde kullanılan yeni oled ekran yapay zeka destekli işlemci yeni kamera güncellemesi yeni kamera butonu vb şeyleri öne sürüp fiyatları yukarı çekeceklerdir
Düz 16 128 GB 63.999 TL olarak bekliyorum
Tabi dolar bu seviyede kalırsa 1 ay içinde 40 TL bandına gelmezse sürpriz bir şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 26 Ağustos 2024; 20:34:12 >
Allah'ım sana şükürler olsun. (iPhone ile ilgisi yok içimden geldi.)
-
Adaptör olayını iyi yedirdiler herkese
60 hz olan modeli kimse üst seviye diye pazarlamıyorlar. Pro modelleri satılsın diye yaptıkları bir saçmalık sadece.
-
60 Hz gerçekmi eğer öyleyse yazıklar olsun. 120 Hz olsa alacaktım baz modeli.
Yine 60 hz ekranlı çağdışı yavaş şarj olan ve içinden adaptör çıkmayan telefonu üst seviye telefon ayağına dünyanın parasına satacaklar ve herkes alacak.
|
bu platforma sırf sana cevap verebilmek için üye oldum.. bir insan nasıl olabilir de binlerce konuda 13 binden fazla cevap yazmasına binlerce konuda fikir sunmasına rağmen hala 60 hz ile 120 hz farkının olmadığını iddia edebilir? Bakın çok net söylüyorum apple trolleri maaşa bağlasa aylık 5000 dolara yine böyle bir iddiada bulunmaz hiçbirisi. 24 fps üzeri hiç farketmiyormuş bir de :D ekran kartını boşuna alıyor millet desene çeksin 750ti 20 fps oynasın |
s tier ragebait |
Allah'ım sana şükürler olsun. (iPhone ile ilgisi yok içimden geldi.) |
ufak atta civcivlerde yesin... dinazor neslinin sonuncusu sen sadece 50hz ve 60hz ekran kullaınca ayırt edemezsin tabi... 50hz ve 100hz tvler yan yana dururken net şekilde ayırt ediliyor... |
120 hx olunca ne oluyor? Gözün 24 fps nin ötesini zor algiliyor zaten. 25.kare tekniği duymuşundur. 60 hz e takildigina göre eminim. Telefon 120 hz olsa ben ben opsiyonel olarak ayarlardan 60 hz secenegine çekerim. Sebebi bizzat güç tüketimi. Iphonelarda batarya kapasitesi androidlere göre daha ufaktir. Bunu isletim sistemi Lddr ve işlemci ile minimize ederek, en optimum düzeyde android dunyasi ile verimliligi ayarlamaktalar. Ancak ekranlara bir optimizasyon yazilimla vs getiremezsin o telefon 120 oldugu an buyuk oranda güç tuketimi artacak. Ben sahsen tercihbetmem. Siz de laf atacak başka şeyler bulun. Instagramla ve sosyal medya ile en iyi calisan telefon halen daha Iphone. Fotograf kalitesini en iyi yükleyen, en iyi fotograflari instagramda çekebilen. Bilmem ne daginin fotografini dogada cekip, kendine saklayanlar enayi gibi samsunga xiaomiye instagrama atmayacaksa zaten vermesin gitsin kendine dslr alsin. Gece gündüz çeksin dursun. Iphone un amaci zaten sosyal medyadir. Ve işlevini en iyi yerine getiren telefondur. Bu telefonu bu forumun teknoloji gurulari haber editörleri bile yillardir degistirmeden kullaniyorsa. Artik bk atacak başka bir şey bulun |
Ben 60 ile 165 Hz arasındaki farkı rahat ayırt edebiliyorum. Sen 24 ile bilmem ne arasını fark edemiyorsan sorunun büyük. 165 den sonra 60 a düşünce aşırı kasma hissiyatı geliyor |
Kullandığınız bütün cihazlar 60 hz ise tabi ki bir noktadan sonra göz alışacağı için fark etmez. Evinde 120 hz üzeri laptop, masaüstü, tablet gibi cihazlar varsa kullanıp geri döndüğünde bariz fark ediyor. Eğer sorun alışmaksa bir süre samsung a35 kullanırsanız ona da alışıyorsunuz, iphone gereksiz oluyor. 10 bin liralık a35te bile 120 hz ekran var bu arada bilginize. 60 bin liralık cihazda 60 hz ekranı rica ediyorum eleştiriniz artık. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X