Şimdi Ara

Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
6.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 60 ile 165 Hz arasındaki farkı rahat ayırt edebiliyorum. Sen 24 ile bilmem ne arasını fark edemiyorsan sorunun büyük.

165 den sonra 60 a düşünce aşırı kasma hissiyatı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu bu kafada. Nasıl göründüklerinden haberleri yok  

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

120 hx olunca ne oluyor? Gözün 24 fps nin ötesini zor algiliyor zaten. 25.kare tekniği duymuşundur. 60 hz e takildigina göre eminim.

Telefon 120 hz olsa ben ben opsiyonel olarak ayarlardan 60 hz secenegine çekerim. Sebebi bizzat güç tüketimi. Iphonelarda batarya kapasitesi androidlere göre daha ufaktir. Bunu isletim sistemi Lddr ve işlemci ile minimize ederek, en optimum düzeyde android dunyasi ile verimliligi ayarlamaktalar. Ancak ekranlara bir optimizasyon yazilimla vs getiremezsin o telefon 120 oldugu an buyuk oranda güç tuketimi artacak. Ben sahsen tercihbetmem.

Siz de laf atacak başka şeyler bulun. Instagramla ve sosyal medya ile en iyi calisan telefon halen daha Iphone. Fotograf kalitesini en iyi yükleyen, en iyi fotograflari instagramda çekebilen. Bilmem ne daginin fotografini dogada cekip, kendine saklayanlar enayi gibi samsunga xiaomiye instagrama atmayacaksa zaten vermesin gitsin kendine dslr alsin. Gece gündüz çeksin dursun.

Iphone un amaci zaten sosyal medyadir. Ve işlevini en iyi yerine getiren telefondur. Bu telefonu bu forumun teknoloji gurulari haber editörleri bile yillardir degistirmeden kullaniyorsa. Artik bk atacak başka bir şey bulun

Göz doktoruna görünün. Anlayan nasıl anlıyor 60 120 hz farkını? Ben 90 120 farkını bile anlıyorum ki bunu anlayan bir sürü insan var. Bu eksikleri Android bir telefonda görse yerin dibine sokacak editörler konu Apple olunca değinmiyorlar bile. (hepsi için geçerli değil tabi) Şimdi bu editörlere güvenip mi telefon alacağız? (YouTube deki çoğu inceleme editörü için de geçerli) O kadar fiyat isteyip bu eksikler kabul edilebilecek birşey değil. O fiyatı istiyorsa adam gibi ekran adam gibi hızlı şarj telefoto lens vs koyacak. Baz modele hiçbirini koymayıp nasıl amiral gemisi fiyat isterler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuro312 -- 27 Ağustos 2024; 8:13:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bari tarihi doğru yazsaydınız 10Eylül olacak 9 değil ??????

• sar ordan bi 16 pro max

• Se 4 de tanıtılsa keşke

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Zamanla doğru yolu bulacaklar, önce parayı bulunca :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 27 Ağustos 2024; 9:10:12 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yoo 9 eylülde.

• xmuro312 X kullanıcısına yanıt

Size ne evladim, param var aliyorum. Git fakir avuntunu xiaomi ile yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Size ne evladim, param var aliyorum. Git fakir avuntunu xiaomi ile yap.

Umrumda değil ki zaten git Apple'ın 100 yıl geriden gelen telefonunu kullan sen. Beğenmediğin Xiaomi (ben xiaomiden hiç bahsetmedim ama sen çıkardın şuan) senin çağdışı telefonundan 100 kat fazla özellik sunuyor. Geçen realme 5 dakikada tam şarj olan telefonunu tanıtmış sen kalkmış ısırık elma övüyorsun.

• Fakirler yorum yapmasın bir zahmet bizi ilgilendiren bir konu. Biz sizin şayomilerinizi havayilerinizi eleştiriyor muyuz ?

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Hahaha güzel yalan 120 hz optimize olduğu sürece sarj yemez apple senin gibi kerizleri iyi avliyor yıllardır 60 hz ekran koyarak bana ios 17 sorunlarindan bahsettirme 😂😂bu sosyal medya video kalitesi samsungtada artik güzel samsung fotoğraf video konusunda applei geceli çok oldu 😂😂😂dünyanın en boş troll yorumunu yapmissin sırf apple logosu seni tatmin etsin diye burda 60 hzi ovuyorsun ergensin belli yaşın kaç yada appleden kaç lira aliyorsun çağ dışı ekrana para vermem 😂pro maxlarin renklerini sevmiyorum samsung almak daha iyi 120 hz 60 hz farkında 60 hz aşırı kasiyor senin doktora randevunu alayim 😂😂nasil farkedilmiyormus 24 ekranların yüks?k ile düşük hz arasındaki fark bide 24 hz demissin bide kendini objektif yorumcu sanan fanboysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1020 -- 27 Ağustos 2024; 13:24:58 >
  • Nerde çer çöp tenekesi kullanan varsa sinek gibi üşüşmüşler bu telefonlar size göre değil zaten arkadaşlar siz gidin kameraları b.k gibi çeken, arayüzünden sistemin her yerinden dandiklik fışkıran çöpdroid telefonlarınızda 120 hz'in keyfini çıkarın

• Pro modeller ile fark olsun diye yavaş şarj, 60hz ekran vb şeyler koyma politikasını bırakırlar umarım. Giriş seviyesi telefonlarda bile yıllardır 90hz ekran ve hızlı şarj var  

• krstarica kullanıcısına yanıt

Hocam lütfen şaka yaptığını söyle 60 hz ile 120 hz arasında fark yok demek sana yakışmıyor. 24 hz ötesini babaannem bile sürahi gözlükleriyle fark eder. Gece ile gündüzden daha büyük bir fark var arada hala inanamıyorum böyle bir şeyin teknoloji forumunda eski bir yetkili tarafından söylenebiliyor olmasına.

• xmuro312 X kullanıcısına yanıt

Yazilimdan ve paranin gücünden bi habersin. Apple alan, doğa fotosu çeken asosyal insan degildir. Sosyal medya ile işi olandir. Bunu bir kafaya sokun. Kabullenin. Butun mevzu burada başliyor.

Appledan daha iyi özellikleri, şarj, kamera hatta ekran kalitesi sunan telefonlar da olabilir. Ancak realde oyle olmuyor iş. Sosyal medyada parayi en çok yediren Apple ve tum telefonlari instagramla optimize olduğu icin, en iyi upload kalitesi foto kalitesi appleda.

Amiral gemisi s24 ultra neden instagramda video cekip paylaşildiginda fps de takilma yapıyor? Bana bunu açiklasana, aç bak googleda. Yillarca bu muhabbet bitmedi. Her android telefonun kabusudur instagram ve sorunlari.

Neymiş, özellik yetmiyormuş. Bana ne raw halde nasil fotograflar çektigi. Asosyal adamin gidip telefona fotograf icin 50 60 binlik s24 25 26 ne haltsa almasina da gerek yok. Git dslr al, takil kendi dünyanda.

Ayrica 60 hz de olsa retina ekran halen daha göze en hoş gelen ekranlarin başinda. Hiç umurumda deg s24 ultra ya da xiaomi 14 ün benchskorlari. Video rending yaptiginda bir halta yaramiyorlar zaten. Money talks.

Ne alirsan al, millet bk atmayin burada. Alan herkes keriz degil. Bu forumun yillarca editörluğunu yapan teknoloji gurulari başta Mesut Cevik bile Iphone pro max modellerini kullaniyorsa, boş konuşuyorsunuz demektir.

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt

Bu telefonu hic kullanamayacaksin, cebinde kahve icecek paran olursa şukret. insanciklara hitap etmiyor zaten dostum.

• EmuRu kullanıcısına yanıt

Ekranini retina ekrani ben sahsen tüm android telefonlardan cok daha fazla begeniyorum. Retina ekranin güzelligi macbooklarda da bariz bellidir. Kullanan bilir. Ona ragmen macbook kullanmiyor, işim geregi Asus Rog Zepyhrus kullaniyorum.

Fan falan degilim. Sosyal medyalarla en iyi calisan en kaliteli upload ve video verimliligi sunan telefon iphone. Bu tartisilmaz. Raw fotograf, 120 hz umurumda bile degil.

Ben ekrandan 60 hz diye memnun olmayacak degilim. Gayette memnunum. Ustune 120 hz oldugunda pil konusunda ciddi bir sorun yaşanacak. Ne diye talep edeyim.

Sence apple gibi bir firma icin ekranin 120 hz olmasi maliyet olarak mi goruluyordur ? Hic sanmam mevzu tamamen retina ekranin hoş durmasi ve kullanici deneyimini olumsuz etkilememesi. Batarya kullanimini sacma sekilde azaltmaya gerek yok. Bircok android telefon ana ekranda optimize olarak batarya sagligini korumak icin hz degerini düşürmekte zaten.

• Bir iphone kullanicisi olarak 120hz o kadar onemli ki. Ama sen pro serisi kullanmamissan sorun yok lakin 120hz kullanip sonra daha dusuk hz o kadar farkettiriyor ki.

• Klise cumleyi soyleyeyim 'simdiye kadar ki en iyi Iphone ile tanisin'.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.