Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.522
Cevap
212
Favori
745.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru söylüyorsunuz hocam ama iOS 13 şansımıza gerçekten güzel bir sürüm olmuş bari onda kalsaydık Şimdi ha deyince yeni çıkmış iPhone'lar ciddi meblalara satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeo

Doğru söylüyorsunuz hocam ama iOS 13 şansımıza gerçekten güzel bir sürüm olmuş bari onda kalsaydık Şimdi ha deyince yeni çıkmış iPhone'lar ciddi meblalara satılıyor
    RAM ve CPU yetmiyor maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ama benim asıl endişem güvenlik güncellemeleri çünkü telefonlarımızda bankacılık işlemleri gibi önemli işlerimizi yapıyoruz. Güvenlik güncellemeleri almayacak olmamız biraz can sıkıcı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neeo

Aynen öyle ama benim asıl endişem güvenlik güncellemeleri çünkü telefonlarımızda bankacılık işlemleri gibi önemli işlerimizi yapıyoruz. Güvenlik güncellemeleri almayacak olmamız biraz can sıkıcı hocam
    Çok önemli bir açık olursa Apple veriyor güvenlik güncellemesini. Unutmayın geçenlerde 4S’e güncelleme verdi Apple

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Öyle mi bilmiyordum bunu hocam. Bakalım şimdilik kullanmaya devam edelim. Teşekkürler ilginize.
  • 12.4 versiyonuna jailbreak yapılabildiği için geçmiştim. Dün akşam unc0ver ile işlemi yaptım ve cydia yükledim. Maalesef cydia bitmiş, yeni uygulamalar yok. Eski uygulamalar ios12 ile çalışmıyor. Sanırım chimera ve onun store uygulamasını deneyeceğim. Eğer oda buna benzerse söyleyin uğraşmayıp telefonu eski haline getireyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemeyi almayarak cihaz bundan sonra popülarite ve ikinci el talebi olarak düşüş sürecine girecek gibi duruyor. Telefonlaşlarım, cihazı satmak suretiyle değiştirme düşünceniz varsa cihazın fiyatı fazla ölmeden elden çıkartmaya bakın. 11’in satış fiyatının netleşmesi sonrası piyasada 8-8 plus ve xr’ın reel satış fiyatı daha da düşecektir. Apple shop fiyatı 5999 tl olan iPhone 8 plus’lar diğer sitelerde ve satış yerlerinde 6300 TL’ye satılmaya çalışılıyor. Normalde %10 civarı uygun oluyor diğer sitelerde. 8 plus 5500’e kadar düşecektir. Hatta XR bile o seviyeye kadar inebilir. Temiz bir iPhone 6’nın 1200 tl civarına gittiği şu günler değiştirmek için en uygun zaman olabilir diye düşünüyorum. Önerisi veya tavsiyesi olan varsa yazarsa memnun olurum.

Bu dalgada değiştiremezsem şahsen zor değiştiririm gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 20 Eylül 2019; 16:6:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Temiz iPhone 6 1200 tl’ye Satılıyor muymuş? 64 GB full temiz, hiç tamir görmemiş darbesiz cihazım var. Eğer 1200-1300’e satılıyorsa vereyim hemen.

• canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Bende de 16gb var. Aynı şeyi düşündüm.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Forumda bile ekranı kırılıp değişeni yan sanayi pil takılan, touch id'si çalışmayan versiyonlarına 900-1000 lira yazılmış -ki forum piyasanın altında ticaretin döndüğü bir yer- arkadaşımın benzer durumdaki kozmetik olarak da kötü pil performansı olarak da kötü (%78) cihazını letgo'dan 1050 tl'ye sattık adam ayağımıza da gelip alıp gitti. Bu şartlar altında temiz, kozmetik olarak sıkıntısız, içi açılmamış, tamir görmemiş, pili orijinal ve iyi -ki bendeki %92 pil sağlığında- bir cihazın ne kadar etmesi gerekiyor?

Şurayı inceleyebilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/forumid_528/filt_12324/tt.htm
  • iOS 12.4.1'den sonra telefonu yavaşlayan var mı? Pil sağlığı %80 ancak önceki sürümde hiçbir şey yokken son sürümle sürünmeye başladı.
  • 12.4 kullanıyorum. 12.3'e göre bariz fark göremedim. Ama her yeni versiyon. Daha fazla kod, daha fazla işlem ve daha fazla pil yemesi demek.

• aydayd A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Kılıf önerebilecek var mı?

• Uygulamalar, iPhone 6’lara desteği ne zaman keser?

Bilgili arkadaşlardan bu konuda yardım güzel olurdu.

Uzatmaları oynuyorum artık Apple ile telefonumla gittiği yere kadar kullanıp mi note 7 alacağım sanırım. İş artık f/p uyumuna bakıyor.

• save the clock tower S kullanıcısına yanıt
    Çok kısa sürede kesmezler. WhatsApp daha yeni iOS 8'e desteği kesti.
    Iphone 6, ios12.4 ile çalışıyor. Bu en az daha 3 sene gider demek.

3-4 sene daha çok rahat kullanırsın
  • Teşekkürler 3 sene iyi zaman.

• Bir 5 yıl daha kullanırız bu cihazı nasipse... başımıza bir zeval gelmezse veya cihazın başına.
  • 
Sayfa: önceki 11591160116111621163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.