selamlar konuyu hortlatalım. wifi kısmında sıkıntı yaşıyorum. çoğu zaman wifi bağlı ama sayfalar açılmıyor whatsapp vs bağlanmıyor. mobil veriye geçince sorunsuz kullanabiliyorum. bunu nasıl test edebilirim yada kontrol edebilirim? sorun ne olabilir? fikri olan var mı acaba? |
Apple iPhone 8 / iPhone 8 Plus [ANA KONU] (672. sayfa)
-
-
telefonun orta tus ve dokunmatiği değişti assistive touch açılıp duruyor kendi kendine kapatıyorum tekrar açılıyor var mı çözümü
-
Herkese merhaba!
iPhone 8 (64 GB) Rose Gold sahibiyim ve takribi 6 yıldır aralıksız kullanıyorum. Birkaç gün önce 2. kez orijinal batarya ve ana kamera değişimi için Akasya AVM'deki Apple Store'a gittim. Belki fikir vermesi açısından faydalı olabilir düşüncesiyle aldığım hizmeti ve yaptığım mesarifi burada sizlerle paylaşmak istiyorum.
- Batarya - 2282 TL
- Camera - 2915 TL
Bu fiyatlara %20 de KDV yansıtıldı ve cebimden 6237 TL para çıktı. Ben telefonu 3500 TL'ye almıştım, neredeeeeen nereye. ^_^
Artık güncelleme desteği kesildi, oldukça yavaşladı ve 64 GB pek yetmiyor ancak her şeye rağmen LG G3 sonrasında ilk iPhone'umu bu zamana dek keyifle kullandım. Bakalım, gittiği yere kadar. (:
-
Son güncellemeyi DFU ile kur. WhatsApp sohbet yedekleri, notlar, rehber, ses kayıtları, sağlık kayıtları harici tüm uygulamaların yedeklemelerini iCloud’dan kaldır. DFU ile kurduktan sonra uygulamaları tek tek kur cihaz rahatlayacaktır zaten. Son güncelleme iOS 15 olduğu için çoğu uygulama sorunsuz çalışacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bu parça değişimi ücretinden daha ucuza SE 2020 sattım geçen. Ne kadar mantıklı bir işlem tartışılır ama cihazdan memnunsanız sorun yok :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 8 ios 16 aldı 16.7.1 hatta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kamera hakkında fikrim yok ama batarya için, deji batarya alabilirsiniz. 500-600 tl bir fiyatı olmalı.
hem daha ucuz hem daha kaliteli. tavsiye ederim.
dediğiniz gibi geri kalmış bir cihazın bataryası için 2500 lira para vermek çok mantıklı değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X