Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sen_md , BM35 , EmuRu , tolga645 , P0yrazz , alsem Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.564
Cevap
1.224
Favori
3.588.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsteyene hesabımı veririm kullanabilirsiniz. Kazanilacak kupon benim olur sadece. Eski referanslı üyeyim benden yana sıkıntı yaşamazsınız.

İsteyenler pm atsın
    Al satıcı değil kendi kullanacaklar atsın pm

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc.programcı -- 15 Kasım 2024; 20:9:17 >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bu zamana kadar aldığım en büyük hediye bir çift kışlık çorap size 15 pro hediye ediyorlar valla çok iyi
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

patron az maaş verip böyle senede bir bal çalıyor ağzımıza reis :) öyle havadan hediye değil yani...

• Nerminator N kullanıcısına yanıt

Hocam 15 pro detayları ve ne kadar fiyat istiyorsunuz bilgi verebilir misiniz

• ONUR-40 kullanıcısına yanıt

27 Nisan 2025'e kadar garantisi var hocam, cihaz tertemiz, pili 87. Piyasası nedir bilmiyorum araştır istanbul piyasasını, bulduğun en uygun fiyatın 1000 tl daha altına vereyim forumdaşlıktan dolayı :)

faturası vs her şeyi var applestore'dan alınma zaten.

• Selamlar, en avantajli eskiyi ver yeniyi al kampanyasi nerede oluyor? Mediamarkt fena teklif vermiyor ama cihazlar cok pahali internete gore
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt

Hepsiburada bence. Amazon da iyi aslında ama Easycepten (anlaşmalı firma) çok şikayet var o yüzden pek önermiyorum.

• Değişim kampanyalarına pasaport kayıtlı telefon veren oldu mu 3 yıl dolmadan?
    Benimki ocakta doluyor süresi
  • sepulturgay kullanıcısına yanıt

Direkt reddedilir. Zaten başvuruda cihazım kayıtlı demezsen başvuru bile yapamıyorsun. İmei de istiyorlar.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Hocam ciddi iyi teklif verdi, sorun yaşama ihtimali var mıdır  

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt

Hepsiburada da pek şikayet görmedim ben. Anlık olarak benim de cihaz değişim talebim var kendileriyle, sorun yaşar mıyım birkaç güne göreceğiz 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Kasım 2024; 17:3:57 >
  • Oguzhantasci kullanıcısına yanıt

Puhahahh fiyata bak sıcak fırsatlar kategorisinde sıfır site fiyatına cihaz satabileceğini sanıyor. Bir de 24 ay garantili yazmış Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

O fiyata dün n11 de 14 satıldı

• yu8suf kullanıcısına yanıt
    Yalanını seveyim
    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    O para mıymış
    N11'e bu aralar itibar etmeyin arkadaşlar , benim de dikkatimi çekmişti buradan uyardılar , salatalık çıkabilir kutudan 👍
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon adıma kayıtlı zaten. İmei de giriyorum zaten sorun görünmüyor fiyat teklifi de çıkıyor hatta. Ama alttaki uyarılarda 3 takvim yılı uyarısı görünüyor satın almaya engel olmadan!

Ben riske girmek istemediğim için siparişe onay vermedim.
    Resmî satıcı dışındakiler fake ilan

Fake ilan onlar 44 000 TL bandınada 15 satılıyordu hafta 2-3 kez yapılıyor çalıntı hesaplardan bu ilanlar itibar etmeyin.

• 
Sayfa: önceki 17241725172617271728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.