Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1743. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (7 Mobil) - 14 Masaüstü8 Mobil
5 sn
34.851
Cevap
1.235
Favori
3.610.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17391740174117421743
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben 29.999₺ alacaktım ama kırmızı ve 12 olması nedeniyle vazgeçip Dün Siyah 13’ü 32.749₺ yine dip fiyattan satın aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

12 alınmaz artık bu saatten sonra 13 iyidir. Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Bende zaten 12 128gb vardı ama kapalı kutu etkinleştirilmemiş onu da o civarlara elimden çıkartmayı planlıyorum en kötü ocak şubata kadar elimizden çıkartırız acelemiz yok..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Evet hocam haklısınız şu anki durumda yükseltmenin hiçbir mantıgı yok. Ama ilerki serilerde, 15 Pro eski kalacağı için değeri iyice düşer mi bunu da düşünmeden edemiyorum.

• yibo90 kullanıcısına yanıt

Hocam şu iade gerçekleşsin yazarım hatta görseli de koyarım. 13.800 A kalite fiyatını görünce yapıştırdım, inşallah ekran sağlam batarya değişen gelir dedim tam tersi oldu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    Kuzenim 14 aldi cok memnunum dedi,sans demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt

Dış kasa muazzam temiz sıfırla aynı. Dış kasa komple değişiyor mu bilmiyorum, %86’a inen pil en az 1 sene kullanım demek, o kullanmaya bu kadar temiz ben bile tutamam. Ekran rengi mat ve soluk olmasaydı bataryayı görmezden gelebilirdim ama ekran gerçekten içime sinmedi. Kısmet diyelim, iade kabul olur umarım.

• kdr_ kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam evet garantili teknolojiden takas yapmayı düşünüyorum. sizde durum nedir?

• Camit C kullanıcısına yanıt

Satışta aradaki fiyat farkı şuan 16 için vereceğin fazladan paradan fazla olmayacaktır diye düşünüyorum. Her zaman yenisi çıkar eskisi değer kaybeder, bu döngüye ayak uydurmak zor hem maddi olarak gereksiz bir yük hem cihazlar arasında da ciddi farklar yok son zamanlarda.

• Yenilenmis telefonla takas mumkun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReqinLeif R kullanıcısına yanıt

teknosayı arayıp sorabilirsiniz ben aradım oluyor dendi gittim aldım.

• 
Sayfa: önceki 17391740174117421743
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.