< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1743. sayfa)
-
-
12 alınmaz artık bu saatten sonra 13 iyidir.
-
Bende zaten 12 128gb vardı ama kapalı kutu etkinleştirilmemiş onu da o civarlara elimden çıkartmayı planlıyorum en kötü ocak şubata kadar elimizden çıkartırız acelemiz yok..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam haklısınız şu anki durumda yükseltmenin hiçbir mantıgı yok. Ama ilerki serilerde, 15 Pro eski kalacağı için değeri iyice düşer mi bunu da düşünmeden edemiyorum.
-
Hocam şu iade gerçekleşsin yazarım hatta görseli de koyarım. 13.800 A kalite fiyatını görünce yapıştırdım, inşallah ekran sağlam batarya değişen gelir dedim tam tersi oldu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuzenim 14 aldi cok memnunum dedi,sans demek ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dış kasa muazzam temiz sıfırla aynı. Dış kasa komple değişiyor mu bilmiyorum, %86’a inen pil en az 1 sene kullanım demek, o kullanmaya bu kadar temiz ben bile tutamam. Ekran rengi mat ve soluk olmasaydı bataryayı görmezden gelebilirdim ama ekran gerçekten içime sinmedi. Kısmet diyelim, iade kabul olur umarım.
Hayırlı olsun hocam evet garantili teknolojiden takas yapmayı düşünüyorum. sizde durum nedir?
-
Satışta aradaki fiyat farkı şuan 16 için vereceğin fazladan paradan fazla olmayacaktır diye düşünüyorum. Her zaman yenisi çıkar eskisi değer kaybeder, bu döngüye ayak uydurmak zor hem maddi olarak gereksiz bir yük hem cihazlar arasında da ciddi farklar yok son zamanlarda.
Yenilenmis telefonla takas mumkun mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teknosayı arayıp sorabilirsiniz ben aradım oluyor dendi gittim aldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X