Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
35.549
Cevap
1.253
Favori
3.706.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17741775177617771778
Sayfaya Git
Git
Giriş

Verileri önceden yedekleyip telefonu 0lamamız lazım değil mi onun için beklemezler herhalde.

• Transis-Thor kullanıcısına yanıt
    Tam bu yüzden tel gittiği yere kadar kullanıp, gitmediği yerde ortalama bi android alıp geçeceğim sürekli telefon yenilemek zorunda olma güdüsü beni çok yordu. Her 2 yılda bir major harcama yapmak zorunda gibisin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

Tabi yedeklemeyi önceden yapmalısınız ben bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden yedekleme yapmıştım geceden, en sağlam yedek itunes yedeğidir.

Sıfırlama konusunda kuryenin talimatlarına uymak gerekiyor, bazı kuryeler face id kontrolü yaptırıyor sonra sıfırlatıyor bazıları gelmeden 10 dakika önce arayıp sıfırlayın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Şubat 2025; 15:21:44 >
  • Merhabalar. Bütce malesef maks iphone 13 e yetiyo. Fırsat varmıdır kampanya vs şuanda. Yada en dip kaça alındı. En azından ona göre takibini yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadMen kullanıcısına yanıt

Şu an bazı kredi kartlarının 30k üstü 1.000tl harcama olayı var elinizdeki karta göre araştırın. Bazen de 1.500tl visa kart indirimi yapabiliyor hepsiburada.

• HDogus kullanıcısına yanıt

Eyv hocam bakınıyım şuanki fiyatlar 33-34 bandında. Dedim acaba yakın zamanda 30-31 lere alan oldumu diye sormuştum

Yakın tarihte 32 altına pek duymadım hocam oda kupon + kampanya ile olmuştu

• Kestane Kasım N11 32.749₺

Fiyat hatası falan soruyorsanız da geçenlerde 14 binlere düşmüştü fakat Trendyol satın alan herkesin siparişini iptal etmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 27 Şubat 2025; 0:7:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

iPhone almak için ciddi bir sebep yoksa (ekosistem gereksinimi vs) bence o bütçeyle 4GB RAM li eski şarj portlu iPhone yerine üst segment bir Android alın. Veya en azından o bütçeye 10 bin daha koyup indirimli iPhone 16e bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 27 Şubat 2025; 0:44:39 >
  • 
Sayfa: önceki 17741775177617771778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.