En az 1 yıllık üyelik düşünüyorum. Gruba katılmak isteyen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
En az 1 yıllık üyelik düşünüyorum. Gruba katılmak isteyen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaklaşık 3-4 yıldır apple müzik kullanıyorum katılmak isteyen varsa alabilirim |
yeni gurup kuracağına bana katılabilirsin istersen |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al2t -- 7 Ağustos 2022; 11:58:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
katılabileceğim grup var mı max 3 aylık |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aile'ye katılabilirim |
Arcade ve Music olan grup arıyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamamdır hocam..kaldı 4 kişi ciddi ilgilenenler yazsın.. düzeltme ; bir kişi daha katıldı forumdan 3 kişilik daha yer var ilgilenenler yazsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdrpeker -- 12 Ağustos 2022; 19:32:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yer var mı acaba hala? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seni de alalım bizim gruba 2 kişi daha katılınca açarım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benide katarmısınız? |
Apple arcade aile kardeşliği arıyorum. |
fiyat ne kadar acaba? senelik üyelik düşünüyorum |
Hem Aracade hemde Music grubu arıyorum. Senelik tercihimdir. Mesajı editlemediğim sürece talep aktif. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 25 Eylül 2022; 13:0:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brownness -- 26 Eylül 2022; 11:12:40 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |