Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Beyler saatin hoparlörüyle müzik dinleyebileceğimiz uygulama var mı? Gece yatarken uykuya dalmadan bi 10-15 dk falan

Muzik yuklerseniz ,bu yapilaniliyor zaten

Hocam ben beceremedim herhalde bi listemi eş zamanladım ama çalamıyorum

Edit: Yine denedim Bluetooth kulaklık istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 23 Kasım 2015; 22:18:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim bu namussuzlar neye elini atsa yapıyor.İphona bağımlılığım kalmadı aramaları falan rahatlıkla yapıyorum kalp sensörüde inanılmaz doğru.Samsungunkiler hava.Müzik çalıyor kim acaba saate bak shazam emrinde.Aramayı otomatik cevapla reddet hepsi çok iyi.Yalnız bilenlere bir iki sorum olacak whats upı ı saatten bulamadım.Birde bluetooth kulaklığı bağlayamadım bir türlü.
  • Whatsap i saatten acip mesaj yazamiyorsun. Mesaj gelirse saatten mesaja cevap yazabiliyorsun sadece..

• ilgisini çeken olabilir.. Vine Nihayet Apple Watch İçin İndirmeye Sunuldu

Onedio
    Vine Nihayet Apple Watch İçin İndirmeye Sunuldu
    http://onedio.com/haber/vine-nihayet-apple-watch-icin-indirmeye-sunuldu-630269

• apple watchımı yeni alarak aranıza katıldım bende , ama lakin whatssapp bildirimleri gelmiyor saatime ayarı varmı bunun nasıl ayarlıyoruz,
  • Saatin güncel yazılımı yüklüyse, siz birşey yapmadan bildirim gelmesi lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefondan sildiğim mesajlar saatten silinmiyor neden olabilir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

arkadaşlar telefondan sildiğim mesajlar saatten silinmiyor neden olabilir ??

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Hatta silmeme rağmen sildiğim mesajların bildirimi geliyor.

• arkadaşlar, kadranlar dan "KRONOGRAF" olan saniye ilerlemiyor watch os 2.0.1 yüklü, saatten sıfırladım geri yükledim olmadı, telefondan sıfırladım yeni bir saat olarak belirttim yine düzelmedi. Başka ne yapabiliriz? telefon iPhoe 6 Plus, ios 9.2 publick beta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

arkadaşlar, kadranlar dan "KRONOGRAF" olan saniye ilerlemiyor watch os 2.0.1 yüklü, saatten sıfırladım geri yükledim olmadı, telefondan sıfırladım yeni bir saat olarak belirttim yine düzelmedi. Başka ne yapabiliriz? telefon iPhoe 6 Plus, ios 9.2 publick beta.

O saatte çalışmıyor. Kronometre olarak çalıştığı için.

• Ayar Kolu kullanıcısına yanıt
    yani hocam, diyorsunuz ki o kadranda saat ilerler dakika ilerler ama saniye göstergesi hep 12:00' da sabit durur öyle mi? doğrumu anlamışım?
  • quote:

yani hocam, diyorsunuz ki o kadranda saat ilerler dakika ilerler ama saniye göstergesi hep 12:00' da sabit durur öyle mi? doğrumu anlamışım?

aynen hocam. yani herhangi bir sıkıntı yok normali o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

quote:

aynen hocam. yani herhangi bir sıkıntı yok normali o.

Saniye olarakda ilerleseydi hoş görünürdü :)

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    aynen, katılıyorum.
  • Spor esnasında kalp atış hızımı doğru göstermiyor, bu sorunu yaşayıp çözüm bulabilen var mı? (Antreman programındayken anlık kalp atışından bahsediyorum)
  • Forum sessiz kaldi cok. Deneyim paylasimlarini bkliyoruz

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Zevkle kullanıyorum pili 2 gün rahat gidiyor zaman zaman sesli aramda yapıyorum.Shazam hava durumu sık kullandığım şeyler.Kalp atış sensörüde istiklrarlı sonuçlar veriyor.Tek beklentim şu görüşmeler esnasında sesli not alabileceğim bir program yok.İos sanırım buna kısıtlama getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Zevkle kullanıyorum pili 2 gün rahat gidiyor zaman zaman sesli aramda yapıyorum.Shazam hava durumu sık kullandığım şeyler.Kalp atış sensörüde istiklrarlı sonuçlar veriyor.Tek beklentim şu görüşmeler esnasında sesli not alabileceğim bir program yok.İos sanırım buna kısıtlama getiriyor.

Telefon görüşmelerini mi kastediyorsunuz hocam yoksa sesli notlar tarzında bir şey mı arıyorsunuz?
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    Telefon görüşmesini zaten kaydetmeyeceğini biliyorum telle görüşürken sesimi kaydeden program aradım ama açılmıyor görüşme esnasında ses kaydı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Telefon görüşmesini zaten kaydetmeyeceğini biliyorum telle görüşürken sesimi kaydeden program aradım ama açılmıyor görüşme esnasında ses kaydı malesef.

Watch için şöyle bir uygulama var fakat satın alıp denemedim isterseniz bi bakın işinizi görebilir.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.