Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Nefer- Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
37.148
Cevap
824
Favori
1.966.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sport yerine digerini al Çelik kasa , gözüm gibi baktığım saat nerden oldu bilmiyorum çizildi ve tırnağıma takılır derece cok canım sıkıldı bence sizde ustune farkı neyse verin ve onu alın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostum 😊 Sadece uygulamalar çok fazla yok bu yöndede eksiği tamamladıkları an vazgeçilmez bi cihaz olur bence

• Watchos oldukca yeni bir platform insanlar kucucuk ekranla ne yapila bilir ki mantigini astikca uygulama sayisi zamanla artacaktir.. Smarth watch ekosistemine ilgi cok fazla yok Tlf aliskanligi ve bagimliligi cok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahaste -- 7 Aralık 2015; 0:56:37 >
  • Apple watch almak üzereyim konuyu da baştan beri takip ediyorum. İki model arasında kaldım;

Watch Sport Uzay Grisi 42 mm
    Watch Milano Loop 42 mm

Kozmetik dayanıklılık önceliğim bu yüzden bu modelleri kullananlardan fikir almak istedim.
    Spor modeli kullananlar kılıf veya ekran koruyucu kullanıyorlar mı? Kullanıyorlarsa hangi ürünleri kullanıyorlar. Kullanmıyorlarsa çizik durumu nasıl?
    Milano loop ile piyasada gördüğüm hiçbir kılıfın iyi duracağını düşünmüyorum. Bu yüzden bu model ile kılıf kullanan var mı? Varsa hangi ürün? Yoksa çizik durumu nasıl? Çünkü çelik kasanın daha kolay çizildiğini gördüm.
    Ortak soru olarak da ciddi anlamda saati her gün yıkayan veya duşta kullanan var mı? Varsa şu ana kadar herhangi bir sorun yaşayan oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Apple watch almak üzereyim konuyu da baştan beri takip ediyorum. İki model arasında kaldım;

Watch Sport Uzay Grisi 42 mm
    Watch Milano Loop 42 mm

Kozmetik dayanıklılık önceliğim bu yüzden bu modelleri kullananlardan fikir almak istedim.
    Spor modeli kullananlar kılıf veya ekran koruyucu kullanıyorlar mı? Kullanıyorlarsa hangi ürünleri kullanıyorlar. Kullanmıyorlarsa çizik durumu nasıl?
    Milano loop ile piyasada gördüğüm hiçbir kılıfın iyi duracağını düşünmüyorum. Bu yüzden bu model ile kılıf kullanan var mı? Varsa hangi ürün? Yoksa çizik durumu nasıl? Çünkü çelik kasanın daha kolay çizildiğini gördüm.
    Ortak soru olarak da ciddi anlamda saati her gün yıkayan veya duşta kullanan var mı? Varsa şu ana kadar herhangi bir sorun yaşayan oldu mu?

İşlevlerini göz önünde bulundurduğunuzda 42mm spor cihaza ödenen miktar bile bir sure sonra insanın içini acıtıyor bu yüzden üst versiyonu düşünmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 7 Aralık 2015; 17:31:53 >

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Saatten aşırı bir beklentim yok açıkçası ama ikisi arasındaki 1100 liralık fark da az değil. Dediğiniz gibi üst model lükse giriyor ama spor model de kılıf ve ekran koruyucu olmadan kullanılınca sıkıntı olacaksa o benim için daha da kötü. Siz hangi model kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Cevap için teşekkürler. Saatten aşırı bir beklentim yok açıkçası ama ikisi arasındaki 1100 liralık fark da az değil. Dediğiniz gibi üst model lükse giriyor ama spor model de kılıf ve ekran koruyucu olmadan kullanılınca sıkıntı olacaksa o benim için daha da kötü. Siz hangi model kullanıyorsunuz?

42mm spor model kullanıyorum şahsen lüks tüketim bir ürün olduğu için bu saati alıp kılıf takmak mantıklı gelmiyor urunu kabalastiriyor.

• cagdassun kullanıcısına yanıt
    Gunluk dus alirken hic cikarmiyorum nisan ayindan beri hergun benimle dusta No Prob..

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Çelik kasa mı spor model mi hocam?

• akke4323 kullanıcısına yanıt
    Evet malesef kılıflar kötü duruyor ama kullanılabilir kılıflar da yok değil. Zaten benim istediğim de kılıfsız kullanmak o yüzden milano loop daha mantıklı geliyor parasını saymazsak :)

• Sport model sahibiydim , hiç açmadan direkt satmıştım.Nedeni özel indirim ile almış olmamdı .

Yarın ise Milano Loop satın alıyorum. Saati tamamiyle tek bir amaç için '' üniversite de kopya '' çekmek amacı ile satın alacağım.Ek olarak , vakit buldukça spor da yapıyorum.

Bakalım , umarım pişman etmeyecek beni... Bir saate ihtiyacım vardı zaten , Sport Kırmızı kayış ve Milano Loop uzun yıllar bana saat masrafı çıkartmaz ...
    Onceki sayfalari yorumlari oku. Celik Tabiki

• Neredeyse konunun tamamını okudum herkesin modelini aklımda tutamam sadece sordum. Üslubuna dikkat etmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Sport model sahibiydim , hiç açmadan direkt satmıştım.Nedeni özel indirim ile almış olmamdı .

Yarın ise Milano Loop satın alıyorum. Saati tamamiyle tek bir amaç için '' üniversite de kopya '' çekmek amacı ile satın alacağım.Ek olarak , vakit buldukça spor da yapıyorum.

Bakalım , umarım pişman etmeyecek beni... Bir saate ihtiyacım vardı zaten , Sport Kırmızı kayış ve Milano Loop uzun yıllar bana saat masrafı çıkartmaz ...

Unide kopya cekmek icin baska saatlerde alabilirsin.

Mantik guzelmis ama. Google gozluk vs de isini gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahili gps olmaması, telefona aşırı muhtaç olması, şarj performansının inanılmaz berbat olması, veri aktarımının kağnı hızında olması ve tüm bunlar karşılığında 1.399₺ ödeme yapmış olmam cihazı iade konusunda fikir karmaşası yaşamamamı sağladı.

• Dahili gps demek aşırı şarj tüketimi demek bence gayet iyi gidiyor 2 gün rahat ama ben masa saati gibi şarjdaki halini geceseviyorum.Telefonla bu kadar uyumlu akıllı telefon piyasada yok.Bence eksi yanı saat stilleri yeterli değil ve tabi pahalı her apple zerzevatı gibi.
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Çoğu yerden okuduğum şarjın 2 günü rahat çıkardığını gösteriyor. Berbatlıktan kastınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdassun -- 8 Aralık 2015; 12:04:47 >
    Uslubumda birsey yok. Alinganlik Yapma Lutfen.

• Nasil bir kullanim sekliyle 2 gun gidiyor anlamis degilim.. Bana sabah 9 gece 2 bir gun gidiyor. Tlf konusmalarimin 90% saatten yapiyorum

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    Sanırım 38 mm olanını kullanmanızında etkisi vardır pil ömrüne

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.