Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Btuhan35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.152
Cevap
823
Favori
1.967.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahaste

Nasil bir kullanim sekliyle 2 gun gidiyor anlamis degilim.. Bana sabah 9 gece 2 bir gun gidiyor. Tlf konusmalarimin 90% saatten yapiyorum
    bende normal kullanıyorum. sabah 7 de koluma takıyorum. akşam eve gittiysen 7 gibi çıkarıyorum ve power reserve mode'a alıyorum. 2 gün sorunsuz gidiyor sarjı. hatta %20 falan olur şarj ettiğimde. genelde bir günde sporda oluyorum. onda da 1.5 saat kayıt alıyor aralıksız. genede hergun şarj etme ihtiyacı duymuyorum.
    ama telefon konuşması yapmıyorum. daha cok mesaj ve mailleri görüntülüyorum gün içinde..
  • ahaste A kullanıcısına yanıt
    Yüzde 90 ını saatten yapıyorsan çok normal.Ben arama işlemini saatten başlatıp kulaklıktan devam ediyorum.Arabada acil aramaları saatten cevaplıyorum.Shazam uygulamasını sıkça kullanıyorum.Arama esnasında burdan bir arkadaşın sağolun önerdiği programla not almam gerekn şeyleri sesli kaydediyorum,oğlanın oraya telefonu koyup diğer odadan kamerayla onun özel hayatına müdahale ediyorum ders çalışma bazındaYani benim baya işimi görüyor.Ayrıca gün içinde kalp ritmimi telefondan takip ediyorum egzersiz ve hareketlilik takibimi yapıyorum.Dolu dolu kullanıyorum.Şu an saat 13:47 şarj yüzde 68.Gece yüzde 50 nin altına düşmüyor.Ama birde stand aldım onun üstüne koyup gece hem şarj olup hemde bana gece saati görevi yapması çok hoşuma gidiyor.İnşallah bu şarja zarar vermez.

• oğlanı kontrol olayına bayıldım:) stand olarak ne aldınız ve nereden aldınız? bende bir stant almak istiyorum
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Y resim koymayı çok denedim ama malesef olmuyor bir türlü güzelde bir ekran koruyucu aldım harika oldu saat.Ama saate düşkünümdür modelli saatlerimde var elde kaldı ancak toplantılarda özel yemeklerde takıyorum.
  • pm ile size mail adresimi ve telefonumu yolladım...eğer vakit bulursanız ve fotoğraf gönderebilirseniz çok sevinirim...ama gönderemem derseniz de canınız sağ olsun:)
  • Watchos 2.1 Yazilimm guncelleme cikti.
    İos9.2 yuklenmeden yuklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme yapilirken watch ve tlf bir wifi agina bagli olacak ve her iki cihazda sarja takili en az 50% si dolu olacak

• Guncelleme biraz uzun sure bilir problem yok

• ahaste A kullanıcısına yanıt
    varmı bi yenilik

• murlek kullanıcısına yanıt
    Simdilik bir fark goremedim kullanalim bakalim

• 2.1 güncellemesinden sonra ilk defa hızından memnun kaldım. Kasmalar, donmalar azalmış gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayar Kolu

2.1 güncellemesinden sonra ilk defa hızından memnun kaldım. Kasmalar, donmalar azalmış gibi görünüyor.

Evt iyilesme bariz goruluyor. Wifi baglantisida daha stabil

• 2.1 ile Arayüz bir tık daha hızlanmış gibi geldi bana da..

• Yeni guncellemeyle tlf nunda watch inda sarj surelerinde hatiri sayilir iyilesme var

• Apple watch siri veya whatsapp uzerinden gelen mesajlara dikte (ses ile yazdırma) yapabiliyorum ancak telefondan siri veya dikte denediğimde siri sizi duyamadı şeklinde uyarı çıkıyor. Aynı problemi yaşayan var mı?

• coaxem kullanıcısına yanıt
    Kurulumda mikrofona telefondan izin vermemiştim bendede oldu yeniden kurdum silip.Bu arada cihaz telefondan bağımsız wifiye bağlanamıyormu ve bluetooth kulaklık tanıtılamıyormu.Bluetoothu açıyorum görmüyor.
  • Saatte sorun yok gayet normal hocam. İphoneda orta tuşa basınca ve uygulamalarda klavye bosluk tusu yanindaki mikrofondan bahsediyorum. ikisi de calismiyor iphone da

• coaxem kullanıcısına yanıt
    Bende yok öyle bir sorun.
  • 2.1 güncellemesi ardından bataryanın bekleme modunda bile daha fazla güç harcadığını gördüm. Gece bırakılan saat, sabaha kadar (8 saat) %20 ile %36 arasında enerji götürüyor. %36 da iken bıraktığım bir gece de ise sabaha şarjının biterek kapandığını gördüm. Aynı sorunu yaşayan var mı ?

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir Sorun yok..%4-5 azalma oluyor

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.