Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.153
Cevap
823
Favori
1.967.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #19
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum ahalisi Watch almak var aklımda fakat tam verim alabilir miyim uygulamalardan telefon kullanamadan ne kadar işimi görür ?
  • CanAkyüz kullanıcısına yanıt
    iPhone'unuzla mükemmel uyumlu arama cevaplama reddetme.Arama yapma Siri uzaktan Apple TV kumandası ses kaydı aramalardada nabız ölçer antrenman ve fitnes takibi diğer odada çocuk izleme ilk aklıma gelenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Nesil Apple Tv'de geçerli mi kumanda ? Birde WeChat dışında mesajlaşma nasıl denediginiz ve kullandıgınız bir program var mı ?Dropbox'da uploadlanan her dosya uyumlu mu ? word belgesi ses dosyası veya fotograf sorunsuz açılıyor mu ?
    2. Nesili bilmem ama 4. Nesilde sorunsuz.klavyeyle yzmak yok dikte ile yazıyor.Fotoları favorileri açıyor sorunsuz.Bence piyasadaki en iyi akıllı saat.

• Teşekkür Ederim verdiginiz bilgiler için
    Sport modelinin ekranı cok çabuk çiziliyor bunu dikkate alarak alin üst modelini tavsiye ederim saat arkadasin dedigi gibi muhteşem ama suan çiziklerim var Nasıl olduğunu bilmediğim tırnağa gelen içim gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

Sport modelinin ekranı cok çabuk çiziliyor bunu dikkate alarak alin üst modelini tavsiye ederim saat arkadasin dedigi gibi muhteşem ama suan çiziklerim var Nasıl olduğunu bilmediğim tırnağa gelen içim gidiyor

Akasyada sordum bu çizikleri evet çizilmesi kolay oluyor Dedi sport modelin peki ya koruyucu falan taksak abes mi kaçar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CanAkyüz

quote:

Orijinalden alıntı: mertburak312

Akasyada sordum bu çizikleri evet çizilmesi kolay oluyor Dedi sport modelin peki ya koruyucu falan taksak abes mi kaçar ?

Görünüşü kesinlikle bozuyor , açıkçası aksesuar olarak satın alınan ve lüks tüketim olan bir ürünü korumak bana pek mantıklı gelmiyor.

• Ekran koruyucu var üstünde ve çok şık görünüyor ekran kouyucu tavsiye ederim ebaydan almıştım.Yalnız arada açıp temizlemek lazım tabi tüy falan olursa 2-3 güne kullanıma göre tabi.
  • Tam kaplıyormu?
    Aldığınız yerin linkini alabilirmiyim

• Aliexpress üzerinden aldığım ekran koruyucu bu şekilde durdu ve hiç de hoş olmadı açıkçası.

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kötü duruyor zamanla boşluklardan kalkar o zaten. iphone 6 larda olduğu gibi kavislere oturcak ekran koyucuların çıkmasını beklemek lazım

• Aslında bu tür aksesuarları koruyucu uygulamadan kullanmalı görüşündeyim. Fotoyu çektikten sonra da çıkarıp attım zaten. Ha biraz dikkat edilecek, o kadar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu Milano loop a benzer çakma veya 2.-3. Kalite daha ucuza kordon nereden alabiliriz ? 38 mm

• Kesinlikle safir Ekranli celik modeli oneririm cizilme ihtimali yok nisan ayindan beri kullaniyorum sifir cizik kutudan ciktigi gibi.celik kasadaki cizikleride kucuk bir celik pasta cila uygulamasi hallediyor.. Havuzda dusta suda gecirmiyor. Ben cok memnunum

• Az önce saatimi teslim aldım, kurulum için saat açılmıyor acaba şarjımı yok, ne yapmalıyım?

• @tnrskr arkadaş cevaplarsa bizde o ekran koruyucudan sipariş verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 22 Aralık 2015; 19:18:47 >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu almak istemiyorum artık bu şekilde olsun.. Apple Store da sorduğumda satış yetkilisi de aynı saatden kullanıyordu ve saatini göstererek 'kolay kolay çizilmiyor" demişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt

Burda bir arkadaş linkini paylaşmıştı ordan aldım ama şimdi kalmamış.Ebayda araştırırsanız vardır bende bakacağım kılcal çizikler oldu.Yedek olsun.Hiç belli olmuyor bende öyle kılıf sevmem bu böyle birşey değil orjinal havasını bozmuyor.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.