Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.153
Cevap
822
Favori
1.967.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkdaşlar alimünyum kasa apple watch almayı düşünüyorum ancak çiziliyor felan deniyor bende korkuyorum uzun süredir kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    şimdide teşekkürler
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    7 aydir kullaniyorum, stainless steel bracelet siyah kayis ile, tek bir cizik yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

7 aydir kullaniyorum, stainless steel bracelet siyah kayis ile, tek bir cizik yok.

Alüminyum değil mi hocam
    birde kayışı nereden aldınız link atar mısınız hocam?
    ayrıca ekranı için film felan kullanıyor musunuz?
    şimdiden teşekkürler
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    evet aluminyum.
    kayışı aliexpress'ten ama iyi bir satıcıdan aldım, bir tane de amazondan aldım, aliexpressteki kayış iyi kalite olduğu için 100 dolara geldi, amazondan aldığım kayışa 50 dolar ödedim. Ekran için film koruyucu kullanmıyorum, kullanmanın da saçma olduğuna inanıyorum.
  • watch os 2.2 beta çıkmış ama ben yükleyemedim yükleyebilen oldumu.ios 9.3 ü yükledim ama bunu kabul etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunyao

evet aluminyum.
    kayışı aliexpress'ten ama iyi bir satıcıdan aldım, bir tane de amazondan aldım, aliexpressteki kayış iyi kalite olduğu için 100 dolara geldi, amazondan aldığım kayışa 50 dolar ödedim. Ekran için film koruyucu kullanmıyorum, kullanmanın da saçma olduğuna inanıyorum.

Link atabilir misin kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 42 mm sport nightblue modelini almayı füşümüyorum ama Nisan ,Mayıs gibi iwatch2 dedikoduları dolanıyor nette .
    Yorumunuz nedir? Alayım mı 2 yimi bekleyeyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thunderksk kullanıcısına yanıt
    Ben olsam beklerdim ..

• ben de uğraşıyorum ama 2.2 yi yükleyemedim, 9.3 yaptık telefonu ama güncelleme yok , acaba saati resetleyip yeniden mi 9.3 olan telefonumuza tanımlamamız gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

ben de uğraşıyorum ama 2.2 yi yükleyemedim, 9.3 yaptık telefonu ama güncelleme yok , acaba saati resetleyip yeniden mi 9.3 olan telefonumuza tanımlamamız gerekecek

Onlarda uğraşamam açıkçası zaten kayda değer bir yenilik yok birden fazla saat eşleşme dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderksk

Merhaba 42 mm sport nightblue modelini almayı füşümüyorum ama Nisan ,Mayıs gibi iwatch2 dedikoduları dolanıyor nette .
    Yorumunuz nedir? Alayım mı 2 yimi bekleyeyim

bekle

hatta 2017'de watch 3 çıkar onu da bekle

2018'de 4 çıkar aslında watch 3 alma

bence hiç alma
  • Akıllı saatten bence beklenen herşey var watch da yeni çıkacak watch 2 de biraz şekil şemal değişebilir.Bence yuvarlak olsa daha iyi.O Zaman'da Kolçak alıp hanıma veririm bunu çok hoşuma giderse watch 2.Ama bence akıllı saatlerde şu kapkara ekran beklemede hoş olmuyor şarkıda düşünerek yeni teknolojilerle buna bir çözüm olmalı.

• Saati akşamdan sabaha kullanmadan ama tel ile eşlenmiş olarak bırakınca ortalama % kaç iniyor şarj deneyen dikkat eden oldu mu?

• cagdassun kullanıcısına yanıt
    eşlenmiş şekilde %8-9 gidiyor, eşlenmemiş şekilde %4 gidiyor...
  • Teşekkür cevap için benim de saat yeni akşamdan % 88 bırakmıştım sabah % 78 olmuş normal o zaman.

• Akşam ne kadar olursa olsun yatmadan şarja koyuyorum masa saati gibi güzel oluyor pile zararı olurmu acaba.Normalda benim kullanımımda 2 günü rahat götürüyor saat.
  • normal kulanımda bekleme moduna geçmeden 2 günü görmesi mümkün değildir

burada 2 günden kastım 48 saat.

çünkü bazı arkadaşlar sabah işe giderken şarjdan alıp akşam eve gelmek olarak algılıyorlar 1 günü.

telefonla sürekli eşleşmiş şekilde 48 saat boyunca bekleme moduna geçmeyecek kadar çalışması mümkün değil
  • Dolduktan sonra şarjda kalmasının normalde zararı olmaz iphone olsa ama saate baktığımda dolmuş halde şarjda beklerken de hafif bir ısınma söz konusu bu yüzden ısıdan dolayı az da olsa negatif etkisi olur diye düşünüyorum. Telefon akımı kesiyor şarj dolduktan sonra ve şarj olurkenki hafif ısınma dolduktan sonra devam etmiyor ama saatte böyle değil bu yüzden ısıdan dolayı hafif etkisi olur çünkü bataryaların en büyük düşmanı ısıdır. Ama yine de göz ardı edilebilir bir durum.
  • defected kullanıcısına yanıt
    48 saat zaten imkansız ama arkadaşın kastettiği gibi de 2 gün çıkarsa yeterlidir.
  • Ben sadece arabada yada zorunlu zamanlarda sesli aramaları saatten yaparım zaman zaman kalp atış sensörü kullanımı bazen telefon görüşmesinde sesli notlar almada kullanırım ve birde antrenman programını yürüdüğüm zaman açarım.1 gün tam gidiyor 2. gün eve geldiğimde 5-6 gibi yüzde 15 lerde oluyor şarjı ve akşam 8-9 gibi şarja takıyorum.Ama genelde her gece yatmadan takıyorum hoşuma gittiğnden yalnız dediğiniz gibiyyse yapmam artık.'-3 saatte şarj oluyor saat.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.