Şimdi Ara

Apple yıkmaya geldi: Karşınızda yeni Apple M1 Ultra (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rakip bırakmadılar ki. Ellerindekini suyunu sıkana kadar kullanmak ekonomik olarak onları rahatlatacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışkan adamın işlemcisi tembel adamın çenesini yorarmış…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu silikona çöp diyebilmek için ilkokul 3 e gitmek lazım.

• AMD İntel pert

• Bu işlemcinin arm ile tek ilişkisi arm programlarını çalıştırabilecek alt komut setine sahip olması. Bu işlemci arm kodlarını işletebilir ama tam kapasite kullanabilmek için kaynak kod m1 için tekrar derlenmeli çünkü standart arm komut setinde olmayan uygulama katmanı mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

intel neden zibil tane cpu uretiyor ya da nvida gpu uretiyor fiyat/performans/pazar denklemi.

kapitalizm teknigi olabilir ama bu urunu alan insanlarin isine geliyor. kullandigin kadar ode mantigi

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. O zaman Intel yalnızca 12900K çıkarsın, Nvidia da yalnızca xx80 ti ya da xx90 çiplerini piyasaya sürsün.

Bu ürünler (M1, M1 Pro, M1 Max, M1 Ultra) birbirlerinin devamı olan ürünler değil ki. Aynı ürün ailesinin farklı bütçe ve ihtiyaçlara hizmet eden versiyonları. Bu ürün ailesinin devamı ise M2, M2 Pro vb. yongalar olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows sistemdeki gibi oyun desteği olmadığı sürece pek anlamı kalmıyor. Emülatörle oyun çalıştırınca zaten o performansın çoğu kayboluyor.

Apple parayı basıp güncel oyunların kendi işletim sistemine çıkmasını sağlamalı

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Bu performans ile yakında oyuncuları da hedeflerler.

• Issızbiradam kullanıcısına yanıt

Yahu dolar artıyorsa zamı tabii ki koyacaklar. Adamlar malı dolar üzerinden satıyor. Paran yoksa almayacaksın.. Boşa vızırdamanın anlamı yok.. Sen vız vız etsen de dolar düşmeden Apple'ın fiyatı düşmez

• Übermensch24 kullanıcısına yanıt

ben nediyorum sen nediyorsun

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Ya bu işlemciyle oyun konsolu çıkarırsa  

• Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Dışarı vermiyor ki... Açılmadığı sürece, tekel de yasak olduğundan pek bir değişiklik olmayacaktır. Satışları artar ancak sistemi kökünden değiştirmesi bu haliyle zor.

• Bu haberi bir de Erdi'nin kaleminden okumak vardı...

• Issızbiradam kullanıcısına yanıt

neyse yine de alamıyorum diye üzülmene gerek yok.. bu sayede paran cebinde kalmış olacak. o kadar parayı üzerinde ram slotu bile olmayan beş para etmez bir oyuncağa vermemiş olacaksın.

• ferrum650 F kullanıcısına yanıt

O da var tabi, "kullandığın kadar öde"; yani şu demek: senin kullanmak isteyeceğin kadarı da var bizde, yeter ki sen satın al, tüket, ben sana ona göre ürün çıkartırım  

• Ardsul kullanıcısına yanıt

Yanlış ifade ettim herhalde, ben de bunu kastediyorum, ürünü azar azar veriyor ki maksimal seviyede gelir elde edebilsin; zira bir kullanıcı sadece ofis programları kullanırken, diğeri Crysis 4'ü 8K çözünürlükte oynar, dolayısıyla bu kullanıcıların ikisini de doyurması lazım.

Fakat püf noktası şu: ilk etapta Hemen M1, M1 Pro, M1 Max ve M1 Ultra olarak 4'ünü aynı anda çıkarmıyor, azar azar, merak, gizem uyandıra uyandıra ki insanlar bağlansın. Bu tekniklerin hepsi bir bilim dalı ve Apple çok iyi kullanıyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 10 Mart 2022; 6:19:21 >
  • Bu bizi ilgilendirmez nasıl olsa alamıyoruz, ben ekmek kuyruğuna gidiyorum bu arada...

• Şimdi öle veya böle İntel ve AMD kendilerine çeki düzen vermek azorundalar.

Yoksa geliyor gelmekte olan..

Kendilerini geliştiremezlerse NOKIA - Ericsson ve şirketlerin yanına doğru

gitmeleri muhtemel.

Gerçi biz bunları göremeyiz ve alamayızz.. Anca bölee cart curt yaparızz..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.