Şimdi Ara

Apu ryzen islemci ne zaman cikicak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar apu ryzen ne zaman cikicak.dusuk butce ile sistem toplayacam.sizce f/p durumu tatmin edici olurmu.yoksa hic beklemeyip amd a8 apu lu sistemmi alsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masaüstü apular ryzen tabanlılar 2018'in başlarında çıkacak,ama şuan am4 için de artık bristol ridge apular satılmaya başlandı,ama 2400 den sonra ram desteklemiyorlar ddr 4 olmasına rağmen.
  • 2400 mhz benim icin yeterli diye dusunuyorum.cunku pc de oyun oynamam.oyunu konsolda oynuyorum cunku.web tabanli bi pc isimi gorur cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: win34

2400 mhz benim icin yeterli diye dusunuyorum.cunku pc de oyun oynamam.oyunu konsolda oynuyorum cunku.web tabanli bi pc isimi gorur cunku.

O zaman apu sisteme boşa para bayılma. G4400+H110+4GB Ram+120GB SSD bi sistem al yeter.
  • AMD'nin mevcut 28 nm Apu işlemcileri yerine Intel tarafından G4600 daha iyi olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Peki bu intel islemciye ekran karti gerekmiyormu.apuda sonucta ekran karti destegi var

• quote:

Orijinalden alıntı: win34

Peki bu intel islemciye ekran karti gerekmiyormu.apuda sonucta ekran karti destegi var

Dahili grafik birimi var. Web browsing için yeterli.
  • win34 W kullanıcısına yanıt
    Gerekmez. İşlemcinin içinde iGPU var.
    Edit: 8 saniye geç gelen cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 1 Eylül 2017; 21:2:44 >
  • A8 7600, 1080p'de, 20 küsür dolu içerikli tabda tekleme yapmıyor. Amd seviyorum, 2400 ram takılı (2133 destekliyor), her işimi görüyor.
  • O zaman ryzenli apu beklenmeli bence

• win34 W kullanıcısına yanıt
    Bu arada dizüstüne daha erken gelecek geçen 1-2 yerde görünmüştü ryzen apular bu sene satışa çıkar heralde.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Dizustu dusunmuyoeum hocam masa ustu alicam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.