Bildirim
Apu ryzen islemci ne zaman cikicak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Masaüstü apular ryzen tabanlılar 2018'in başlarında çıkacak,ama şuan am4 için de artık bristol ridge apular satılmaya başlandı,ama 2400 den sonra ram desteklemiyorlar ddr 4 olmasına rağmen. -
2400 mhz benim icin yeterli diye dusunuyorum.cunku pc de oyun oynamam.oyunu konsolda oynuyorum cunku.web tabanli bi pc isimi gorur cunku.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: win34
2400 mhz benim icin yeterli diye dusunuyorum.cunku pc de oyun oynamam.oyunu konsolda oynuyorum cunku.web tabanli bi pc isimi gorur cunku.
O zaman apu sisteme boşa para bayılma. G4400+H110+4GB Ram+120GB SSD bi sistem al yeter. -
AMD'nin mevcut 28 nm Apu işlemcileri yerine Intel tarafından G4600 daha iyi olur bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu intel islemciye ekran karti gerekmiyormu.apuda sonucta ekran karti destegi var
Raven Ridge APU'lar;
https://gfxbench.com/compare.jsp?benchmark=gfx40&did1=53156431&os1=Windows&api1=gl&hwtype1=iGPU&hwname1=AMD+15DD+Graphics&D2=AMD+Ryzen+5+2500U+with+Radeon+Vega+Graphics
Kaynak ve ayrıntılı bilgi; ComputerBase ve VideoCardz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: win34
Peki bu intel islemciye ekran karti gerekmiyormu.apuda sonucta ekran karti destegi var
Dahili grafik birimi var. Web browsing için yeterli. -
Gerekmez. İşlemcinin içinde iGPU var.
Edit: 8 saniye geç gelen cevap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 1 Eylül 2017; 21:2:44 >
A8 7600, 1080p'de, 20 küsür dolu içerikli tabda tekleme yapmıyor. Amd seviyorum, 2400 ram takılı (2133 destekliyor), her işimi görüyor. -
O zaman ryzenli apu beklenmeli bence
Bu arada dizüstüne daha erken gelecek geçen 1-2 yerde görünmüştü ryzen apular bu sene satışa çıkar heralde. -
Dizustu dusunmuyoeum hocam masa ustu alicam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X