2.0 Laguna İzmir ekibi nerdesiniz Honda fılan tanımam
yarisle zorlarim
Hile yapıyon sen
bundan 6 ay once aradim gorusemedik yine ekersen ozaman bak neyle gecicem seni sulu bis le falan
Ahahah haklısın valla
Yaz geldi zaten buluşuruz bir ara
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
Ahahah haklısın valla
Yaz geldi zaten buluşuruz bir ara
ev nerde ksk nin ?
Bostanlı
quote:
Bostanlı
yakiiz bende poligon
Valla Tacarsoy arkadaşta cumartesi geceleri Bostanlı cepteymiş bi gece yada günüdüz fark etmez buluşalım işte
quote:
Valla Tacarsoy arkadaşta cumartesi geceleri Bostanlı cepteymiş bi gece yada günüdüz fark etmez buluşalım işte
gel ordayız hep bekleriz herzaman ne demek cuma gunleri honda toplantılarında oluyorum c.tesi pazar cepte:) cepteki amca kovalıyo çıkar gibi yapıyoz çıkmıyoz zevkli oluyo hehehehe
quote:
Orjinalden alıntı: son_samuray
quote:
Orjinalden alıntı: brava
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
yokusu 130 la 5. viteste cikiyorsun herhalde
Evet...306' da sorun olmuyodu.Ama bunda hız bari düşüyor.Neden güldün.
Takılma sen o oto b*ka güler
cetta noldu kuyrugunami bastik ?
quote:
Bugün tam 3 Honda test ettim.Hepsindede bu durum aynı.Birde 1,4 kullandım.Hele ondaki durum tam evlere şenlik.4000 devirde degiştirilen viteslere ragmen.
Çözüm dizel o zaman.1750 dd de 240nm tork ile bir 1.6hdi motor:)
quote:
98 Model civic 1,6 ies aracım var.Düz yolda hadi şöyle böyle kurtarıyor, ama yokuş yukarı bir araç bu kadar mı kasar anlamadım gitti.Örneğin 130 ile yokuşa başladım, 1 km lik yokuş sonunda hız 100-105 km' ye kadar düşüyor.Son hız 180 civarına nazlana nazlana cıkıyor.Arac genel olarak iyi olmasına ragmen bu olay can sıkıcı.Yok efenim 120 beygirmiş felan hikaye.Tork degeri 5000 gibi bir devirde maksimuma ulaşan aracın ara hızlanması gercekten kötü.Bundan önce 98 model 306' ım var dı, kedi gibiydi vallahi.
Ara hızlanmaları iyi olan bir arac istiyorum, fikri olan var mı.Yardımcı olursanız sevinirim.Öncelik 1,6 motor olması, 2,0 motor 2,planda ama degerlendirebilirim.
Kullanım hatası var gibi geliyor. Bayıra 5. vites 130 la girme... 4. viteste deviri yüksek tutup 6000-6500 devir civarı 5. vitese at sonra gel konunun başlığını değiştir...civic ne biçim yokuş çıkıyor yahuuuu de:D bunlar devirli makinelerdir,deviri sever...devirsiz kullanırsan gitmez tabi.
98 model 306 8 valfti sanırım.16 valf motor daha doğrusu honda kullanmak biraz daha farklıdır
quote:
Ne oldu konuyu güncelleyin yaw?...
Buluşamadık bi türlü gözleri kaldı millettin İzmirlilerde
quote:
Bu yazda geçiyor?...
quote:
cebini pm atatmisin.
quote:
Orjinalden alıntı: NEWMAN2007
quote:
Ne oldu konuyu güncelleyin yaw?...
izmirdemisin?+
Pğm .hm ohım srtuççğoş üğ.sşy,,, (Bu ne ya, F klavyede kalmış bak) :)
Pek çok tork muhabbeti geçmiş... Birisi çok kısa bi şekilde tork ve hp'nin farkını özetleyebilir mi?
Benim aracın özet bilgileri: Silindir hacmi:1588 cc Maksimum güç:6000 d/d'de 111 HP Maksimum tork:3000 d/d'de 145 Nm Maksimum hız:190 km/s 0-100 km/s hızlanma:9.9 sn
Nedir bunlar idare eder mi? Birden gaza basınca aracın fırlaması için en ideal devir 3000 mi? Yokuşta 3000 deirle gitmek iyi mi? Düşük bence ama....
Tork ne anlama gelir? Hp ne anlama gelir? Bilen birisinden kısacık bi özet alsak?
Belki konunun öncesinde geçmiştir ama maalesef hepsini okuyamadım, kusuruma bakmayın... Teşekkürler...
Tork'la Beygir gücünün farkını akıllarda soru işareti bırakmadan ve herkesin anlayabileceği gibi anlatan birisi olursa ben de elini öperim...
Çok araştırdım ama hala tam olarak anlayamadım...
Bu arada kullandığınız araç kaç kilo?
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
Pğm .hm ohım srtuççğoş üğ.sşy,,, (Bu ne ya, F klavyede kalmış bak) :)
Pek çok tork muhabbeti geçmiş... Birisi çok kısa bi şekilde tork ve hp'nin farkını özetleyebilir mi?
Benim aracın özet bilgileri: Silindir hacmi:1588 cc Maksimum güç:6000 d/d'de 111 HP Maksimum tork:3000 d/d'de 145 Nm Maksimum hız:190 km/s 0-100 km/s hızlanma:9.9 sn
Nedir bunlar idare eder mi? Birden gaza basınca aracın fırlaması için en ideal devir 3000 mi? Yokuşta 3000 deirle gitmek iyi mi? Düşük bence ama....
Tork ne anlama gelir? Hp ne anlama gelir? Bilen birisinden kısacık bi özet alsak?
Belki konunun öncesinde geçmiştir ama maalesef hepsini okuyamadım, kusuruma bakmayın... Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme