< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanla -- 25 Aralık 2019; 18:51:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanla -- 25 Aralık 2019; 18:51:31 > |
çizik konusunda bile vw nefreti kusan adam var :) forumun ismini "vw düşmanları" olarak değişmek lazım "anti vw" de olabilir
|
Bırakın çizik kalsın. Zaten halkımızda gereksiz ve aşırı bir VW özentisi var, satmada sorun yaşamazsınız.
|
komik gelecek belki ama hiç dokunmayınn..
tavsiyem aracınızı sokakta hep pis bırakın size zor geleceğini biliyorumm lakin pis arac üzerinde kem gözlü tiplemeler.. herhangi bir emel besleyemiyorlar temiz boyalı gıcır gıcır duranlar üzerinde ise aklınıza gelemeyecek kadar çirkin davranabiliyorlar.. siyah renkli aracımı cilaladım sokağa koydum.. ön kapıdan arka çamurluğa kadar sizin kinden daha derin çizmişler.. o günden sonra aracımı sokağa temiz ve cilalı bırakmıyorum kimse yaslanmak istemiyor.. birde o gurup var biliyorsunuz,temiz araca yaslanma oturma hastaları.. çok geçmiş olsun bence dokunmayın derim. benimde başıma geldi çünkü.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 22 Aralık 2019; 19:2:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |