Şimdi Ara

ARABAM ÇİZİLDİ, YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne zaman olduğunu anlayamadığım bir şekilde şerefsizin biri zevkine arabamı çizmiş.Bir tanesi arka kapıdan ön kaputa boydan boya olacak şekilde ( yamuk bir şekilde ) diğeri ise benzin kapağının hemen altında olmak üzere (devamı getirilmemiş) saçma salak bir şekilde çizilmiş. Anlayamıyorum kötü niyetliysen eğer komple çizersin madem. Sonuç olarak aşırı sinirliyim ama elimden bir şey gelmiyor talihsizlik de yakamı bırakmıyor. Bu işlerden hiç ama hiç anlamıyorum yorumlarınıza açığım. Yaza doğru boya koruma yaptırmayı düşünüyordum ve çizikleri bu şekilde bıraksam mı diye düşünmüyor değilim çünkü yarın yaptırsam tekrar aynısını yapmalarından korkuyorum çünkü bulunduğum mahalle ne yazık ki kötü bir yer ve taşınmama az kalmıştı. Yok boya koruma yaptırmadan önce bunu rahatlıkla düzeltirsin ufak bir çabayla diyorsanız acilen yorumunuza ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanla -- 25 Aralık 2019; 18:51:31 >

• komik gelecek belki ama hiç dokunmayınn..

tavsiyem aracınızı sokakta hep pis bırakın size zor geleceğini biliyorumm lakin pis arac üzerinde kem gözlü tiplemeler..

herhangi bir emel besleyemiyorlar

temiz boyalı gıcır gıcır duranlar üzerinde ise aklınıza gelemeyecek kadar çirkin davranabiliyorlar..

siyah renkli aracımı cilaladım sokağa koydum..

ön kapıdan arka çamurluğa kadar sizin kinden daha derin çizmişler..

o günden sonra aracımı sokağa temiz ve cilalı bırakmıyorum kimse yaslanmak istemiyor..

birde o gurup var biliyorsunuz,temiz araca yaslanma oturma hastaları..

çok geçmiş olsun bence dokunmayın derim.

benimde başıma geldi çünkü..
  • Araç ne bilmiyorum ama geçmiş olsun sanırım çizik derin komple boyatmaktan başka çareniz yok maalesef pasta cila kurtarmaz bunu araç nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Aracım Polo 2018 model. Açıkcası hiç ama hiç boyatmak istemiyordum. Böyle yanlamasına olan bir çizik için komple boyatılır mı? Lokal boyatma olmaz mı? Birde direk olarak boya koruması yaptırsam araca ilerki zamanda acaba daha mı mantıklı olur? Direk o zaman hepsi aradan çıkar diye düşündüm hazır aklımda varken.
  • Bırakın çizik kalsın. Zaten halkımızda gereksiz ve aşırı bir VW özentisi var, satmada sorun yaşamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanla

Sağolun. Aracım Polo 2018 model. Açıkcası hiç ama hiç boyatmak istemiyordum. Böyle yanlamasına olan bir çizik için komple boyatılır mı? Lokal boyatma olmaz mı? Birde direk olarak boya koruması yaptırsam araca ilerki zamanda acaba daha mı mantıklı olur? Direk o zaman hepsi aradan çıkar diye düşündüm hazır aklımda varken.
    Aracın rengi sebebiyle renk uyumunu tutturmak zordur diye komple dedim ama bi konuşun isterseniz iyi bir kaportacıyla ama zor gibi beyaz olsa lokalda sırıtmazdı bu arada bende var ince uzun bi çizik (iyi aile çocuğu bırakmış eserini) ilk başlarda kafayı yemiştim sonraları alışıyo insan tabi sizin araç çok yeni sayılır 2018 umarım hallolur

• turanla T kullanıcısına yanıt
    Derin çizik giderme tekniği var nerdeyse komple boya parası ama komple boyanmamış oluyor %90 kapatıyor çiziği

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Peki ilerki zamanda boya koruma yaptırmak mantıklı mıdır sizce? Aracım en ufak bir dokunuşta çiziliyor ve nedendir bilinmez aldığım günden beri anlamsız şekilde boya dökülmesi dahi oldu.Bu tarz şikayetleri de çok okudum ne yazık ki. O yüzden bu durumdan muzdaripim epey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cqr52 C kullanıcısına yanıt
    Sizce VW yetkili servise gidip göstersem yardımcı olurlar mı bu konuda? Açıkcası işten pek anlamıyor gözüktüğüm için sanayi tarzı yerlere gidince gereksiz bir şey yapmalarından korkuyorum. Veya bunların hiçbirini yaptırmayıp yaza doğru boya koruma yaptırıcam başka çare görünmüyor.
  • turanla T kullanıcısına yanıt
    Servise veya sanayiye değil detailing tarzı bir yere gideceksiniz
    Boya koruma da yaptırmak istiyorsanız hem çiziği hem korumayı yapacak bir yer bulun ikisini birlikte yaptırırsınız

• Çizik olan yeri rütuşla doldurup zımpara pasta ile aynı seviyeye getirip şuanki halinden çok daha iyi duruma getirecek yerler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çizik konusunda bile vw nefreti kusan adam var :) forumun ismini "vw düşmanları" olarak değişmek lazım "anti vw" de olabilir
  • Benimde siyah arabam hergun ciziliyordu, çevremde de gördüğüm siyah arabalar çizik, özellikle uzun çizikler, çare satmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen suri bir velet çizmiştir.

Geçen ay bir arkadaşın arabasını çizmişler hiç üşenmeden tüm kameralara baktı saatlerce izledi ve buldu.

Sonuç suri bir velet sırf inelik olsun diye anahtarla boydan bıya çizmiş yanından geçerken.

Şikayet etsen bir şey çıkmayacak çocuğu ailesini bulup söylesen bir şey olmayacak öyle kaldı arabası bir kez daha sövdüm bunları ülkeye alanlara...

Çizildiği yer polis karakolunun bulunduğu bir yol bu arada karakolun karşı kaldırımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 22 Aralık 2019; 19:2:1 >
  • Komple boyatmanıza gerek yok, sağlam usta iyi işçilikle bu iş halledilebilir.
    Tek yapman gereken bu işle uğraşan dört dörtlük usta bulman.

Auto Estetisyenyoutube
    DERİN ÇİZİK GİDERME TEKNİKLERİ | Repair a Deep Scratch
    https://www.youtube.com/watch?v=TrWSXsip-dQ&app=desktop

Apex Detailyoutube
    How To Deal With Scratches Through The Clear Coat....Down Into The Base Coat.!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=ITv1d6yLRrk&app=desktop

Mad4Motorsyoutube
    How to repair scratches on your Car. Ultimate Hack
    https://www.youtube.com/watch?v=ePQ_Alo57jw&app=desktop

Auto Repair Guysyoutube
    HOW TO REPAIR DEEP CAR PAINT SCRATCH LIKE A PRO
    https://www.youtube.com/watch?v=2F-I0OmFh-k&app=desktop

• Ufak şeylere takılmayın en kötüsü bu olsun, geçmiş olsun hocam.

• komik gelecek belki ama hiç dokunmayınn..

tavsiyem aracınızı sokakta hep pis bırakın size zor geleceğini biliyorumm lakin pis arac üzerinde kem gözlü tiplemeler..

herhangi bir emel besleyemiyorlar

temiz boyalı gıcır gıcır duranlar üzerinde ise aklınıza gelemeyecek kadar çirkin davranabiliyorlar..

siyah renkli aracımı cilaladım sokağa koydum..

ön kapıdan arka çamurluğa kadar sizin kinden daha derin çizmişler..

o günden sonra aracımı sokağa temiz ve cilalı bırakmıyorum kimse yaslanmak istemiyor..

birde o gurup var biliyorsunuz,temiz araca yaslanma oturma hastaları..

çok geçmiş olsun bence dokunmayın derim.

benimde başıma geldi çünkü..
  • Detailing yerlerde rötuş ile düzelebilir. Çok derin ise pas yapabilir. Sanayide kaporta boya yapan yerlerde iyi ustada en azından %90 düzeltebilir.

Kirli ve çamurlu bırakmak işe yarıyor.

Ekşide araba çizmeyi marifet sayan epey bir guruh da mevcut. Sadece çocuk yapmıyor yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.