Şimdi Ara

ARABANİN ÖN CAMİNA KECE KOYMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dezenfektan sıkın alkol hızlıca çözer.

Manisada bende böyle çözüyorum.

• dinoco mavisi kullanıcısına yanıt

Hocam hangi marka ürün kullanıyorsunuz. İzmir'den Erzincan'a tayin oldum buralar buz gibi  Bu zamana kadar hiç ihtiyacım olmamıştı, cam suyunu çalışıtırıp silecek ile temizliyorum ama silecekler pert oldu. Öğrenmiş olduk..

• masterap M kullanıcısına yanıt

Ben cam suyunu hiç kullanmıyorum, donmuş silecek çalıştırmaktansa buz çözücü sprey çıkıp devam ediyorum. Ne zaman ki ön cam biraz ısındı, o zaman silecek kullanmaya başlıyorum.

1 numara yani bez çekince 3 numaraya yani silikon sıcak su çantasına gerek kalmıyor, ama bez çekmeyi unutmuşsam kullanıyorum ve çok işe yarıyor. Zahmetli de değil aslında, giyinirken kettle'da su ısıtmak yeterli. Araç çalışırken camın ön camın dışına koyuyorum, motor ısınıncaya kadar camdaki kar ve buzlar da erimiş oluyor... Ankara'daki 1-1.5 cm kalınlığındaki buzu kimyasallarla falan çözmek yarım saat sürer zaten...

Konu sahibi nerede yaşıyor bilmiyorum ama bugünlerde buz şikayeti varsa en az Ankara kadar soğuk bir yer olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 27 Aralık 2022; 11:42:12 >
  • sofra bezi kullanın

• masterap M kullanıcısına yanıt

Çok emin bir şekilde diyorsun işe yaramaz diye. Bak şöyle yap üç harfli marketlerden alıyorum ben 5 lt. Bidonlarda satılıyor. Sen de al, cam suyu deposuna koymadan doğrudan buz tutmuş camına dök ve sonucu gör.

Hani buzdan aracın kapısı bile çekersinde zor açılır ya. Öyle buzlanmalardan bahsediyorum.

Millet sabahın o soğuğunda dakikalarca camlardan buz kazırken ben 10 sn.de buzu çözüp devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzeli yan camları da kapatan örtüler. Kar yağsa bile 2dk da araç harekete hazır oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt

İzmirden olunca bilmemeniz normal hocam sağlık olsun. Ben sağda solda markette benzinlikte denk geldiğim ucuz mavi suları alıyorum 

Aldığım bir tanesi kendi kendine uçup gidiyordu markasını hatırlamıyorum. Erzurum için bence internetten kaliteli birşey sipariş edin. Würth gibi falan.

Ben spreyim bitince kolonya sıkıyordum o da mis gibi oluyor.

Ama her türlü sıktığınızda çekçekle silmeniz lazım yoksa hemen geri donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bez parçası ört aynı işlemi görüyor, sivas soğuğunda bile işe yarıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.