Şimdi Ara

Araç içi Trim Sesi çözümleriniz neler ??? - OBSESİF arkadaşlar içeri >>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
55.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Trim sesi otomobilin raconudur.

Züğürt tesellisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tremacs

Trim sesleri yuzunden arabami saticam nerdeyse psikolojim bozuldu

Aracınız ne hocam ? Ben de 1 aracımı ses yüzünden sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

quote:

Orijinalden alıntı: tremacs

Trim sesleri yuzunden arabami saticam nerdeyse psikolojim bozuldu

Aracınız ne hocam ? Ben de 1 aracımı ses yüzünden sattım.

Clio 4 1.5 dci icon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slikon sprey icin en basarili sonucu würth markada alabilirsiniz.2 sene once kullandigim megane 3 aracimi kapi fitillerinde ki sesi kesemedigim icin sattim.Arac havalar soguyunca kasislerden filan gecerken fitillerden gelen seslerden dolayi aracimi sattim.Servise defalarca gittim slikon sprey sikip gonderdiler :) Daha sonra sifir giulietta aldim 2 senedir kullaniyorum benzer sorunlarini yasamadim.Ön konsolda bulunan plastik bir aksam ve ön kapi iclerinden ses sikayetlerim oldu bunlarida serviste cözdüler suan icin trim ses sorunum oldugu söylenemez bu yönden gerek servisten gerekse aracimdan memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boltman34

Slikon sprey icin en basarili sonucu würth markada alabilirsiniz.2 sene once kullandigim megane 3 aracimi kapi fitillerinde ki sesi kesemedigim icin sattim.Arac havalar soguyunca kasislerden filan gecerken fitillerden gelen seslerden dolayi aracimi sattim.Servise defalarca gittim slikon sprey sikip gonderdiler :) Daha sonra sifir giulietta aldim 2 senedir kullaniyorum benzer sorunlarini yasamadim.Ön konsolda bulunan plastik bir aksam ve ön kapi iclerinden ses sikayetlerim oldu bunlarida serviste cözdüler suan icin trim ses sorunum oldugu söylenemez bu yönden gerek servisten gerekse aracimdan memnunum.

Umarım biz de bir gün trim sesi olmayan araçlara denk geliriz :)
  • Bende de 2012 insignia var, 50.000 km ye kadar trim sesi yoktu ama bu sene tatilde yolların kötülüğünden mi, aracın
    bağzı parçaların gevşediğinden mi bilmem belli devirlerde zırıltı, çok bozuk yollarda da belli belirsiz tıkırtı geliyor.

Aracı genelde uzun yolda 2000-2500 devir aralığında kullandığımdan motor sesi de bu sesleri örtmüyor maalesef :(

Dikiz aynasının üzerindeki kapaktan bi zırıltı geliyor orayı buldum onu da zamansızlıktan daha açıp sıkıştıramadım.

Herkese sessiz yolculuklar dilerim.
  • 2004 Hyundai Getz : Başarılı denilebilirdi trim sesi konusunda, fakat jant kapakları sürekli ses yapıyordu. 55 bin km kullandım.

2006 Peugeot 307 : Bir çok ses aldım, bant sarma, slikon sprey ile çözebildiğimi çözdüm, çözülemeyen yerler kemer yükseklik ayarı tokası ve arka koltuk katlamaya yarayan kilit mekanizmaları idi. 9 yıl, 307bin km kullandım. Zamanla ilginç şekilde bazıları devam ederken bazı sesler yok oldu

2014 Peugeot 308 - Bir ön kez tavan lambası ses yaptı, serviste giderdiler. Arka kapı döşemesinde cızırtı oldu bir defa da, o da serviste halledildi. Bunlar dışında sesi açtığımda her yeri titreştiren Denon ses sistemine rağmen öyle tıkırdayan cızırdayan bir yer olmadı Bu araç bu konuda başarılı. 101bin km kullandım.

2014 Mercedes E180 - Aracı 70bin'de aldım, şu anda 78bin oldu. Çok pütürlü yolda belli belirsiz bir cızırtı yapan yer var. Kapı içinden bir yerden geliyor gibi sanki.

Şirket aracı olarak da yıllardır onlarca farklı marka model araç kullanmışlığım var, henüz "sıfır trim sesi" ile karşılaşmış değilim. Düzenli belli bir yerden geliyor olmasa da en sessiz denilen araçlarda dahi bazı engebelerde ufak tefek bir şeyler illa ki duyuluyor. Biraz aracı dinlemeye, kulak hassasiyetine de bağlı olarak. Kimisi benim duyduğum şeyleri ben söyleyene kadar farketmeyebiliyor bazen.

Sonuç olarak bence bu bir ütopya, her araç trim sesini tadacaktır

• earl2000 kullanıcısına yanıt
    INSIGNIA gibi bir arabadan bile ses geliyor abi şaka gibi yaa
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    2004 Hyundai Getz - Sınıfının en kötü arabalarından. İçinde heryer sert plastik. Nasıl ses gelmez yahu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

2004 Hyundai Getz - Sınıfının en kötü arabalarından. İçinde heryer sert plastik. Nasıl ses gelmez yahu ???

Orasına bakmayın. Getz acayip tok bir araç. Trim sesini ancak ve ancak 40-50 km/h ile arnavut kaldırımında giderken o da titreşim yüzünden duyarsınız. Onun dışından çok tok ve sessiz bir araç. Arkadaşta 2005 Getz var. Kaza yapmasına rağmen araç hala sessiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Aracın içinde bir şey yok ki ses yapsın
  • 2010 Insignia 2015 golf 2012 sportage2012 C5 2014 Leon 2013 Mondeo. Bunlar arasında en az trim sesi 2012 Mondeo da geliyordu. Ha birde 2006 1.6 Leon sport var kuzende onda da arka bagaj pandizotu hariç hiçbir yerden trim sesi gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

2010 Insignia 2015 golf 2012 sportage2012 C5 2014 Leon 2013 Mondeo. Bunlar arasında en az trim sesi 2012 Mondeo da geliyordu. Ha birde 2006 1.6 Leon sport var kuzende onda da arka bagaj pandizotu hariç hiçbir yerden trim sesi gelmiyor.

Mondeo konusunda sana katılıyorum. Arkadaşım tarafından hor kullanılmış 200bin km ye yakın bir mondeoya ara ara biniyordum. Çok çok az trim sesi vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.