Şimdi Ara

Araç muayene lastik yük endeksi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
13.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar peugeot partner aracımı muayeneye götürdüm lastik yük endeksinden geçemedim 175 65 14 /82 H lastikler bunlardı aracın azami yük endeksi 1995 kg imiş ruhsatta direk bole yazmıyor onlar bi hesap yapıp bunu buluyolar burda 82 yük endeksini temsil ediyormuş ve bir lastiğin taşıma kapasitesi 475 kg dediler x 4 =1900 yani 55 kg ile geçemedik geçen sene geçmiştiya neyse.Bana söylenen en az 2 lastiği 86 yapmamdı 530 kg taşıyo bitanesi ozaman rahat rahat geçersin dedi görevli hatta bi dostundan ödünç al sonra geri verirsin nasihatinide esirgemedi sağolsun.Sorum şudurki 175 65 14 /86 H bulamadım 185 65 14 /86 H buldum iki tane önlere taktım yani aynı aks üzerindeki lastikler aynı arka lastikler farklı oldu acaba muayenede sorun yaşarmıyım.Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şekilde birimde başınıza geldi,
    Aynı dediğiniz gibi muayeneden geçti,
    Önler 185/65
    Arkalar 175/65

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    ben de fiorinoma 195/55/16 87 h yerine
    205/55/16 91v taktırdım firmanın dediği kafalarına keyiflerine göre geçirip bırakabiliyorlar şansına fakat olay şu ki ben hem hız hem de yük taşıma kapasitesini geliştirmiş bulunuyorum muayene 1 yıl var bakalım o zaman konuyu hortlatırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.